הכר את הפורום
סיבוב חדש

Love Bem

New member
אהה..אז את מיכל../images/Emo13.gif+שחר../images/Emo24.gif

שלום חחחח...אממ....אף פעם לא נחקרתי(וכן אני רומזת) חחח...סתם עזבי שאלות
לא יודעת מה שאלו אותך וגם אין לי כוח לבדוק אז אני ישאל משלי יש פורום יש את אדומה בו? כמה פורומים את מנהלת? של מה? איזה סידרה את אוהבת לצפות בטלויזיה? איזה סגנון/ות את הכי אוהבת?(של מוזיקה הכוונה) פעם חלמת לשחק בטלוויזיה? ולהיות זמרת? מה החלום הכי מוזר שלך? יש לך חבר? איפה המקום הכי מפחיד שירד לך בו דם? מה הפדיאחה הכי גדולה שקראתה לך? נכון שזה מעצבן שיש שגיאות? את מאמינה במשפט PUNKX NOT DEAD? ובמשפט NO MUSIC NO LIFE? איזה להקות את אוהבת? מתי יש לך יום הולדת? מה הצבע האהוב עלייך? כמה אחים יש לך? איזה פורום את רוצה לעשות? תפתיע אותנו בידעה מוזרה? ולא מוזרה? את מסוגלת להגיד לבן אדם מה שאת חושבת אליו בפרצוף? פעם היתאהבת בבן אדם באמת ולא כמו שאלה אומרת "קראש"? את חושבת שמישהי צריכה להשתנות בשביל משהו? משהו לסיכום? ספרי על עצמך ב-3 משפטים: 1. 2. 3. מה את חושבת אל השאלות שלי? נהנת לענות אליהם או שסתם לךהעביר תזמן? חחח...בהצלחה בכול אשר תרצי
(וכן אני יגיד את זה לכולם חחח..)

DesertRose7

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo26.gif

יש פורום יש את אדומה בו?לא, בתקווה שיפתח לג'יימס
כמה פורומים את מנהלת?3
של מה?מקפליי, באסטד וסאן אוף דורק ו-פןפ
איזה סידרה את אוהבת לצפות בטלויזיה?אבודים\ניפ/טאק\ורוניקה מארס\או.סי\מגרש ביתי
איזה סגנון/ות את הכי אוהבת?(של מוזיקה הכוונה) אממ.. פופ ורוק ואינדי ובריטפופ (לא.. זה ממש לא פופ) פאנק, אלטרנטיבי
פעם חלמת לשחק בטלוויזיה? לא
ולהיות זמרת? הלוואי
מה החלום הכי מוזר שלך? שדני בא לעשות איתי סיבוב ברחוב ביאליק ברמת גן
יש לך חבר? לא
איפה המקום הכי מפחיד שירד לך בו דם?אממ..
מה הפדיאחה הכי גדולה שקראתה לך?עם המורה..
נכון שזה מעצבן שיש שגיאות?בהחלט
את מאמינה במשפט PUNKX NOT DEAD? ברור
ובמשפט NO MUSIC NO LIFE?משמעות החיים שלי
איזה להקות את אוהבת? מקפליי, באסטד, סוד, מקסימו פארק, הארד פי,אמריקן רג'קטס, פול אאוט בוי, בלוק פארטי, הקילרס, פרנז פרדיננד
מתי יש לך יום הולדת?8/7
מה הצבע האהוב עלייך?ירוק
כמה אחים יש לך?3
איזה פורום את רוצה לעשות?לקילרס ולג'יימס בלאנט
תפתיע אותנו בידעה מוזרה?אני אחשוב על זה..
ולא מוזרה?כנ"ל
את מסוגלת להגיד לבן אדם מה שאת חושבת אליו בפרצוף?יאפ, כבר קרה כמה פעמים.. לא נעים
פעם היתאהבת בבן אדם באמת ולא כמו שאלה אומרת "קראש"? לא
את חושבת שמישהי צריכה להשתנות בשביל משהו?ממש לא
משהו לסיכום? שיט פספסתי את "איך להיפטר מבחור ב-10 ימים"
ספרי על עצמך ב-3 משפטים: יש לכם קצת יותר מ-3 שורות בכל השאלות הלאה
מה את חושבת אל השאלות שלי?משו משו
נהנת לענות אליהם או שסתם לך העביר תזמן?גם וגם

bar jones

New member
פשוט לא מאמינה על עצמי..

קראתי הכל, אולי בפורים אני אתחפש לשחר.. גם ככה אני מרגישה שאני יודעת עליה הכל!! ואוזו זה חתול? משו משו!

may90

New member
בו

hello צבע אהוב? להקות אהובות? סרט אהוב? סדרה אהובה? תוכנית אירוח אהובה? דיסק אהוב? חיה אהובה? כלי נגינה אהוב? ספר אהוב? בובספוג או פטריק? צמידי חרוזים\צמיגים\חוטים? להקה שנואה? פורום אהוב? אתר אהוב? זהו ^^ עייפתי.

DesertRose7

New member
נבהלתי

צבע אהוב?ירוק להקות אהובות? מקפליי, באסטד, סוד, קייזר שיפס, הקילרס, האד פי, פרנז פרדיננד, פול אאוט בוי, אול אמריקן ריג'קטס, מקסימו פארק סרט אהוב? אקסמן 1 ו-2 סדרה אהובה?אבודים\ניפ/טאק\ורוניקה מארס\או.סי\מגרש ביתי תוכנית אירוח אהובה? דיסק אהוב? FALL OUT BOY- FROM UNDER THE CORK TREE חיה אהובה? אוזו
כלי נגינה אהוב? גיטרה ספר אהוב? הנעלמים של הרלן קובן בובספוג או פטריק? ברור שספונג'בוב!! צמידי חרוזים\צמיגים\חוטים? חוטים להקה שנואה? צ'יקי גירלס?! חיחי פורום אהוב? זה של באסטד ובהייד אתר אהוב? trent.blogspot.com

DesertRose7

New member
מהמחשב...

אם הבנת על מה אני מדברת.. הלכתי היום לקרמבו כי חן אמרה לי שיש שם.. ולא היה!!

moran1991

New member
^^~ והנה לך כמה שאלות :

היי ^^~ מה שלומך? (נו חייבים לשאול בכל זאת P: ) מה את הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? חשמלית\בס\אקוסטית\קלאסית ? פנדר או גיבסון ? מוזיקה? עם אוזניות או בלי? פול ולליום או רגוע? גוטים או פריקים? בלאקרים או סקייטרים? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? זמר? זמרת? כלב או חתול? באולינג או סנוקר? טלוויזיה או מחשב ? מקצועות ריאליים או אומניים ? תוכנית טלוויזיה:סאטירה,דרמה או אירוח ? קולה או מיץ תפוזים ? איך את מגדירה את עצמך ? האם את נהנת לנהל את הפורום הזה? ומה עם שאר הפורומים שאותם את מנהלת? נראה לך שאת מכירה כמעט את כולם בפורום הזה? ובשאר הפורומים? טוב מספיק עם השאלות הטיפשיות >.<; => רוצים תשובות ^O^

DesertRose7

New member
תודה רבה לך..

היי ^^~ בלומלום
מה שלומך? (נו חייבים לשאול בכל זאת P: )חח..אצלי הכל טוב ואת?<
מה את הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי?אני אוהבת את המחשב שלי
חשמלית\בס\אקוסטית\קלאסית ?בס
פנדר או גיבסון ?אני לא מבינה בזה בגרוש..
מוזיקה? פופ/רוק/בריטפופ/אינדי/פאנק..
עם אוזניות או בלי?ברור שבלי!! שכל הרחוב ישמע
פול ולליום או רגוע? הכי חזק שיש
גוטים או פריקים?פריקים
בלאקרים או סקייטרים?סקייטרים
שחקן אהוב?ראיתם נרניה?! פיטר
שחקנית אהובה?ניקול קידמן
זמר?רובי וויליאמס, וויל יאנג וג'יימס בלאנט
זמרת?נטאשה בדינגפילד, ג'וס סטון, אנסטסיה וקלי
כלב או חתול?כלב
באולינג או סנוקר?סנוקר
טלוויזיה או מחשב ? מחשב
מקצועות ריאליים או אומניים ?ריאליים
תוכנית טלוויזיה:סאטירה,דרמה או אירוח ?דרמה וקומדיה
קולה או מיץ תפוזים ?מיץ
איך את מגדירה את עצמך ?מתוסבכת
האם את נהנת לנהל את הפורום הזה?רוב הזמן
ומה עם שאר הפורומים שאותם את מנהלת? אותו דבר
נראה לך שאת מכירה כמעט את כולם בפורום הזה?אממ.. לא ממש.. וחבל
ובשאר הפורומים?כנ"ל

busted4ever

New member
chahar.

my mikledet sucks so i cant set hebrew down i hope you will understand me lol 1. i love you! you love me? 2. when is your birthday comming? 3.do you have\had pet? 4.next mifgash will be in azrielly? 5.what is your fav color? 6.fav band ever? 7.fav kids-show? 8.fav skate shoes? 9.what is your matarot 4 your life? 10. if you had 1 wish ,you would .....?

DesertRose7

New member
עברית קשה שפה../images/Emo70.gif

1. i love you! you love me? ברור
2. when is your birthday comming? 8/7/8 3.do you have\had pet? יש לי את אוזו
והוא כלב..רוב הזמן 4.next mifgash will be in azrielly? אני מקווה שלא! סנטר/פארק 5.what is your fav color? ירוק
6.fav band ever? מקפליי 7.fav kids-show? השמיניה?! חיחי 8.fav skate shoes? אני מקווה שבקרוב יהיו חדשות.. אבל הואנס היפות המגעילות והקדושות שלי
9.what is your matarot 4 your life? איזה שאלה עמוקה.. אממ.. משפחה, קריירה.. 10. if you had 1 wish ,you would .....? WORLD PEACE

למעלה