התפקדות אפריל

misheani

New member
לא מגלה! זה שלי! רק שלי!

או בעצם, אני לא יכולה לגלות, כי לא רכשתיו- הורדתיו. מסתבר שבמוזיקה נטו לא שמעו את שמעו. בטוח אפשר להזמין מהאוזן, אם אין שם.

לה הודח

New member
הלו הלו

את קראת לי עכשיו זקנה? נוט פריטי אט אול! התמונה לא קשורה, אבל היה לי חשק מטורף לפרסם אותה. (זו היד שלי שמה בצד. כן כן!)

misheani

New member
שימו לב למשחק המלים המטורף.

לא קראתי לך, זקנה. *** עד כאן משחק המלים המטורף. ועתה: את בת 89 השנה, לא?

tipeshet

New member
שוב בוקר?

שם: עומר. גיל: י"ז. מקום מגורים: מושב ליד רחובות. שיר אהוב של רונה: כן. אלבום אהוב: זה לא משתנה מחודש לחודש, אתם יודעים. אין לי תמונה שלי, ז"א, יש, אבל זה או שהיא דורשת הקטנה או שהיא פשוט חשיפה של ציור הקיר בטרם זמנו. אני עייפה מדי, בקיצור, בהזדמנות אחרת. P:

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo79.gif

שם: אופיר. גיל: 16. מקום מגורים: מרכז. שיר אהוב של רונה: "בוקר חדש", וגם קצת "נס". אלבום אהוב: " Bryter Layter", ותודה ל- peach. ותמונה כמובן: מ.

0mroosh

New member
../images/Emo108.gif

שם: סתוונית. גיל: 27.3 מקום מגורים: באר-שבע שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה. אלבום אהוב: Britney - Britney Spears

noa08128

New member
שקר כלשהו

נוע מיז 17 ראשוניה המעיין הזוהר/טיפס כרגע עדיין עיניים זרות הוא המוביל תמונה ואיי איזה חיים קשים אין לי כח. נתראה בשמחות. (וכנראה שלא נתראה בהופעה בחלון- חג ארור)

NoKi2sh

New member
A-Ta-Shi! אני!

שם:ליאת אליס שרון גיל:21 מקום מגורים:רעננה שיר אהוב של רונה:ישנם הרבה, הכי מתחבר לי תמיד זה בתוך אגם קפוא. ומבול. אלבום אהוב:של רונה או בכלליות? אם של רונה אז עיניים זרות הרבה יותר מוצלח מלנשום בספירה לדעתי. וכלליות... המממ... DwOt-symphony x ותמונה כמובן: הממ.. כן כמובן. מקּוֹן פורים... ^_^ =^.^= מיאו!

N o o s h y

New member
למה לא.

נעה. 17 וחצי. אשדוד. כרגע זה "שינה ישנה". כרגע זה "אביב גפן |||" תמונה. רק כי היא ממשממש שמחה.

למעלה