התפקדות לנובמבר הקר.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהתפקדות חביבה לכבוד חודש נובמבר הקרר:)

כללי:
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף:
החודש שעבר:
איך עבר החודש האחרון? ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? המלצה חודשית? שיר החודש? האדם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח:
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משהו טוב שיקרה החודש? משהו פחות טוב שיקרה החודש? עובדים בחופש? במה?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? איך עברה השנה? היה לכם טיול סניפי? מה היה בו? איך עברה הפעולה הארונה? היה טיול בוגרים לסוף שנה? יוצאים למחנה?
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifועכשיו כולם ביחד- ברלה!-לא לענות,לקרוא

חח, התחלתי לשוטט בפורום.. ונכנסתי ל"ארכיונים" של הפורום- יום שישי [שעות הלילה- בוקר המאוחרות, אצל דודים ומשעמם..], ואז הופ! ראיתי את השאלון הזה מחודש יוני.. אז אמרתי "למה להתאמץ?!" והעתקתי את כולו כמו: ב-ר-ל-ה ועכשיו יצא לי במקום שאלון של חודש נובמבר קריר, שאלון ישן של חודש יוני הדביק והחם! נא לא לענות לשאלון המפגר שפירסמתי חח..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות לנובמבר הקר. ../images/Emo3.gif

כללי:
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף:
החודש שעבר:
איך עבר החודש האחרון? ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? המלצה חודשית? שיר החודש? האדם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח:
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משהו טוב שיקרה החודש? משהו פחות טוב שיקרה החודש? עובדים בחופש? במה?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? איך התחילה השנה? יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? הייתם בטיול סוכות? איך היה? כתבתם פעולות למירוץ לפיד? שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?
אקטואליה
מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד? מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר?
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

מתפקדת

כללי: שם:שירלי שכבה:שמינית סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מדריכת ד' ומזכירה החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון?עם סכום ממש גדול בפלאפון... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?אמממ לא זוכרת סרט.. המלצה חודשית?תהיו שמחים:) שיר החודש?אמינם-פאק האדם שעשה לכם את החודש?לא יודעת משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?תמי 4:) החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב:פתחתי את החודש עם התקררות...כאבי גרון,משתעלת וכל האף אוזן גרון למיניהם..מקווה שיעבור מהר...חוץ מיזה יש לאחותי בת מצווה ולי יש יומולדת 18:) משהו טוב שיקרה החודש?בת מצווה לאחותי ויומולדת 18 לי משהו פחות טוב שיקרה החודש?חולה=\ עובדים בחופש? במה?חופש??? מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?7 נראלי אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?לא יודעת בדיוק כמה יש...ומחברים פה ושם ... איך התחילה השנה?אומנם עם מוטיבציה אבל חניכים לא באים..אבל אם נמשיך עם המוטיבציה הם יבואו! יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?כן,יהיה...אמממ נועה? הייתם בטיול סוכות? איך היה?היה כיייף:) כתבתם פעולות למירוץ לפיד?כן שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?כן על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?חניכים אקטואליה מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד?נגד מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר?היו צריכים להרוג אותו כבר מזמן! לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? להיות חולה זה לא כיף=\ אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

ועוד משהו על יגאל אמיר...

כדאי ורצוי מאוד שידחו לו את הברית מיום ראשון...הוא עשה את זה בכוונה.... 4.11--רצח רבין...אסור לתת לו לעשות ברית בתאריך הזה!

bergmanit

New member
מתפקדת..

כללי: שם: נעמה שכבה: שביעית סניף: נתניה
תפקיד בסניף: מדריכת ח' החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון? בסדר, שביתה.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? "לך תבין נשים." המלצה חודשית? דקה בפה, שנה בתחת! שיר החודש? / האדם שעשה לכם את החודש? אננננה :) (שמדריכה אותי) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? חומוס עם מורן ורן . החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? מסיבת ח'. משהו טוב שיקרה החודש? נחזור ללמוד? משהו פחות טוב שיקרה החודש? נחזור ללמוד? עובדים בחופש? במה? בסניף. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודעת. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן, ח'. בין 9 ל10. הפעולות עוברות איכשהו. איך התחילה השנה? בסדר. יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? לא יודעת. הייתם בטיול סוכות? איך היה? לא. כתבתם פעולות למירוץ לפיד? כןןןןן :) כתבתי פעולה כזאת חמודה. שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? לא נראה לי. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? מסיבת ח'. אקטואליה מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד? לא יודעת. לא חשבתי על זה. מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר? שהוא גועל נפש. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אני בנאדם נחמד.

גם אני אהבתי.

הרעיון של התחנות וההקבלה בין כל חלק מהסיפור למשחק נראה ממש מגניב ומצליח להעביר את סיפור המכבים בצורה מעניינת.
רק שאלה קטנה- בתחנה הראשונה, הרי החניכים מתחלקים לשתי קבוצות, כשקבוצה אחת פותרת את כתב החידה ואז מציגה את הטקסט בפנוטומימה. נכון? מה באותו זמן עושה הקבוצה השנייה? או שהיא לא עושה...?

assafein

New member
מתפקד

כללי: שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: -- תפקיד בסניף:--- החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון? היה מצויין... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? צ'אק ולארי, סדנה לעצבים(אני חושב שככה קוראים לו, עם אדם סנדלר) והסימפסונס... המלצה חודשית? אמממ תכייפו
שיר החודש? אממ יש הרבה
האדם שעשה לכם את החודש? אמממ לא משהו ספציפי... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הצלחתי להוציא תמונה עם המנהלת פורום המצלפובית שלנו
החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? אממ להנות... משהו טוב שיקרה החודש? אממ הרבה ימי הולדת.. לא שלי כמובן
משהו פחות טוב שיקרה החודש? נחזור ללימודים...0 עובדים בחופש? במה? אממ כלום בנתיים... אקטואליה מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד? דעות חלוקות... למתעניינים אני מוכן להרחיב
מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר? גועל נפש... אסור לשחרר אותו לפני התאריך שננקב לפני 12 שנים(שזה עוד משהו כמו 100 שנים).. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? יהיה טוב

assafein

New member
כן את כן!!!!!../images/Emo70.gif

(כשיהיה לך זמן אני אשמח להתווכח איתך על זה
)

assafein

New member
כן את כן..

מצאתי גם 3 הוכחות חותכות שמוצאות אותך כמצלפובית

למעלה