ההופעה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ההופעה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב אני לא יודעת מי הפסיד את ההופעה... אבל אני בטוחה שכל מי שהיה נהנה בדיוק והלוואי שיותר ממני... קודם כל... טלי מתוקה שלי, אני מחזיקה לך אצבעות והלוואי שמחר תיהי קצת פחות לחוצה מהפסיכומטרי.... אני מקווה שיילך לך טוב ושתוציאי את הציון שאת מצפה להוציא.... ואני בטוחה שזה יקרה... אלה, מתוקה, אני מקווה שנהנת ושוב, תודה שעשית את הדרך הארוכה הזאת שוב בשביל הלהקה, ועוד יותר מקווה שנהנת מהשיר שהקדישו לך... מיטלוש, תודה על הפרסום והאהבה, ושלקחת אותי לשם כי בלעדייך (אומנם יכלתי לנסוע עם טלי) אני לא יודעת איך הייתי מגיעה... ועל על מה שעת עושה... עבודת קודש קודשים... הדרוש, תודה שבאת למרות שידעת שיכול להיות לך בלאגן בדרך חזרה ועדיין לא ויתרת והגעת.. אני מקווה שהכל התסדר.. דודי, יקירי חתימה בדרך אלייך כמו שהבטחתי..... שלא תגיד שאני לא בסדר... אנחנו מצטערים שלא יכלנו להעביר לכם את ההופעה בשידור אבל באמת שניסינו.... שיהיה לכולכם אחלה לילה שבעולם....

Spirocerca Lupi

New member
עדית יקירתי ...../images/Emo24.gif

תודה לך על הכל...:) אוהבת אותך ... לילה טוב...

D i s o r d e r

New member
אני לא ארחיב במילים,

טוב, בעצם מי שואל אתכם? עדיתוש שחכה משהו קטנטן... אז אני אגיד את זה במקומה, זה הולך ככה: עדיתוש- תודה על כל העבודה המדהימה שאת עושה, לפני ומאחורי הקלעים, ביום ובלילה, כשעצוב לך, וכשטוב לך, כשאת בעבודה, וכשאת בבית. אין כמוך! והתכוונתי לכל מילה. טליל'ה וצ'ילי- המוני הצלחה שלוחים לכן גם ממני, מאמינה בכן, ותזכירו לעצמכן שזה "רק מבחן".... מקסימום עושים אותו עוד פעם, כמו בערך 50% מהסטודנטים שעשו אותו פעמיים. לילה טוב נשמות טהורות שלי עם חוש מוזיקלי וטעם טוב. אוהבת אתכם. את כולכם. מיטל

D i s o r d e r

New member
נו... שכחתי משוּ...

הכי חשוב- היתה הופעה סוף הדרך (שמאלה...) זה מדהים אותי שוב ושוב, איך אני שומעת נובה כל-כך הרבה שעות ביום, מדברת עליהם לא פחות מהזמן, וגם בהופעות, אני מתרגשת כל פעם מחדש. זה כאילו לקחו את המילים הכי יפות, עם הלחנים הכי יפים, הלבישו להקה של אנשים מדהימים אחד אחד(!!) שכל אחד מהם מוכשר לא פחות מהשני, ו...יצרו מזה מוזיקה. זה מדהים. מדהים.

מלאכית יפה שלי....

תודה.... תודה תודה.... זה לא היה קורה בלעדיך.... באמת שלא!!!!

../images/Emo99.gif

היה פשוט נהדר!אי אפשר לתאר את זה במילים
אפילו יותר טוב מהפעם הקודמת שנסעתי! היה נחמד לראות את כלכם!!! ותודה לכל מישעזר לי להיכנס והנעים לי כל רגע שהייתי שם! אוהבת את כולכם ומקווה לראות אתכם יותר

pink21

New member
טוב תקישבו ,....

אני אישית ואני יודע שכולם רוצים לדעת מה אני חושב אחרי הכל אני אלוהים נהנהתי היה ממש ממש כיף אלה נחמד שבאת כל כך רחוק עוד פעם רק לא הבנתי למה להופעה בצפון שהיה יותר קרוב לא באת מוזר.... הדר גרמת לי לנסוע ב1וחצי בלילה לרמלה שאני 80 אחוז שיכור אבל את יודעת שאני מת עלייך ואם לא הייתי הומו הייתי יוצא איתך טלי שיהיה בהצלחה מחר ואיך אבא שלי היה אומר לי גם אם תגיש טופס רק עם השם שלך לפחות ניסית... עמי שני דברים לי אלייך למקרה שאולי תראה 1. תעשה משהו עם השיער שלך <פס ורוד זה שווה> 2. תפסיק כל ההופעה לעשות לי עייניים אתה זקן מידי בשבילי נועם שמח שמצאת תחליף לתפוח רק שלא תמצא תחליף לי.... בוקי מחכה לתשובה ממך כדאי לך זה כסף טוב וזהו ורק שתדעו שאני אלוהים ויש לי סגנית פגשיתי אותה היום לבשה שחור עם משקפיים לא זוכר את שמה מצטער יש לי בעיות זיכרון אוהב את כולם טוב לפחות את הרוב... PINK POWER IS GOD אילון <בלי שם משפחה כמו מדונה>

אילון (בלי שם משפחה כמו מדונה)!

להופעות האלו באתי כי גם ככה אמא שלי הייתה בתל-אביב ככה, אז היה יותר קל להגיע. להופעה בצפון (שהייתה יותר מידי בצפון) לא הייתה לי שום דרך להגיע. ברור?

D i s o r d e r

New member
אלוהים יקר ../images/Emo70.gif

יא מנייאק, כבר שנים שאני מדברת אלייך בלילות, אף פעם לא ענית לי, ועכשיו את כותב לי הודעה בפורום. זה נראה לך הגיוני?! בכל מקרה, נעים מאוד, אני היא סגניתך (בדימוס) והשם הוא מיטל. בלי שם משפחה- כמו ריטה.

dsol

New member
../images/Emo99.gif

עדייייייייית תודהה רבה שלא שחכת אותי ושמח שכולם נהינתם בהופעה ומצטער שלא באתי באמת באמת.........

Spirocerca Lupi

New member
נחמד שאילון מכבד אותנו בנוכחתו ..

..זה לא אני גרמתי לך לנהוג שיכור... זה הילד הרע שבתוכי ... אתה לא יודע כמה אני עייפה לא ישנתי בכלל ): ועד עכשיו שמרתי על ילדים בני 5....שיגעו אותי .. יש לי שעה שעתיים לישון ואז מסיבת סיום ...הסגירה הרישמית של 12 שנות לימוד... אז יום מהנה לכולם תחייכו ותשמחו... :)

tali botnim

New member
אני אענה בהודעה אחת לכולם...

היה מדהים אתמול, לרגע לא מתחרטת שבאתי למרות המבחן. חבל שרק אני עדית ומיטל רוקדות, הגיע הזמן שיותר אנשים יעמדו על הרגליים שלהם- טעון שיפור להופעה הבאה. הפסיכומטרי היה סביר, לא יותר מזה....אני אודיע לכם עוד חודש איך הלך אם יהיה אפשרי להגיד את הציון. חוצמייסה, תודה על הבהצלחות :) ענבר, מקווה שהלך לך טוב, דברי איתי תודיעי לי :) יום טוב וחג שמח!

A red hot chili

New member
ה- הופעה ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

טוב... אז זו הייתה הופעת היכרות שלי עם הלהקה (וקצת הרגשתי כאילו לא עשיתי שיעורי בית כשכולם שרו... רגילה לדעת מילים
) אבל היה ממש כיף! נהניתי מהמוזיקה ולא פחות מהאוירה. ולבנות הפורום שפגשתי... אתן כאלה מתוקות! זהו... חייבת להגיד
אז ישנתי 4 שעות ובכל זאת קמתי עם מרץ... טלי, איך היה? מקווה שהלך לך הכי טוב שיכול להיות! ושעבר בלי לחץ מיותר! אני חושבת שהלך לי טוב, אבל אין לי כוח אפילו לחשוב על זה! נגמר! בקיצור, אני חושבת שאני אתרווח לי כאן קצת בזמן הקרוב... רק השאלה אם להישאר כ"צ'ילי" או "אמבר"

ברוכה הבאה מקסימה

היה טוב לראות מי את.... ואני שמחה שנהנת מההופעה, אני מקווה שבהופעה הבאה תעמדי על הרגליים ותרקדי איתנו.... ובקשר לכינוי שלך... אחותי מה שבא לך...

למעלה