נכון...גם הוא רחובותי... עוד אחד מילידי רחובות שנטשו
M mishmish19 New member 4/1/03 #25 הוא ודני רובס היו מנחים בערבי המגמה למוסיקה שלנו (דה שליט) בשנים האחרונות
Y yoavl1 New member 4/1/03 #26 בחגיגות ה-100 לרחובות, אני הייתי בלהקת ילדים של בימת הנוער והופענו עם דני רובס, ארץ נץ ומומי לוי. דליק גם היה אמור להשתתף אבל משום מה, העדיף להישאר בבית עם טוליפ.
בחגיגות ה-100 לרחובות, אני הייתי בלהקת ילדים של בימת הנוער והופענו עם דני רובס, ארץ נץ ומומי לוי. דליק גם היה אמור להשתתף אבל משום מה, העדיף להישאר בבית עם טוליפ.
Y yoavl1 New member 5/1/03 #39 הייתי לא מזמן בהופעה שלו יחד עם דני ליטני בבאר טוביה. היה ענננאאאק. אני מאוד נהנתי...
S so called osnat New member 4/1/03 #28 הוא היה עם שכנה שלי בכיתה, הוא פעם נתקע במעלית עם חמור, והוא גם תמיד בא עם חמור לביצפר P:
מ מיאו New member 3/1/03 #10 אם אתה רוצה את שוקי... אם אתה רוצה את שוקי פורר רק תגיד ואני עכשיו מרימה לו טלפון אל תעבוד קשה מידי יש למשפחה שלי הכרות מאוד אישית איתו. את מי הייתי רוצה לראות כאן? וואלה אין לי מושג. ובקשר לשוקי פנה אלי במסרים נדבר על זה. לילה טוב
אם אתה רוצה את שוקי... אם אתה רוצה את שוקי פורר רק תגיד ואני עכשיו מרימה לו טלפון אל תעבוד קשה מידי יש למשפחה שלי הכרות מאוד אישית איתו. את מי הייתי רוצה לראות כאן? וואלה אין לי מושג. ובקשר לשוקי פנה אלי במסרים נדבר על זה. לילה טוב
S so called osnat New member 4/1/03 #29 לי יש רוח בבית שיכולה לצלצל אלינו לטלפון שמטבח, אולי, אם נעלה את ענבל בסיאנס, היא תצליח לכתוב על המקלדת....
לי יש רוח בבית שיכולה לצלצל אלינו לטלפון שמטבח, אולי, אם נעלה את ענבל בסיאנס, היא תצליח לכתוב על המקלדת....
נ ניגריתתתתתתתתת New member 5/1/03 #33 אוסנת! גאד....אם מחר בהפסקה את לא מתקשרת אני הולכת לאחותך ודורשת ממנה בכוח שתיקח אותי אלייך! או שאני אכריח את נועה.
אוסנת! גאד....אם מחר בהפסקה את לא מתקשרת אני הולכת לאחותך ודורשת ממנה בכוח שתיקח אותי אלייך! או שאני אכריח את נועה.
S so called osnat New member 5/1/03 #34 טוב!!! אל תדאגי.. ועדיף נועה....לא רוצה אחותי....היא תעשה לי בושות