התפקדות לנובמבר הקר.

yaelula94

New member
באמת נורא קר

כללי: שם:יעלל שכבה:חמישיותת סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכת ו' החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון?מעניין ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?רגעי האור\אסתר שטרייט וורצל אם אני לא טועה המלצה חודשית?אמממ... לא לישון עם איה ושירלי שיר החודש?בן 17\בן ארצי האדם שעשה לכם את החודש?שירלי
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?הייתי פעמיים בראשון מערב
[אוי השיעמום..] החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?שתיגמר כבר השביתהה משהו טוב שיקרה החודש?יומולדת לחברותתת שלי משהו פחות טוב שיקרה החודש?אזכרהה עובדים בחופש? במה? אם בשביתה אז התחלתי עכשיו לעבוד מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?נמנמ... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?ישלי בערך 8 חניכים הפעולות עוברות סבבה איך התחילה השנה?מעולההה יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?לא הייתם בטיול סוכות? איך היה?היההה אחד הנדיריםםם כתבתם פעולות למירוץ לפיד?יאפ שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?אני חושבת שכן על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?לא משו ספציפי אקטואליה מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד? בעד, אבל נמאס לי ממנה מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר? קצת בעייתי, אומנם הוא רוצח אבל גם לו יש צרכים בסיסיים לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? משעמםםם!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש תמונה מעזריאלי בדרך לראשון מערב

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifשטותניקית אני.. מתפקדת!../images/Emo88.gif

כללי:
שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדרהה תפקיד בסניף:מדריכה
החודש שעבר:
איך עבר החודש האחרון?נחמד.. דיי משעמם ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ספר- נעלי בלט, סרט- לילה מוטרף במוזיאון המלצה חודשית?לילה מוטרף במוזיאון.. כשמזמינים את זה בvod אפשר לראות ולצחוק במשך 48 שעות חח..XD שיר החודש?לואי- הראל מויאל, it's only time- drake bell האדם שעשה לכם את החודש?אדירר משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?יומולדת..:]
החודש שבפתח:
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לעשו תסופסוף ת'שיעורים שמורדכי נתן, ולקרוא ספר באנגלית [לאלאלא!!] משהו טוב שיקרה החודש?נקווה שסופסוף תיגמר השביתה הממושכת והמשעממת... משהו פחות טוב שיקרה החודש?השביתה תיגמר ואז נחזור ללימודים..:p עובדים בחופש? במה?מממ מחפשת, חח בינתיים ביביסיטרים וכאלה..
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?וואי, מעל 200 אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מדריכה, הפעולות עוברות בסדר כזה, ןויש בערך 16 רשומים.. איך התחילה השנה?מעולה, הפעולות הראשונות היו חלום.. עכשיו התמונה קצת מתבהרת..
יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו?מקווים מאוד.. ולא ידוע עדיין הייתם בטיול סוכות? איך היה?כן, והיה נחמד חוצמזה שעקץ אותי עכביש כתבתם פעולות למירוץ לפיד?כן שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים?כן על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?גיוסים חח.. להגיע למצב שהקבוצות הן בול כמו שמיכל [הרכזת] רוצה חח
אקטואליה
מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד?מצד אחד אני נגד, כי אנחנו נדפקים, מצד שני אני בעד, המורים חייבים לקבל תמורה לעבודה הקשה שלהם.. אוףף חח אני לא בנאדם לשאול אותו...:-\ מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר?בכלל לא היו צריכים לתת לו להעמיד דור צאצאים.. וזה שהוא בכל זאת הביא בן לעולם זה בושה..
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? אל תסתכלו לעיי ככה.. יש יותר ברלות ממני...
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודשהוספתי תמונה חביבה.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחח איזה מטומטמתתת

אפילו בתמונה התבלבלתי.. חח רציתי לשים תמונה ממש חמודה [וממש לא שלי!].. חחחחחחח מישו יכול להוציא פטיש ולדפוק לי בראש?!..:p

noamsheron

New member
"זוכר את נובמבר? עננים עננים בעיניי..."

כללי
שם: נעם שכבה: שישית סניף: גדרה
תפקיד בסניף: מדריכה ד' [כןכן, שנה שעברה הדרכתי ג'..]
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? יותר טוב שהוא נגמר. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם חודש? אממ, "הרמת מסך", "אם יש גן עדן". המלצה חודשית? המלצה על מה? שיר החודש? "לרגע לא לחשוב" / היהודים. האדם שעשה לכם את החודש? אני אשמור זאת לעצמי.
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? כנ"ל.
החופש שבפתח
[איזה חופש? שביתה יעני?] מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? גיוסים, לימודים, חברים... כרמי יוסף, זכרון, ראשון, ת"א...
משהו טוב שיקרה החודש? וואלה נחכה ונראה משהו פחות טוב שיקרה החודש? נקווה שלא יהיה כזה. עובדים בחופש? במה? עדיין לא הבנתי איזה חופש, אבל אני עושה בייביסיטר.
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? בסביבות ה230 אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? מדריכה ד', חניכים... בממוצע, זה 6 בערך בכל פעולה... [בממוצע]. הפעולות עוברות.. פעם ככה פעם ככה.. חח איך התחילה השנה? יכול להיות יותר טוב.. וגם יהיה כזה
יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? לא יודעת... הייתם בטיול סוכות? איך היה? כן.. פעם שניה בלי חניכים.. היה ממממש טוב. חחח כתבתם פעולות למירוץ לפיד? כן שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? כן, יש לי סדנה ביום רביעי... אגב מישהו בא?
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? ממ.. גיוסים?
אקטואליה
מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד? הכי בעד. ולא בגלל שלא לומדים ואיזה כיף.. בגלל שהמורים צודקים. מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר? ככה מטפלים ברוצח ראש ממשלה? רצחת ראש ממשלה, קיבלת עונש - שיעמדו בו עד הסוף. ומסכן התינוק שלו... ממש מסכן
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה? יהיההההההה טוב ואתמול הייתי בטקס פתיחה של ראשל"צ והם היו פשוט מעווווולים
היו מלא מלא מלא אנשים והיה טקס ממש מושקע.. והם גם מכרו אוכל ותרמו את כלללל ההכנסות לאגודה שמגשימה חלומות לחולי סרטן... וגם היה להם טקס אשש משווו משו. אין איןןןןן, סניף תותח
אלללה ראשון
תמונה... אולי אח"כ
שבווווווווע מעוווווולה, נעם.

orlupo

New member
חחח שרון לא שמתי לב שכבר כתבת על הטקס...../images/Emo6.gif

תודה רבה על העזרה שנתת לנו בפירוק...
ובאמת היה ממש טוב... צריך רק להמשיך...

orlupo

New member
מתפקד סוף סוף!!

כללי: שם: אור שכבה: שישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריך אקי"ם החודש שעבר: איך עבר החודש האחרון? שיעמום טוטאלי....:/ נמאס כבר מהשביתה הזו!! ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אין.. המלצה חודשית? אל תשבו בגן ציבורי בראשון בשעות מאוחרות... שיר החודש? אין... האדם שעשה לכם את החודש? יעל.. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? ראיתי את יעל? XDD החודש שבפתח: מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? שתיגמר השביתה כבר!!! משהו טוב שיקרה החודש? שתיגמר השביתה כבר!!! משהו פחות טוב שיקרה החודש? שתמשיך השביתה!!! עובדים בחופש? במה? לא... מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? 80 בערך... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 8-10... הפעולות עוברת קשה כי מאוד קשה לקלוע עם מה החניכים שלי הסתדרו... גם החניכים היחסית חזקים שבעלי תקשורת מפותחת רוצים לעזוב.... איך התחילה השנה? מצויין... כל יום פעילות בסביבות ה-160 חניכים כל יומ"פ... יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? לא היה... הייתם בטיול סוכות? איך היה? לא הייתי...
כתבתם פעולות למירוץ לפיד? "כתבתי"... ניסיתי לכתוב עם לירן ולא הצלחנו לחשוב על כלום ובסוף היא כתבה לבד... שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? שמעתי מיעל רק... על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? עבדנו עד אתמול עד הטקס פתיחת שנה... יצא מעולה... לא היו כיסאות לכל ההורים... ובקושי היה אפשר לראות את הטקס אש מרוב אנשים... אקטואליה מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד? הטיעון לשביתה מוצדק אבל אני נגד כי זה ממש דופק את מי שצריך לגשת לבגרויות.... מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר? פשוט ביזיון... לא יודע איך מפשטנים יכולים להביא את הטיעון של "זו אותה עבירה... זה לא משנה באילו נסיבות או איזה אדם מדובר..." לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? אקטואליה כזו יכולה להיות רק בארץ שלנו... אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

שנים שלא הייתי פה../images/Emo2.gif

שם: נופר שכבה: שישיות!
סניף: חדרה
תפקיד בסניף: טכני איך עבר החודש האחרון? מהר ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? טנשיוס די - הסרט (מצחיק בטירוף
) המלצה חודשית? עזוב הכל - בוא לצלול!
שיר החודש? all american rejects - move along האדם שעשה לכם את החודש? הסניף שלי
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? ציירנו את השמיניסטים על הקיר בסניף
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? מכבי שוק בשבוע הבא! משהו טוב שיקרה החודש? שביתה משהו פחות טוב שיקרה החודש? שביתה
עובדים בחופש? במה? כלום כמה חניכים רשומים בסניף? 100 נראה לי אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? איך התחילה השנה? הכי טוב בעולם!!! יהיה לכם טיול סניפי? מה יהיה בו? לא יודעת הייתם בטיול סוכות? איך היה? היה נחמד ביותר כתבתם פעולות למירוץ לפיד? לא
שמעתם על הסדנאות הקרובות? הולכים? לא שמעתי, אבל אם יהיו אני אלך. על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? על מכבי שוק. מה דעתכם על השביתה? בעד או נגד? בעד מה דעתכם על כל המצב עם יגאל עמיר? כועסת כל כך. משהו להגיד לאומה כולה? כן! תמונות של הבוגרים בסניף מכל מיני מפעלים.

../images/Emo13.gif

זה כמו שוק יד שניה ענק שאנחנו עושים, עם תחרויות ספורט, הופעות של להקות צעירות, דוכני מזון, מתקנים מחנאיים והמון המון המון מוזיקה וכיף!
10.11, יום שבת - גן ברנדייס, חדרה תבואו

למעלה