ההופעה

D i s o r d e r

New member
צ'ילי../images/Emo70.gif

איזה כיף היה לראותותך
ממש שמחה שנהנית... לגבי הכרת השירים, עוד הופעה אחת-שתיים, ותראי שאת מסתדרת... בוביק, את צ'ילי
לא אמבר.

Amber

New member
מיטל, אני נאלצת... ../images/Emo7.gif

ובשביל השעשוע... החתימה שונתה קצת. ובקשר למילים בהופעות הבאות, אחלה שירים בדיסק שעדית חילקה, אפילו שהם רק שלושה אבל אני נהנית בכל אופן...

ברררר

New member
אתם צוחקים נכון!?!?!?

זכיתי בכרטיס ולא הלכתי כי אמרתם שזה ל18 ומעלה!!! אלה לא בת 15 בערך? וואי אני כל כך עצבנית.......

מאמי

אלה הגיעה מנהריה.... אני חושבת שלא יכלנו להגיד לה לא.... אל תעלבי אבל גם להכניס את אלה היה קשה והיינו צריכים לתת הסברים לאנשים במיטש לגבייה

ברררר

New member
מה הקשר?

אני יותר רחוקה מת"א מאשר נהריה וממש רציתי לבוא. למה אמרתם לא אז? ונעלבתי, ת'אמת ממש נעלבתי.

דיי מתוקה

אין לך ממה להעלב מאמי.... אל תפילי את זה עלינו... אני זה לא המיטש, ואני לא ידעתי שאת באמת מתכוונת לבוא או רוצה... איפה את גרה בכלל??? דיי אל תעלבי

ברררר

New member
זכיתי בכרטיס. אז מיטל ידעה

ואני גרה במשגב.(ליד כרמיאל)....

D i s o r d e r

New member
בר, (ויש גם קצת לכולם)

אני ממש מתנצלת אישית. כמו שכבר אמרתי לך לפני, זה חלילה לא משהו אישי, וכמו שכבר כתבו לך גם כאן, באמת היתה בעיה בכניסה לאנשים מתחת לגיל 18. לגבי אלה, אני ועדית פשוט שיקרנו למיט'ש, הכנסתי אותה בזה שאמרתי לאדם בכניסה שהיא בת-דודה של עמי. אני לא חושבת שהיו מסכימים ל-2 בנות דודות... אם את מבינה למה אני מתכוונת. ולגבי הזכיה, היו לי 5 כרטיסים לחלק, חיפשתי אנשים לתת להם, אילו רק יכולתי, גם הייתי נותנת לך. (ולמען הסדר הטוב, לידיעת כולכם, ברגע שיש חלוקת כרטיסים, בשיתוף עם פורומים אחרים, אין עדיפות לחברי הפורום, הנוהל הוא הגרלה בין המעוניינים, וכמו בחיים- מי שיש לו מזל- מרוויח. סליחה מראש, אם מישהו נפגע. תדעו שאני אוהבת אתכם מאוד מאוד. מיטל

ברי-

כמו שעדית אמרה, באמת אל תעלבי... עד שאני הצלחתי להיכנס לקח לי זמן. זנ סיפור ממש רציני. פעם הבאה נראה אותך בהופעה שיכולים להכניס לשם את כו-לם

טולייצ

New member
כיף לכולכם

מההודעות ניתן להבין שהיה נפלא,וחבל שלא הייתי שם
ועכשיו אני עפה לישון,אם לא אני חווה ברגע זה התמוטטות נפשית

טולייצ

New member
העבודה מתישה אותי

ולא עצם זה שאני "עושה" משהו בעבודה,כי באמת שכלום,העניין הוא שבכל יום אני הולכת לישון ב - 2-3 וקמה ב 7. ככה כל השבוע,והיום היא השיא,היה לי חום,ולא הרגשתי בכלל טוב,ובדיוק לפני 15 דקות קמתי משינה שעתיים פלוס מינוס,אבל אני עדיין מרגישה לא טוב. מקווה שיהיה בסדר,ותודה שדאגת

pink21

New member
מישהו יכול לעשות לי סדר

ניסיתי אחרי ההופעה לברר עם עמי אייל וג'ון מתי ההופעות הבאות אבל כל אחד נתן לי תאריכים שונים ומקומות שונים אז מה שהבנתי שיש הופעה בירושלים ויש בבאר שבע... אבל מתי ההופעה בירושלים יום ראשון הזה כמו שעמי אמר או בכלל ביום שני כמו שג'ון אמר... בבקשה תעשו לי סדר... ומיטל מצטער שלא עניתי לך כל ערב פשוט את תמיד מדברת איתי שאני עסוק את יודעת אלוהים יש לו הרבה תפקידים הוא צריך לישון לאכול לעשן ושוב לישון ולאכול ולעשן... אוהב את כולם או לפחות את הרוב אלוהים... אילון בלי שם משפחה כמו היי פייב

למעלה