"בשלט רחוק" - הבכורה

GGOODD

New member
כי זה לא היה הכרחי...

המסר הובן והאולפן נראה אמיתי מספיק... וזה כל מה ששאפתי אליו.

רפי2002

New member
תשמע....

עוד לא ראיתי את הסרט, זה בשלבי הורדה
אבל, איך הצלחת להעביר סרט באורך של יותר מ10 דק' ל130 מגה, כשאני מעביר סרט זה תופס לי הרבה גיגה! אתה יכול להגיד לי מה עשית בבקשה?

snapnet

New member
עם XVID (שזה כמו DIVX רק שמעתי שזה

יותר טוב
) אפשר להשתמש גם ב-DIVX שזה אותו דבר

GGOODD

New member
חיובי :)

כיוון שהיה לי את הסרט בdvd השתמשתי בתוכנה שאני לא זוכר את שמה אבל לא חסר תוכנות כאלו, שמעבירות מdvd לקובץ... והשתמשתי בקודק xvid... שהוא מכווץ בצורה מוצלחת!

רפי2002

New member
יש לי בשורות רעות.....

"פיטרו אותך?"
היה ענק! אהבתי את הסרט, ליההוק מצויין, הסאונד גם התאים... רק לפעמים תנועות החשקנים היה מוגזם מדי, זה בלט בקפיצה של הילד המבוהל לעמוד, ובעוד כמה דברים..... גם היה קטע יפה, כשהם הלכו למחשב, וראו את גיא נעים חושב, ובסוף ראו אותו משחק את המשחק קלפים הזה...
סרט יפה מאוד!

matan_fla

New member
תגובה אחרי חמש צפיות בסרט

מעבר לטיפה בעיות בעריכה והופעת הבום מספר פעמים שאפשר להתעלם מהם הבעיה המרכזית נעוצה בתסריט ובהומור הנדוש. כל הסרט מבוסס על הרעיון שבספו ואין בו שום דבר מעבר וכל בדיחה ללא יוצא מהכלל היא נדושה והופיע כבר בהרבה מקומות אחרים. וזאת ביקורת בונה.

GGOODD

New member
תודה על הביקורת...

בעיות בעריכה לא ראיתי... אבל אם תגיד לי איפה בדיוק אני אשמח לעבור עליהן שוב, לגבי המיקרופון בתמונה, הסרט צולם לפורמט וידאו שבו הפריים הוא צר יותר מפורמט דיגיטלי - מחשב, בצילומים עבדנו לפי פורמט וידאו ובוידאו לא רואים את המיקרופון כיוון שהפריים צר יותר, על כן... אם המיקרופון מופיע זה רק בקובץ המחשב ולא בהקרנת וידאו שיועד הסרט מלכתחילה... ולגבי התסריט, הסרט הוא קומדיה, נועד להיות בדיחה... הוא לא קרוב ללהיות מושלם. אבל אם אתה חושב שהוא גרוע זכותך המלאה... לא מתווכח על טעם. אני מאמין שהוא סרט דיי מוצלח בהתחשב בהודעות הנ"ל ובביקורות נוספות ע"י צופים אחרים ובציון 100 על הסרט. אבל שוב, תודה על הביקורת - היא בהחלט בונה

matan_fla

New member
אז ככה

קודם כול ציון לא אומר כלום הבוחן רואה את הסרט כסרט של תיכון ונותן ציון בהתאם. החלק של הריצה לחדר עם הטלויזיה לא מוצלח לדעתי ולא מעביר טוב את ענין הלחץ בו הם נמצאים. ב 8:45 יש בעיה עם היד של גיא אבל זה קצת קטנוני. חלק מהבדיחות מצחיקות אך הבעיה איתן שהן מוכרות וצפויות. האם קיים משהו שאחרי הנשיקה לא צפה שרועי הולך ללחוץ play? הסרט ערוך טוב והסאונד ובעיקר האפקטים מוצלחים ובמקום. הבחור שמשחק את רועי משחק מצוין ולדעתי מעלה את הסרט רמה.

GGOODD

New member
והערה לגבי הבדיחות...

ראית סרט שהבדיחות לא צפויות? או מוכרות? אם הבדיחות לא היו מבוססות על בדיחות קיימות הן לא היו מצחיקות, אני בסרט פניתי למכנה המשותף הנמוך ביותר ועל כן ההומור נמוך ומוכר. ואני לא אתנצל על כך כיוון שזו הייתה החלטה מלכתחילה לעשות את הסרט בצורה שכזאת כיוון שקהל היעד הוא נוער - או ליתר דיוק שכבת י'ב בבית הספר שלי. ועל כן אם הייתי מכניס הומור שנון באולם ההקרנה הייתי שומע השתעלויות ולא צחוק.

GGOODD

New member
ועוד דבר!

זה שלא מוצא חן בעינייך הביקורת שלי על הסרטים שלכם אז זו סיבה לקטול את הסרט שלי, זה רק עושה אותך הקטן מבינינו... ואל תגיד שלא עשית את זה מהסיבה הזו כי משום מה לא טרחת להגיב על הסרט שלי אלא רק מספר דקות לאחר שהגבתי על הסרטים שלכם, אז סלח לי אם אני לא אתייחס להתקפה שלך שכינית אותה כביקורת בונה!

matan_fla

New member
הומור

דבר ראשון אתה מזלזל בצופים שלך בכך שאתה טוחן להם דברים מוכרים ולא מנסה קצת לחדש להם. האם אתה טוען כי כל סרט קומדיה מצחיק שקיים משתמש בבדיחות מוכרות? בקשר להודעה השניה ההודעה באמת באה בעקבות מה שכתבת אך את דעתי גבשתי לפני ההודעה המדוברת.

GGOODD

New member
מצטער לבשרך אבל אתה טועה

הקצוות לא נראים במקרן לאחר שהקרנתי את הסרט כבר והפריים הוא של וידאו...

שאלה:

1. זה רק אני או שכולם רואים את הסרט בצבעי הדגל של ההומואים והלסביות? 2. נכון העתקת את הזה שכולם יוצאים מהכיתה בבת אחת מאלכס חולה אהבה שהם עולים על האוטובוס? - לא מקורי ולא מצחיק. אהבתי מאד את הצילום עשוי טוב מאד, אך העלילה משעממת והשחקנים לא נעימים למראית העין.

GGOODD

New member
אמממ

1. לא הבנתי לגבי הומואים... 2. לא העתקתי משום מקום, אפילו תתפלאי אבל לא ראיתי את הסרט אלכס חולה אהבה ונכון זה לא אחד הקטעים החזקים של הסרט... זכותך לא לצחוק! ומה את אומרת שמבחינה טכנית הסרט טוב אבל השחקנים מכוערים?

1. ראיתי את הסרט

עם צבעים כאלה.... תקלה כנראה 2. סבבה... רק שאלתי.. בכל זאת זה היה די בשל..... אל תעלב! זו רק דעתי! 3. משהו כזה...

למעלה