"בשלט רחוק" - הבכורה

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif"בשלט רחוק" - הבכורה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ובכן, אחרי הרבה עבודה מאומצת העברות, שליחות, כיווצים, המרות ואני בכלל לא מדבר על הפקת הסרט עצמו שלקחה 6 חודשים... בכל אופן אחרי כל זה, אני גאה להציג בפניכם את הבייבי שלי. סרט בשם "בשלט רחוק" סרט אשר הפקתי, ביימתי צילמתי וגם שיחקתי קצת :) אבל רק קצת... בכל אופן זהו סרט עלילתי קומדיה - מתח/פעולה שכזו, המתרחשת בראש העין בתיכון "בגין" לגבי הסיפור עצמו תצטרכו כבר לראות את הסרט. הסרט שוקל גודל נכבד, כך שאם אין לכם אינטרנט מהיר אז לא מומלץ להוריד אותו - 130 מגה לייתר דיוק, זאת מכיוון שלא רציתי להתפשר על האיכות... זוהי הפעם הראשונה שאני מעביר סרט למחשב ולאינטרנט ככה שאם ההעברה לא מושלמת ולא באיכות מרהיבה סלחו לי, השתדלתי... מאוד בכל אופן, עבדתי קשה על הסרט, יותר מחצי שנה ועכשיו אני מציג אותו כאן בפניכם. תגובות הערות הארות וכל דבר אחר ייתקבלו בשמחה! תוכלו להוריד את הסרט
פה
חשוב
יש ללחוץ "Save target as" עם הלחצן הימיני על הלינק. אין טעם להוריד אותו בסטרימינג (עם המדיה פלייר) זה ייקח שעות... תודה.

ShAkaTArShA

New member
השרת של תפוז מדכא..

יש לי 1.5 מגה והוא מוריד ב 8 קילו בייט...
אבל נשאיר את זה ללילה...

GGOODD

New member
חשוב לי לקבל תגובות מפטישי הפורום

תצפו בסרט ותנו את דעתכם המקצועית... אני אשמח

MaSTeRLou

New member
LOL אהבתי!

סרט חמוד ומצחיק. כמובן שתמיד יש מקום לשיפורים, אבל אני הייתי משאיר את הסרט כמו שהוא

yoni_10

New member
גדי. סרט מעולה...

עשית עבודה מצויינת בבימוי, עריכה והתסריט. אין ספק שזוהי רק ההתחלה. שתף אותנו בתהליך: איזו מצלמה צילמת? באיזו תוכנה ערכת? כמה ימי צילום בפועל היו? וכו'... תודה ובהצלחה, יוני

GGOODD

New member
העבודה שמאחורי הקלעים:

ובכן אני אתחיל מההתחלה ואגיע עד הסוף (מחוכם משהו, אה?). אז ככה, נתחיל מהעובדה שהסרט הופק כחלק ממגמת התקשורת בבית ספרי, משמע הסרט יוגש לבגרות בעוד פחות מחודש. אחרי שזה נאמר אני אדבר על תהליך ההפקה. התחלתי לעבוד על התסריט בחודש יולי 2002, ידעתי כבר המון זמן לפני שבכלל התחלנו לעבוד על הסרטים או בכלל להתחיל ללמוד את המעשי... שאני חייב לעשות סרט מושקע, על כן התחלתי לכתוב את התסריט סיימתי אותו עם תחילת הלימודים. הגשתי את הסרט על תחילת השנה למורה התקשורת שלי, שהוא בן אדם גדול ומקצועי! ואני והוא כבר עבדנו בעבר ביחד, בכל אופן ישבנו על התסריט וכתבנו מספר טיוטות ותיקנו דברים עד שהגענו לתסריט הכמעט סופי... בחודש דצמבר התחלנו לצלם, הסרט צולם כולו בפורמט dvcam עם מצלמת dvcam 3ccd של Sony. אני לא זוכר את הדגם המדוייק אבל אם מישהו יתעניין אני אבדוק וארשום פה. הסרט צולם כולו בבית הספר שבו אני לומד ובכוונה כל התסריט היה ממוקם בבית הספר. רציתי שעבודת הבגרות שלי תהיה קשורה לבית הספר. השתמשנו בסרט בתאורה מקצועית 6 תפוזים בסאונד טוב וזהו פחות או יותר. היו 9 ימי צילום שהיו מפוזרים על גבי חודשיים. השחקנים בסרט כולם תלמידים בבית הספר, המורה היא מורה אמיתית - המחנכת שלי. והניצבים גם כן... הסרט צולם רובו בשבתות כדי להמנע מרעשים של תלמידים בצילומי הבוקר. הסרט נערך במערכת Avid dv express והעריכה לקחה שבועיים בערך כולל מיקס של סאונד והורדה לקלטות. זהו פחות או יותר לגבי תהליך הפקת הסרט, אם למישהו יש שאלות נוספות אני אשמח לענות, צירפתי תמונה מאחורי הקלעים :)

GGOODD

New member
למי שלא מצליח לראות את הסרט

הסרט מקודד בעזרת קודק xvid אפשר למצוא מקודד באתר הבא צפיה מהנה

goodguy

New member
אחלה סרט

רציתי להגיד ששיחקת אותה עם הסרט ושיהיה לך בהצלחה בעתיד...

Schnickelfritz

New member
יפה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש
יש לי כמה שאלות: 1. המטאור- הוא מארמגדון, לא? (אם לא- מאיפה הוא?) 2. איך עשית את הכתוביות? (אלה עם הוידאו ביחד, לא הרגילות)

GGOODD

New member
המטאור נלקח מהסרט

אבולוציה (Evolution). ואת הכתוביות עשיתי בתוכנת avid איך בדיוק? בעזרת key frames ואפקט picture in picture שכבות... שמח שאהבת

רוית18

New member
אדוני היקר!

מזל טוב! מי כמוני יודעת כמה קרעת את התחת על הסרט הזה. האינטרנט שלי קורא לעצמו מהיר, אבל לוקח את הזמן שלו. לכן, אני כבר לא מניחה שייצא לי לראות את הסרט הלילה. בכל אופן, אני בטוחה שהוא נהדר, ושרואים את כל ההשקעה שלך. כבר הגשת אותו לקבלת ציון?

GGOODD

New member
קודם כל תודה :)

קבלי נשיקה
דבר שני, עוד לא הגשתי אותו, יש עוד חודש בערך להגשה

איזה יופי!!! ../images/Emo16.gif

אם יש לך את זה באיכות טלוויזיה, שלח לגופי שידור. זה סרט ממש ממש יפה!
. הערות- היו כמה קטעים שהמצלמה קצת הייתה בהטייה. אני אישית ממש לא אוהב צילומים כאלה, אבל אם זה ממש מעט אז זה עוד בסדר. למה חדשות מקומיות ולא חדשות ערוץ 2?!
והממ... העריכה הייתה לדעתי מצויינת. הייתה עוד הערה (טובה, אם אני לא טועה), אבל שכחתי
.
ניר

למעלה