כנראה שגם אני!
C coolit New member 17/7/03 #29 יש עוד שניים שפה..|בלוןכ| מולי, ואורי, השכן שלי.. האהא אז תדברי כבר, יש שמונה עשר אנשים!!!
F ffiendd New member 17/7/03 #30 הממ...../images/Emo54.gif מתי בערך תכתבי את ההודעה שכולנו באנו בשבילה כי אני צריכה ללכת לשתות תה, זה טוב לריאות ואל תשאלו.
הממ...../images/Emo54.gif מתי בערך תכתבי את ההודעה שכולנו באנו בשבילה כי אני צריכה ללכת לשתות תה, זה טוב לריאות ואל תשאלו.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 17/7/03 #32 Always ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif התגעגעתי.
C coolit New member 17/7/03 #35 0.0 אאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייייררררררררררררררררררעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!
0.0 אאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייייררררררררררררררררררעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 17/7/03 #36 (גם בשבילך דלית) ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif מאז שמישו כתב איזה ספויילר בכותרת אני מפחדת להיכנס לפורום.. אבל אני מתגעגעתתתת כל כך כלכך!!! וקבעתם מפגשפורום אחד ויחיד שאני באמת יכולה, פיזית, להגיע אליו- ואני טסה יום לפני. איזה הודעה, מלאת סמיילים עצובים. אזזזזזזז מה שלומכן??? ^_^
(גם בשבילך דלית) ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif מאז שמישו כתב איזה ספויילר בכותרת אני מפחדת להיכנס לפורום.. אבל אני מתגעגעתתתת כל כך כלכך!!! וקבעתם מפגשפורום אחד ויחיד שאני באמת יכולה, פיזית, להגיע אליו- ואני טסה יום לפני. איזה הודעה, מלאת סמיילים עצובים. אזזזזזזז מה שלומכן??? ^_^
C coolit New member 17/7/03 #38 מממממ...../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif חבל.. אז נמשיך להתגעגע!! הכל טוב.^^
W =Wednesday= New member 17/7/03 #40 מבינה אותך...../images/Emo4.gif באמת מסוכן בפורום, לפני שקראתי השתגעתי מזה.. וגם ראיתי מי מת אז תקראי ותחזרי לפורום מהר!!
מבינה אותך...../images/Emo4.gif באמת מסוכן בפורום, לפני שקראתי השתגעתי מזה.. וגם ראיתי מי מת אז תקראי ותחזרי לפורום מהר!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 17/7/03 #43 ../images/Emo24.gifגמני ראיתי מי מת! ../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif וזה בדיוק מה שהבריח אותי!! אבל שני(צל) הבטיחה לי שזה לא הוא... ואני מעדיפה להאמין לה. ודרך אגב- אני כל כך התעצבנתי כשקראתי מי מת ופשוט התחלתי לבכות. עד כדי כך זה הגיע. אני חושבת שאני לא אעמוד בזה חצי שנה.. באיזשהו שלב אני אקרא.
../images/Emo24.gifגמני ראיתי מי מת! ../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif וזה בדיוק מה שהבריח אותי!! אבל שני(צל) הבטיחה לי שזה לא הוא... ואני מעדיפה להאמין לה. ודרך אגב- אני כל כך התעצבנתי כשקראתי מי מת ופשוט התחלתי לבכות. עד כדי כך זה הגיע. אני חושבת שאני לא אעמוד בזה חצי שנה.. באיזשהו שלב אני אקרא.
D Dracos Love New member 17/7/03 #33 ../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif|אבי| איחור אופנתי או שמה?