התפקדות פבואר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות פבואר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם:
שיר אהוב של רונה:
אלבום אהוב:
ותמונה כמובן: שיהיה לכולנו חודש נפלא, ושקט.
כמה שחיכיתי לחודש הזה, נגמר לי המלווה עוד שבועיים וחצי

0mroosh

New member
וויצי.

שם: עומר גיל:17 וחצי. מקום מגורים: רהט. שיר אהוב של רונה: "מי מפחד מהזריחה", "Ice" אלבום אהוב:אפרת בן צור-צוללת. [נכשלתי טסט שלישי, כלבה.
].

dsol

New member
../images/Emo98.gif_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל:18 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: מבול אלבום אהוב: CocoRosie - La Maison De Mon Reve ותמונה כמובן:

tipeshet

New member
:)~

שם: עומר גיל: 17 מקום מגורים: מושב ליד רחובות. שיר אהוב של רונה: איזו שאלה קשה. אצמצם לי את התשובה לשירים מהדיסק בלבד. walz, הקול שקורא לי, מבול. ואני עדיין לא שלמה עם התשובה. אלבום אהוב: האלבום של התמונות מפולין. [אלו שאלות מכשילות ואכזריות ואני לא אוהבת את זה.
] שי, מזל טוב!

../images/Emo41.gifאני:)../images/Emo41.gif

שם:תאיר גיל:16 וקצת מקום מגורים: כפר יונה(מכירים?P:) שיר אהוב של רונה:10 שניות,טיול בהיר(צמצמתי לשירים מהדיסק) אלבום אהוב:יום יום/דנה ברגר,J.L.P-Alanis Morissette

ברררר

New member
חלווו

שם:בר גיל:18 מקום מגורים:משגב שיר אהוב של רונה:אני פה בגלל האנשים, לא בגלל רונה אלבום אהוב:קשה ותמונה כמובן:אוקייי חודש טוב אמןןן

dsol

New member
ואי איזה עיניים !! ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

ברררר

New member
../images/Emo25.gif

יש פורום "איש משפחה"? גדוווווווווווווווווווול מתה על סטואי

SheIIy

New member
../images/Emo79.gif

שם: שלי גיל: 18 וחצי מקום מגורים: פ"ת/בנימינה שיר אהוב של רונה: נכון לעכשיו - my prison by the sea אלבום אהוב: החדש של אריק ברמן.

dsol

New member
האלבום של אריק ברמן לא מזכיר_../images/Emo189.gif

קצת באוויריה ובגוון המוזיקאלי ובגוון קול את האלבום של שים אדרי משנה שעברה ?

darling2

New member
../images/Emo68.gif

שם: דר גיל: 17+ מקום מגורים: מושב תאשור שיר אהוב של רונה: מי מפחד מהזריחה
אלבום אהוב: אביתר בנאי הראשון.(נכון לימים האלה..) תמונה? אממ...אני אשים מחר מהכלניות היום. היה מושלם!למרות הגשם. ו..לכו להופעה של חווה אלברשטיין
.מדהימה.

שימי, כלניות../images/Emo99.gif

[הייתי שמה, צילמתי אותך הרבה. אבל לעומתכם אני צריכה לפתח את התמונות
]

darling2

New member
ואני צריכה שעומר ישלח לי..

אז נחכה
תשלחי לי אותן אחרי שתפתחי כמובן.

כולנו צריכים שעומר ישלח לנו..

עוד שתי תמונות, אשלח לפיתוח ואשלח לך
בינתיים, קצת מהשנה שעברה [נוסטלגיה זה נהדר!]

N o o s h y

New member
שיהיה יום מצוין.

שם: נעה גיל: 17 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של רונה: עיניים זרות, גלויה, מבול... אלבום אהוב: אביב גפן |||

למעלה