../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הודעה חשובה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אז ככה... הפורום של רחובות קיים כבר למעלה מ-3 שבועות ולשמחתי הרבה , יש פה לא מעט חבר´ה, שכותבים פה וברוך השם (אם הוא אכן קיים...), ישנם נושאים לא מעטים שרבים מחברי הפורום מוצאים לנכון להגיב עליהם, ומוצאים שפה משותפת עם חברים אחרים פה (טוב,ברור, כולנו רחובותים במידת מה...
) השאלה שלי אליכם היא זו... אני רוצה שכל אחד יכתוב את מי הוא הכי היה מעוניין לראות מתארח בפורום של רחובות. נכון, שזה לא פורום אקטואליה,שאפשר לארח בו יותר מדי ח"כים ופוליטיקאים, אבל גם דמויות מפתח בעירייה, או שאר אנשים מעניינים יוכלו להתארח פה ולענות לכם על שאלותיכם. אני מניח שהדמות הראשונה שעלתה במוחכם היא ראש העיר,שוקי פורר, אז דלגו... אני כרגע עובד על זה. מלבדו, את מי הייתם מעוניינים לראות פה בפורום מתארח? תענו ברצינות. יואב.
אז ככה... הפורום של רחובות קיים כבר למעלה מ-3 שבועות ולשמחתי הרבה , יש פה לא מעט חבר´ה, שכותבים פה וברוך השם (אם הוא אכן קיים...), ישנם נושאים לא מעטים שרבים מחברי הפורום מוצאים לנכון להגיב עליהם, ומוצאים שפה משותפת עם חברים אחרים פה (טוב,ברור, כולנו רחובותים במידת מה...
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)