הכר את הפורום
סיבוב חדש

MiChElLe182

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיבוב חדש

הכר את הפורום חוזר! וגם אני
למי שלא מכיר- זה הולך ככה:
כל שבוע מקפליית אחרת תעמוד בחקירה צולבת
במשך כל אותו שבוע אתם מוזמנות (חייבות!!!) לשאול אותה כל מה שבא לכן, הכל אבל ממש הכל, שאלות טיפשיות, שאלות מביכות, סתם דברים שבא לכן לדעת...הכל. בסוף אותו שבוע אותה מקפליית תחליט מי תיהיה הנחקרת הבאה
בגלל שיש כ"כ הרבה חדשות
ובגלל שלא היתה פינה הרבה זמן, מתחילים סיבוב חדש. והנחקרת הראשונה היא
המנהלת שלנו
שחר ועכשיו כולן משתפות פעולה ושולחות שאלות!!
איים וואצ'ינג
תהנווו
היתגעגתי

bustedit

New member
חה חה חה../images/Emo123.gif

שושנההההההההההההההההההההההה
הוו
מואעאעאעאעאעעה
*צחוק מרושע* קבלי אותה בהפצצה!
מה נשמע?
את אוהבת אותי
?
למה?
את מאוהבת? (בלי תירוצים
)
במי?
איך קוראים לו?
בן כמה הוא?
איך הוא נראה?
פנטזיית חייך: (בלי לדלג על שלבים
)
האיידול האחד והיחיד שלך: (אחד!!!)
מה החלום שלך?
נראה לך שתגשימי אותו?
"מה את רוצה להיות שתהיי גדולה?"
יש לך אחים/ אחיות?
כמה?
את אוהבת אותם?
את אוהבת את עצמך?
אם היית יכולה לשנות בך משו, מה היית משנה?
למה?
את אוהבת בלונדיניות?
ובלונדינים?(
)
תימנים או אשכנזים?
פורום באסטד או מקפליי? (תבחרי אחד!)
מי הלהקה האהובה עלייך? (אחת!)
אמן אהוב:
שחקן/ית אהוב/ה?
סרט אהוב?
מה המאכל האהוב עליך?
מה הקינוח האהוב עליך?
צבע אהוב:
משו שתמיד רצית:
מקצוע אהוב בבצפר:
מחכה להתגייס כבר לצבא?
מעדיפה ספר או סרט?
חם או קר?
חורף או קיץ?
גלידה או קרמבו(מאוהב)?
קרטיב או שלגון?
אסף או עומר?
יעל או מיכל?
שם אהוב של בן:
שם אהוב של בת:
אם היית יכולה לשנות שם, איך היית רוצה שיקראו לך? (רמז: שושנה
) די בלי מכות
אלגנטי או ספורטיבי?
רוק או פופ?
אוהבת מוזיקה ישראלית?
אמן ישראלי אהוב:
חפרתי לך?
את נהנית?
את מודעת לזה שכואבת לי היד ברמות?
את רוצה שאני ימשיך?
משאלה מהלב:
מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה?
וואנס או אולסטאר?
מלון 5 כוכבים או לישון עם אוהלים בשטח?
נכון שהתעייפת? גמני
זהו, הצקתי לך מספיק
ביי שושנה
(חחחחחחחחחח אני פשוט אוהבת לעשות לך את זה
)

DesertRose7

New member
../images/Emo11.gif

מה נשמע? הכל טוב איך אצלך? את אוהבת אותי? לפעמים.. למה? כי לפעמים את סתם מעצבנת אותי
את מאוהבת? (בלי תירוצים)כרגע לא במי? - איך קוראים לו? אני מקווה שיהיה לו שם יפה בן כמה הוא? מהגילשלי ועד הפרש של שנתיים מקסימום 3 איך הוא נראה? טוב?! פנטזיית חייך: (בלי לדלג על שלבים)ממש פירוט?! אמממ.. כרגע הפנטזיה שלי היא להיות בהופעה של מקפליי בלונדון ואני בטוחה שאתן יכולות לפנטז את זה לבד האיידול האחד והיחיד שלך: (אחד!!!)רובי וויליאמס! מה החלום שלך?להיות מנהלת של חברת תקליטים מצליחה בבריטניה נראה לך שתגשימי אותו? כמו שזה מתפתח עכשיו..לא "מה את רוצה להיות שתהיי גדולה?" תסתכלי למעלה יש לך אחים/ אחיות? יאפ כמה? 3 בלי עין הרע את אוהבת אותם? לפעמים את אוהבת את עצמך? לפעמים אם היית יכולה לשנות בך משו, מה היית משנה?שאני אהיה יותר פתוחה לאנשים?! ופחות צינית!! למה?כי אנשים אומרים לי שאני רעה
את אוהבת בלונדיניות? לא ממש ובלונדינים?()
תימנים או אשכנזים? מה זה הגזענות הזאת!? פורום באסטד או מקפליי? (תבחרי אחד!)היי היי - זה אסור! במיוחד לי! מי הלהקה האהובה עלייך? (אחת!) מקפליי אמן אהוב: ג'יימס בלאנט וקלי שחקן/ית אהוב/ה?יו ג'קמן סרט אהוב? אקס-מן 1,2 ובקרוב ה-3 מה המאכל האהוב עליך? סיני מה הקינוח האהוב עליך? מה שקשור לשוקולד לבן צבע אהוב: ירוק משו שתמיד רצית: IPOD!!!!!!!!!!!! מקצוע אהוב בבצפר: אנגלית מחכה להתגייס כבר לצבא? כן, אבל מתה מפחד מעדיפה ספר או סרט?סרט בתכלס.. בל יש ספרים שהם הרבה יותר מהסרטים חם או קר? קר חורף או קיץ? חורף גלידה או קרמבו(מאוהב)? גלידה- אני לא מתה על קרמבו (אל תסקלו אותי) קרטיב או שלגון? מה ההבדל?! קרטיב אסף או עומר? עומר יעל או מיכל?מיכל שם אהוב של בן:יש כמה- אדם,עומר,יונתן,נועם,יואב,עודד נהיה חביב עלי שם אהוב של בת: רותם,נועה אם היית יכולה לשנות שם, איך היית רוצה שיקראו לך? (רמז: שושנה) די בלי מכות את באמת תקבלי מכות יום אחד.. ואני ממש אוהבת את השם שלי
אלגנטי או ספורטיבי? שיהיה נוח! רוק או פופ? שניהם
אוהבת מוזיקה ישראלית?לא ממש אמן ישראלי אהוב: רן דנקר
חפרתי לך? בקטנה.. את נהנית? נחמד לי.. את מודעת לזה שכואבת לי היד ברמות? מאלוהים
את רוצה שאני ימשיך? בזמנך החופשי משאלה מהלב: שתפסיקי לקטר
מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה? רישיון נהיגה
וואנס או אולסטאר? ואנס מלון 5 כוכבים או לישון עם אוהלים בשטח?מלון, אבל אין לי בעיה עם לינת שטח - זה אפילו כיף נכון שהתעייפת? הייתי עייפה לפני

lollipop1

New member
היי חמודהההה

מה קורה? מקווה שהכל טוב גבר! איך החיים? באיזה כיתה את? באיזו עיר? כייף לך שם? את אוהבת משקפיי שמש? וכובעים? מקפליי או סאן אוף דורק? באסטד או דורק? באסטד או מקפליי? אוהבת גיטרות? מנגנת על אחת? חשמלית או קלאסית? טוב זהו בנתיים! לאב יו :)

DesertRose7

New member
היים גם לך

מה קורה? משו משו, ואת?
מקווה שהכל טוב גבר! מעולה
איך החיים? חיים..
באיזה כיתה את?יב
באיזו עיר?גבעת שמואל
כייף לך שם? לא רע
את אוהבת משקפיי שמש?מאווווד
וכובעים? לא ממש
מקפליי או סאן אוף דורק?מקפליי
באסטד או דורק? באסטד
באסטד או מקפליי?מקפליי
אוהבת גיטרות?
מנגנת על אחת? חשמלית או קלאסית?הייתי מתה

sarahhh

New member
שואלת

מיכלי החזירה אותי גם איתה אז מי שלא מכיר אני שרה ואני עכשיו שואלת את שחר שאלות
-מה המצב? -איזה כיתה את? -איך הבגרויות? -איזה עוד להקות את אוהבת? -מה הפדיחה הכי גדולה שלך? -מה הית לוקחת איתך לאי בודד? -אם נותנים לך כרטיס טיסה לאן שתירצי איפה תלכי? -נכון תיקחי אותי איתך? -היה לך חבר? אם כן כמה זמן? -יש לך פירסינג או קעקוע? אם כן איפה? -אם לא את רוצה אחד ואיפה? טוף ניגמרו לי השאלות מקווה שהם לא היו מידי מעצבנות..

DesertRose7

New member
עונה

-מה המצב? מתחיל להיות עייף.. ומה איתך?
-איזה כיתה את?יב
-איך הבגרויות?יכולות להיות יותר טובות
-איזה עוד להקות את אוהבת?הרבה. מקפליי באסטד, סוד, מארון5, לוסטפרופטס, הארד-פי,פול אאוט בוי, מקסימו פארק, בלוק פארטי, פרנז פרדיננד, הקילרס, אול אמריקן ריג'קטס, דה קולינג, פייב.. ובטח שכחתי כמה
-מה הפדיחה הכי גדולה שלך? פדיחה?! אממ.. בהתחשב בזיכרון המאווווד קצר וסלקטיבי שלי.. אין לי שמץ
-מה הית לוקחת איתך לאי בודד? מטוס, כדי לחזור הביתה להביא עוד כמה דברים ולחזור לאי.
-אם נותנים לך כרטיס טיסה לאן שתירצי איפה תלכי?לונדון
-נכון תיקחי אותי איתך? ברור
-היה לך חבר? אם כן כמה זמן?לא משהו רציני
-יש לך פירסינג או קעקוע? אם כן איפה? הלמעלה באוזן שאני אך פעם לא אזכור איך קוראים לזה. וגם זה לא נקרא פירסינג מי יודע מה
-אם לא את רוצה אחד ואיפה? אני מתה למוט!! ואני מתכננת על קעקוע אחרי צבא

שחרר כדי לך לענות!!! ילדה טובה!

היי שחר... מה קורה? הכל טוב? יש חדש? וישן? את חיה? יש חיית מחמד? איפו את לומדת? מה עושה? מה הבצע של החדר שלך? אדום או צהוב? שחור או לבן? אני או את? פורום או אתר? דאגי או דני? דאגי או הארי? דאגי או טום? טום או הארי? טום או דני? דני או הארי? משעמם לך? מה התחביבים שלך? אוהבת מישו? ומישי? שוקולד או חמאת בוטנים? חתיף או ממתק? סמיילי אהוב? אייסי או מסנג'ר? מה הכינוי שלך? בלינק182 או באסטד? מקפליי או גרין דיי? השיער שלך קצר ארוך? בוקר צוהוריים או ערב? הפורום הזה או בהייד? האוייבת הכי גדולה שלך? החברה הכי טובה שלך? רוצה שזה יגמרר? רוצה עוד שאלות? שם לכלב: מוקי או שחורי? שם לחתוך: מיצי או פנדה? ולסיום תזכירי לי איפו את גרה? שימי את התמונה הכי אבל הכי הכי הכי שאת אוהבת>>> נהנתי לירשום לך שאלות... בה ביי אוהפת אותך!!

DesertRose7

New member
תראי מה אני עושה בשבילך..

מה קורה? טוב..
הכל טוב? כן..
יש חדש? נהייתי עייפה רצח!
וישן? לא נראה לי
את חיה? משתדלת
יש חיית מחמד?יאפ - אוזו
איפו את לומדת?אהל שם ברמת גן
מה עושה?כרגע? עונה על השאלון שלך
מה הבצע של החדר שלך? אפרסק
אדום או צהוב? אדום
שחור או לבן?שחור
אני או את? את
פורום או אתר?פורום
דאגי או דני?דאגי
דאגי או הארי?הארי
דאגי או טום?קשה.. דאגי
טום או הארי?הארי
טום או דני?טום
דני או הארי?הארי
משעמם לך? דווקא לא..
מה התחביבים שלך? מוזיקה מחשב טלויזיה...חחח.. מוזיקה.. אין לי באמת חיים
אוהבת מישו? את עצמי?!
ומישי? כנ"ל
שוקולד או חמאת בוטנים?ברור ששוקולד
חתיף או ממתק?ממתק
סמיילי אהוב?
- תמיד שימושי
אייסי או מסנג'ר?מסנג'ר
מה הכינוי שלך? צ'חר
בלינק182 או באסטד? באסטד
מקפליי או גרין דיי?מקפליי
השיער שלך קצר ארוך?די ארוך
בוקר צוהוריים או ערב?ערב
הפורום הזה או בהייד? הייד כרגע שתרדמת קלה..
האוייבת הכי גדולה שלך? ויקטוריה בקהאם
החברה הכי טובה שלך?האמת שאני לא ממש בטוחה
רוצה שזה יגמרר? נחמד לי אל תדאגי
רוצה עוד שאלות?אם בא לך..
שם לכלב: מוקי או שחורי? חתולה!
שם לחתוך: מיצי או פנדה?לחתול הייתי קוראת כלב
ולסיום תזכירי לי איפו את גרה?גבעת שמואל
שימי את התמונה הכי אבל הכי הכי הכי שאת אוהבת>>>

DesertRose7

New member
אויש שכחתי..../images/Emo122.gif

לא שאני הכי אוהבת.. אבל היא קורעת

sap sapir

New member
היי שחרית../images/Emo9.gif

ממצב? גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערומה בציבור? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבית כלפי משהו? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית מכורה למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? לסיום- שמחה שנגמר השאלון?

למעלה