דרושה מתראיינת לפופוליטיקה

יעליק27

New member
../images/Emo26.gifצריכה את עזרתכן../images/Emo36.gif

לתוכנית "פופוליטיקה" דרושה אישה שעוד אין לה ילדים, עברה 5 טיפולי הפריה, וכמובן מוכנה להתראיין
המאבק עוד לא התסיים
ואני לא צריכה להדגיש את חשיבות הענין בפניכן
אם אתן מוכנות, אשמח מאוד אם תוכלו להעביר לי מסר
גמר חתימה טובה
והלוואי ששנה הבאה נדבר על דברים חיוביים יותר

נועם@בת

New member
אף אחת לא מסתכנת להכנס לפופוליטיקה

לא שהצלחתי אי פעם לראות תוכנית שלימה, אבל נראה לי שזה להכנס לעם ישראל ישר לתוך הנשמה. אז קדימה, מסרים ליעליק, כי זאת ההזדמנות שלנו להאבק. נועם

נועם@בת

New member
ערוץ 3- חדשות היום בשרון

זה אמנם לא פופוליטיקה, אבל זה טלויזיה כלומר הזדמנות להכנס לתושבי השרון הביתה. דיברתי עם שרית בר ניב, כתבת חדשות היום בשרון. היא רוצה להכין כמה כתבות קצרות בנושא הקיצוצים. לצורך כך אנחנו זקוקים לאנשי השרון שיתראיינו. דרושים תושבי השרון: אשה או זוג עם ילד אחד מטיפולים שזקוקים לטיפולים לילד שני. אשה או זוג צעירים ללא ילדים שכבר עברו מעל 5 טיפולים. אשה בת 44 או קרוב לגיל הזה. אפשר להשאיר כאן הודעות או לפנות אלי במסרים. גמר חתימה טובה נועם

נועם@בת

New member
ועוד משהו לגבי התוכנית

ראשית- ניתן להתראיין בעילום שם, הסתרה עיוות קול וכדו'. שנית, שרית מעוניינת להפוך את הכתבות למעין קמפיין, כלומר לראיין חברי כנסת, לפנות אל שרים וכו'. אם למישהו יש הצעות, שיצרף אותן כאן. נועם

באאבו

New member
רעיון נהדר לראיין פולטיקאים! ../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. אולי אפשר להעביר לשרית את רשימת השרים המצדדים בחוק, כדי שיהיה להם מביך אח"כ לחזור בהם. בדיוק על זה דיברנו פה לפני החג. אגב, לדעתי, גם לפופוליטיקה אפשר להתראיין בעיוות תמונה וקול (לדעתי זה יותר אפילו יותר אמפתיה ואהדה אצל הצופים - זה תמיד הצד שנפגע).

יעליק27

New member
לא קיבלתי אפילו מסר אחד../images/Emo4.gif

אולי לא ראיתן, אבל זה כל כך חשוב
עושה ניסיון אחרון...

אנחנו מוכנים להתראיין!

בתור זוג עם ילד (שכבר כיכב בטלויזיה הממלכתית :) נשמח לתגבורת מאזור השרון וגם לתמיכה מורלית, כלומר, מי שכבר התראיינו ורוצים לתת לנו ניסוחים לטיעונים מוחצים... קראתי בפורום הרבה ניסוחים טובים, אבל אני חוששת לשכוח את המילים היפות מול המצלמה. אפשר להביא שליפים? :)

מזדהה עם ההרגשה ../images/Emo13.gif

אחרי שהתראיינתי נזכרתי בכל הדברים שרציתי לאמר ולא זכרתי. אני מקווה שבכל זאת יצא מזה משהו טוב. מוכנה להתראיין אבל אני לא מהשרון וכבר התראיינתי. צריך "בשר טרי", לא?

נועם@בת

New member
בהחלט יש מקום להתייעץ כאן בפורום

מאחר והכתבת אמורה להיות כתבה אוהדת, אפשר לבקש משרית כיוון כללי לפני כן ולהכין דברים. לרחל5 יש אוסף שלא יסולא מפז של מידע, מספרים, עובדות ועוד. צריך רק לבקש והיא תיתן אותו. נועם

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif דרושה מתראיינת לפופוליטיקה

הזדמנות פז לקדם את המאבק שלנו. פרטים בהודעה של יעליק. נועם

קינמוני

New member
מוסיפה את הערכתי ל oorly ומאחלת

לך בהצלחה והכי חשוב-ייצגי אותנו בכבוד

oorly

New member
תודה על כל החיזוקים!!!!

ואני לא חושבת שאני אמיצה בכלל!!!!!!!!!! אני גם מתה מפחד!!!!!!!!!!! אבל עוד יותר מפחיד אותי שהתקציב יאושר ללא שינוי או תיקון ואני ישאר בלי ילדים, כי אני לא יכולה להרשות לעצמי 15000 ש"ח לטיפול!!! אורלי

tglus

New member
מציעה להביא ילדי פוריות לפופוליטיקה

יחד עם הוריהם, כחלק מהקהל. ילדים תמיד מושכים עיני המצלמה והציבור וזה יהיה מסר טוב מבחינתנו - על ילדים כאלה הממשלה מוכנה לוותר - וזה יהיה בשידור חי (!!!) אם אינני טועה.

יעליק27

New member
מעדכנת../images/Emo132.gif

אז ככה, יש מרואיינת,
אני גאה בה ושולחת לה המון תודות מכולנו, כי היא עושה את זה בשביל כולנו

aleli

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד למרואיינת!!!

מתי זה ישודר?

למעלה