מסכימה עם קאסה ועוד כמה נקודות
יש בזבוז בכל כך הרבה מקומות (קאסה אל תכעסי, לא הייתי מזכירה התנחלויות, כדי לא להסיט את הדיון ממטרתו העיקרית), אבל ניפוח ובזבוז במנגנון הציבורי זה מספיק. בבריאות וברווחה קיצצו מספיק, אין לגעת יותר בתקציב הבריאות. עוד נקודות: לפי עצת מיכל ק-ש להיות דמגוגים. זו תוכנית דמגוגית לחזור על המנטרה ילדים לעשירים בלבד . "למה שנממן לך את הילדים"?- רוב מטופלי הפוריות (רחל 5 נא סטטיסטיקות) הם אזרחים בריאים, ממלאי כל החובות (עובדים, משרתים במילואים, משלמי מיסים, לא נסמכים על קצבאות) אנחנו לא רק אזרחים בעלי חוב. "באירופה לא מממנים את זה" - לבדוק - באיטליה ובצרפת נדמה לי שכן (רחל 5 לבדיקתך...). וחוץ מזה, שאני ארויח כמו בחו"ל, אשלם מיסים נמוכים כמו בחו"ל ולא אשרת בצבא שלוש שנים, אז אני מוכנה להיות מושווית לחו"ל, אי אפשר להיות מושווים רק בזכויות, צריך גם בחובות... תסלחו לי על השימוש אבל גם השואה היא אלמנט חשוב - זו מדינה של ניצולים. לאמא שלי ניצולת השואה ולאמא של האיש שלי, זו גזירת כליון וחדלון. כן, לא יהיה דור שלישי. ההורים עלו לארץ מהתופת של מזרח אירופה כדי לשמר השרידים האחרונים של משפחותיהם וביבי נתניהו גוזר עליהם כליון. בדיוק כך. לא נוכל לבטח את עצמנו - ביטוחים פרטיים כיום לא מממנים הפריות (כי זה היה בחוק ביטוח בריאות ממלכתי), ביטוחים חדשים כבר יחריגו אותנו, כיון שהבעיה קיימת וידועה - מלכוד.