מדהים !!!!!! אהבתי את הג'קט
R Rider on a storm New member 4/11/09 #48 אעאעאעאעאעאעאע מעלף............./images/Emo178.gif מטורפת עליוווווווווווווו
M mayarel New member 4/11/09 #55 עודדדדדדדדדד ../images/Emo99.gif http://www.youtube.com/watch?v=ksIilJC0S_k&feature=player_embedded
M mayarel New member 4/11/09 #57 ודיי כבר רק שחור ואפור.. יש כל כך הרבה צבעים בעולם אוי טוב מי יכול להתנגד ליופי הזההההההההההההההההה
M mokasosex New member 4/11/09 #63 הוא התלבש ממש יפה ../images/Emo9.gif לדעתי אני מאודמאודמאודמאודמאוד אוהבת את השרשרת
X Xx Whatsername xX New member 4/11/09 #66 הוא נראה כ"כ טובבבבבבבבבבב ../images/Emo178.gif הג'קט, השיער, החיוך, העיניים מושלם.
T t r e c o o l New member 4/11/09 #75 מתוקקק../images/Emo9.gif אהבתי את הג'קט והמכנסיים החולצה נראה כ"כ פשוטה, ויש מצב שיש כתם! אבל הוא נראה מעולה שם
מתוקקק../images/Emo9.gif אהבתי את הג'קט והמכנסיים החולצה נראה כ"כ פשוטה, ויש מצב שיש כתם! אבל הוא נראה מעולה שם
M mayarel New member 4/11/09 #97 כן הוא נראה מדהיםםםםםםםםם אבל דיי ללבוש כל הזמן אותה חולצה ואותו מכנס ורק לגוון בגקט.. חחחחחחחחחחחחח.. מתוק מתה עליו. לא מתאים לו.. איפה כל הבגדים??????????
כן הוא נראה מדהיםםםםםםםםם אבל דיי ללבוש כל הזמן אותה חולצה ואותו מכנס ורק לגוון בגקט.. חחחחחחחחחחחחח.. מתוק מתה עליו. לא מתאים לו.. איפה כל הבגדים??????????
ר ר ו ח ל י New member 4/11/09 #102 אני אוהבת שהוא שם ככה את האיילינר, לא אובר דה טופ ומצד שני לא מעט מדי, ממש במידה הנכונה^^ וכמה שזה מבליט את העיניים שלו
אני אוהבת שהוא שם ככה את האיילינר, לא אובר דה טופ ומצד שני לא מעט מדי, ממש במידה הנכונה^^ וכמה שזה מבליט את העיניים שלו
M MIDNIGHT SKY New member 4/11/09 #64 זו תמונה כ"כ חמודה !!!!!!! וכל התמונות פשוט מ ד ה י מ ו ת ואני נורא אוהבת את הג'קט,
R Rider on a storm New member 4/11/09 #67 איזה מותקקקקק ../images/Emo9.gif אין אין דברים כאלה היצור הכי מושלם בעולם וממש אהבתי את איך שהוא התלבש הז'קט הזה מהמם!
איזה מותקקקקק ../images/Emo9.gif אין אין דברים כאלה היצור הכי מושלם בעולם וממש אהבתי את איך שהוא התלבש הז'קט הזה מהמם!
R Rider on a storm New member 4/11/09 #74 עוד תמונות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif