הודעה חשובה

yoavl1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הודעה חשובה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז ככה... הפורום של רחובות קיים כבר למעלה מ-3 שבועות ולשמחתי הרבה , יש פה לא מעט חבר´ה, שכותבים פה וברוך השם (אם הוא אכן קיים...), ישנם נושאים לא מעטים שרבים מחברי הפורום מוצאים לנכון להגיב עליהם, ומוצאים שפה משותפת עם חברים אחרים פה (טוב,ברור, כולנו רחובותים במידת מה...
) השאלה שלי אליכם היא זו... אני רוצה שכל אחד יכתוב את מי הוא הכי היה מעוניין לראות מתארח בפורום של רחובות. נכון, שזה לא פורום אקטואליה,שאפשר לארח בו יותר מדי ח"כים ופוליטיקאים, אבל גם דמויות מפתח בעירייה, או שאר אנשים מעניינים יוכלו להתארח פה ולענות לכם על שאלותיכם. אני מניח שהדמות הראשונה שעלתה במוחכם היא ראש העיר,שוקי פורר, אז דלגו... אני כרגע עובד על זה. מלבדו, את מי הייתם מעוניינים לראות פה בפורום מתארח? תענו ברצינות. יואב.

MelodyClark

New member
הכי היתי מעוניינת לראות פה את...

ELVIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok ok ok ברצינות !! אין לי מושג.. אני סומכת על בחירתך וחייבת לומר שהפורום נהדר! כל הכבוד!

Big 7

New member
את יוסי השיכור...

שיספר לנו סיפורים..חחחח שילשום הוא סיפר לי ולחברים שלי איך הוא גנב חצי בקבוק וודקה....חחחח ואח שלו עשיר.....חחחח אנחנו נישפחים מצחוק והוא ממשיך לספר..תארח אותו פה...שיצחיק אותנו..סתם..אמ לא חושב שאיזה פולטיקאי סנוב יתארח..אין לי מושג אין לנו אנשים חשובים בעיר..

חחח עדי יא גנבת!

וממ אני הייתי הולכת על צביקה פיק-סמל מין אבל רחובות לא לרמתו המפפ אז נשאר לנו את דודו זר-גיטריסט על שגר לו פה קרוב בנ"צ וגם את עוזי חיטמן כמובן. אה ו,יש גם את מוטי גבותי...

מוטי יש לך כל יום בביצפר

מה את צריכה אותו גם באינטרנט ? מה גם שהוא מהדור הישן=לא נראה לי יודע לעבוד עם מחשב/אינטרנט. רק עם דף+עט.

MelodyClark

New member
אוףףףף

מי זה ה מוטי גבותי הזה???????????.. נשמע כמו שם של פטרון מאפייה בעל גבה אחת שנמתחת מאוזן לאוזן...

כן כן אפילו אני יודעת!

והמפפפ... עכשיו היא תתחיל לבוא קבוע כ-ל יום. אאוץ´ עדי,אאוץ´. יום אחד אני אגלה מי את ואז הלך האנדרגראונד.

חחח רק שתדעי לך...

שדודו זר היה לפני 4 שנים בפתיחה של הפארק ליד הבית שלי (אזורי ויצמן)... איזה איש נמוך!

למעלה