התפקדות אפריל

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות אפריל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם:
שיר אהוב של רונה:
אלבום אהוב:
ותמונה כמובן:

darling2

New member
../images/Emo192.gif בוקר טוב.

התעוררתי מוקדם ומשעמם לי... שם: דר גיל: 17+ מקום מגורים: מושב תאשור שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה. אלבום אהוב: קנינו לפסח את יהודית
אז כרגע היא לא יוצאת מהמערכת. ותמונה כמובן: עשיתי סדר פסח בחדר ומסתבר שפתחתי את התמונות מהפיקניק הישן..

SheIIy

New member
אז...

שם: שלי גיל: 18+ מקום מגורים: פ"ת / בנימינה שיר אהוב של רונה: לא מצליחה להחליט... אלבום אהוב: כרגע זה האוסף של יזהר אשדות (שמתנגן ברקע... מומלץ).

TziMHoNoa

New member
אממ..

שם: נועה גיל: 16 מקום מגורים: ראשון שיר אהוב של רונה: כרגע, מהדיסק החדש- המעיין הזוהר. אלבום אהוב: "עיניים זרות" דיי חדש לי, ככה שאני מאוד אוהבת אותו לעת עתה, ושומעת אותו המון...

שבוע טוב../images/Emo24.gif

וראש חודש טוב XD =============== שם: טל
[אבל אני לא אוהבת ת'שם, אפרת וגאיה הרבה יותר יפה
] גיל: 14 וחצי.. :] מקום מגורים: מעלה אדומים
שיר אהוב של רונה: מיהו המילל ברוח אלבום אהוב: עיניים זרות. ותמונה כמובן: לא

מיכלדוד

New member
נמנמנ:)

שם:מיכל גיל:15 וקצת... שיר אהוב של רונה:"אגם קפוא" אלבום אהוב:S: קשששה אבל נראה לי...MCR החדש. תמונה:לא כדאיS:

שוודה

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם: נגה גיל: 19 מקום מגורים: אור יהודה \ להבים שיר אהוב של רונה: בתוך אגם קפוא אלבום אהוב: ג'ודי גארלנד. יאמי. ותמונה כמובן:

נחזור בעוד שנתיים

שם: אורין גיל: 16, נניח שיר אהוב: טיול בהיר אלבום אהוב: Boys for Pele (
)

dsol

New member
מי שאוכל ../images/Emo155.gif הופך ל../images/Emo156.gif ?_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: עוד חודשים וקצת 19 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: מבול אלבום אהוב: "לנשום בספירה לאחור", אני ממאש התאכזבתי מהשני
ותמונה כמובן: אין לי משהו נורמלי...

חג שמח!!!!-מתפקדת../images/Emo70.gif

שם
תאיר גיל
16 וחצי מקום מגורים
כפר-יונה שיר אהוב של רונה
My prison by the sea אלבום אהוב
עיניים זרות תמונה

Karma Killer

New member
../images/Emo187.gif

ליעד 20 קרית אתא מבול, PRISON BY THE SEA אלבום של רונה - "לנשום בספירה לאחור", אלבום בכללי - Radiohead / The Bends והראשון של אביתר בנאי

../images/Emo112.gif

שם: יודית גיל: 16 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: במערכת הדם, מבול אלבום אהוב: נכון לעכשיו זה OK Computer של רדיוהד, וAnimals של פינק פלויד ותמונה כמובן: לפני כמה ימים.. בכנרת

peach plum pear

New member
אלברשטיין הל

שם: חדוה גיל: כפי שכבר נכתב מקום מגורים: מרכז שיר אהוב של רונה: ארבעה אלבום אהוב: השבוע ארקייד פייר, וגם בשבוע שעבר! תורך לה הודח!

לה הודח

New member
תורי!

שם: לה הודח גיל: 89. גדלתי בשנה מקום מגורים: בית בכפר שיר אהוב של רונה: פריסון ביי דה סי אלבום אהוב: Title TK של המתרבות והמתרבים

bזוהר

New member
חג שמח לכולם

שם: זוהרית
גיל: 15.9 מקום מגורים: רמת-גן שיר אהוב של רונה: קשה מאוד:) זה לא השיר הכי אהוב אבל בתקופה האחרונה אני מאוד נהנית מבמערכת הדם אלבום אהוב: עינייםזרות! ותמונה כמובן: כמובן

misheani

New member
יפיופית!!!!

תמונה מקסימה. ארשת רונאית להפליא. טוב, אני גם אתפקד. רק בגלל לה הודח, אחרת הייתי מרגישה ממש זקנה. שם: רוני גיל: ממש זקנה, בעוד 8 ימים שיר אהוב של רונה: פייפר (כאילו דה?) קאט, ומהאלבום האחרון - במערכת הסטריאו, אה, הדם אלבום אהוב: כרגע זה מתחלק בין 11.11 של רג'ינה ספקטור ובין calling over time של edith frost ותמונה כמובן: not

0mroosh

New member
נכון שבא לך לגלות לי היכן רכשת את

11:11 של רג'ינה הבבושקית?

למעלה