אני בטח אקבל גרזנים וכאלה. אהבתי את הקונספט, הביצוע חרא.
T The phantom of opera New member 20/10/07 #39 ../images/Emo183.gif../images/Emo45.gif לסביותתתתתתתתתתת%#&%@% [אהמ. כן. B|] מאיה
T The phantom of opera New member 22/10/07 #55 ../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נהנההההה פוצי 3>
L Liquid Dreams New member 22/10/07 #56 אנהלה ../images/Emo23.gif בכל מקרה, ה"לסביוותתתתתתת" זה בדיחה פרטית אתם לא תבינוכי אתם לא אנה או אני טיהי D: ~מפגרת~
אנהלה ../images/Emo23.gif בכל מקרה, ה"לסביוותתתתתתת" זה בדיחה פרטית אתם לא תבינוכי אתם לא אנה או אני טיהי D: ~מפגרת~
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 20/10/07 #41 דווקא שירים כאלה דורשים קליפים עלילתיים, אבל אני מניחה שגם הקליפ הזה יפה במקוריותו. אני לא יודעת מה יש לחלקכם מהשיר, אני אישית חושבת שהוא מדהים, הוא ממש מרגש אותי. כנראה שזה קטע של להתחבר למילים או לא.
דווקא שירים כאלה דורשים קליפים עלילתיים, אבל אני מניחה שגם הקליפ הזה יפה במקוריותו. אני לא יודעת מה יש לחלקכם מהשיר, אני אישית חושבת שהוא מדהים, הוא ממש מרגש אותי. כנראה שזה קטע של להתחבר למילים או לא.
ג גברת פלפלת האחת New member 21/10/07 #43 מצד שני כמה נדוש היה אם הוא היה מקבל קליפ עלילתי זה היה יכול להיות קיטשי ובילתי נסבל הקליפ הזה מגניב (הצלצול 3 )
מצד שני כמה נדוש היה אם הוא היה מקבל קליפ עלילתי זה היה יכול להיות קיטשי ובילתי נסבל הקליפ הזה מגניב (הצלצול 3 )
מ מגרש השוודים New member 21/10/07 #44 ובנוסף, הקליפ הזה יותר מגניב ויפה מכל קליפ עלילתי שראיתי יואו הקטע ששרון על הכיסא פשוט כל כך מדהים בכלל, כל הקליפ פשוט מעולה
ובנוסף, הקליפ הזה יותר מגניב ויפה מכל קליפ עלילתי שראיתי יואו הקטע ששרון על הכיסא פשוט כל כך מדהים בכלל, כל הקליפ פשוט מעולה
מ מגרש השוודים New member 21/10/07 #53 חח שם את הקליפ של SMG בכיס../images/Emo98.gif או במחוך אם לדייק
Z ZuLi90 New member 21/10/07 #47 לפחות לעיניים זה יצא טוב.... מאוד אפילו... לאוזניים זה לא... נו קדימה וויט'ין אתם יודעים לעשות בלדות ... למה זה לא יוצא יותר ><
לפחות לעיניים זה יצא טוב.... מאוד אפילו... לאוזניים זה לא... נו קדימה וויט'ין אתם יודעים לעשות בלדות ... למה זה לא יוצא יותר ><
L Lily SonataArctica New member 21/10/07 #54 קליפ מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif השיר כ"כ יפה ועושה לי צמרמורת כל פעם מחדש והקליפ הזה הוא אחד הקליפים היותר מיוחדים שראיתי בחיים שלי
קליפ מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif השיר כ"כ יפה ועושה לי צמרמורת כל פעם מחדש והקליפ הזה הוא אחד הקליפים היותר מיוחדים שראיתי בחיים שלי
I Ice Queen 7 New member 22/10/07 #58 וואו ס: באמת הזוי, אבל מדהים! ושארון כל כך יפה הנפילה באמת די מעפנה, ושום דבר לא נראה לי קשור לשיר אבל אולי אחרי שאני אקרא את הראיון ההוא אני אבין יותר ++
וואו ס: באמת הזוי, אבל מדהים! ושארון כל כך יפה הנפילה באמת די מעפנה, ושום דבר לא נראה לי קשור לשיר אבל אולי אחרי שאני אקרא את הראיון ההוא אני אבין יותר ++