התפקדות פבואר

peach plum pear

New member
עצב בקצב גע בי, גע בי.

שם: פטיטה גיל:81 מקום מגורים: חדוה הל 44 שיר אהוב של רונה: אתה חברה של פטיטה אלבום אהוב: לא אתה חברה של פטיטה אין לי רישיון. אני פוחדת מאוטו. פוחדת מהכביש. רוצה שיאמצו אותי. אוהבת תכנת הקלטה.

יאללה. :)

שם: יודית גיל: 16 מקום מגורים: אשדוד
שיר אהוב של רונה: עיניים זרות ו-Waltz אלבום אהוב: נכון לעכשיו ג'ירפות- גג ותמונה כמובן:

שוודה

New member
נושא להודעה

שם: נגה גיל: 19 מקום מגורים: עור יהודה שיר אהוב של רונה: בתוך אגם קפוא
אלבום אהוב: יהודית רביץ והפילהרמונית ותמונה כמובן התחדשתי

noa08128

New member
הוו לא!

שער ארוך לא גוזרים! זה חוק ברזל! אבל היי תתחדשי: -)

Omg!!!

נגה! הסתפרת! יאו... כלכך קשה לי שאנשים עם שיער ארוך ויפה פשוט קוצצים אותו.. קשה להגיב.. קשה. תתחדשי

bזוהר

New member
אני חושבת שזה ממש ממש יפה!

גם לי יש חולשה לשיער ארוך אבל מאוד אהבתי ת'תספורת ואת מהממת!!! תתחדשי :)

אני

דורון 20 מזכרת בתיה של רונה.. כרגע.. מים זוהרים אלבום אהוב.. אני יכול לכתוב "לנשום בספירה לאחור".. אבל אז לא נחדש כלום.. אם כן... אחרי הרבה זמן שלא שמעתי את - רוקפור-שבלול.

justmegit

New member
טוב, הפעם אני אשתדל להתמיד. ../images/Emo79.gif

כל כמה חודשים אני נכנסת לפורום במטרה להשאר, כותבת 2-3 הודעות ושוכחת להכנס אליו שוב. :X שם: מגי. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: כפר סבא. שיר אהוב של רונה: כרגע אני דיי מכורה לעיניים זרות. אלבום אהוב: בשבועיים האחרונים אני מנגנת שוב שוב את Begin To Hope - Regina Spektor. ותמונה כמובן:

מיכלדוד

New member
אה...ו...שכחתי

שם:מיכל גיל:15 מקום מגורים:אזור בית שאן שיר אהוב של רונה:מבול,10 שניות,גלויה. תמונה, צריכה בקרובS:

מיכלדוד

New member
:)

דגניה אני מכירה...ליד הכינרת.[= בקעת הירדן זה דרומית לבית שאן בערךS: בין בית שאן לירושלים. קיצווור חור|:

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo186.gif

שם: אופיר גיל: 16 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב של רונה: משתנה, מתקופה לתקופה.. כרגע, "בוקר חדש", "סיפור מגירה". אלבום אהוב: לא משהו ספציפי, איזשהו אוסף שהכנתי לעצמי. ותמונה כמובן: "כמובן"?.. יום טוב

grace00

New member
עוד לא נגמר החודש הזה יאאלללללללההה

שם: גרייס גיל: 35 מקום מגורים: ת"א שיר אהוב של רונה: 10 שניות, סיפור מגירה, מבול, tips, עיניים זרות אלבום אהוב: שילה פרבר - תתנהגי יפה ותמונה כמובן:

למעלה