חשיבה אסטרטגית לקראת סיום המשחק

easternstar

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשיבה אסטרטגית לקראת סיום המשחק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חברים,
שבוע לגמר ויש כמה מועמדות וכמה "מחנות" של אוהדים. חשיבה אסטרטגית בוחנת מה כדאי לעשות לכל מועמד(הפעם מועמדת) ומה כדאי ל"מחנה האוהדים" שלו לעשות., במנותק מההעדפות והאהבות שלנו. . המחשבה בחשיבה כזאת שהצד השני "חכם" כמונו וכאשר מנתחים את המצב בקור רוח עושים פחות שגיאות. אתם רוצים להתחיל בהערכות על מה צריכה לעשות כל מועמדת ומה צריכים לעשות האוהדים שלה? אח"כ אספר על ההימור שלי וההתערבות ההיתולית עם אלי קונסטנצה (ההצעה שלו ואני קיבלתי) לדעתי הוא מפסיד.
הימור היתולי

שאפולי

New member
להשאר כמו שהיא

עם אקסטרא זהירות מהמלכודות של אתי האוהדים: לסמס.

easternstar

New member
../images/Emo45.gif מסכים לגמרי. אני הוספתי באריכות../images/Emo13.gif

זו השורה התחתונה של הניתוח.

easternstar

New member
אני מתחיל בניתוח מצבה של אורטל, הבעייתי כרגע

המתמודדים בגמר יודעים שאורטל חזקה בחוץ. הם קיבלו מספיק סימנים והם מדברים עליו בגלוי. יש שני ניתוחים לעשות. מה האסטרטגיה של אורטל בעצמה ומה האסטרטגיה של האוהדים שלה. נתחיל באורטל: המתמודד שאורטל לא יכולה "לבנות" עליו הוא גב. גב הגיע מהשרדות וכשניתח בשקט את המצב עם הבנים אמר שהוא היה מדיח את איתן כמתחרה הגדול וכל בת שתאיים עליו. לגב אין בעיה להדיח אסטרטגית. למי שיש בעיה עם הקונספט הוא איתן. איתן מגיע ממקום של ספורט תחרותי שבו הטוב ביותר מנצח ולא מנסים לזרוק את המתחרה. לכן לא נעים לו להדיח את אורטל, ובניגוד לגב הוא מחפש הצדקות ותירוצים. הוא מתיעץ עם הפמליה וזקוק לתמיכה שלהם בהדחה. מי הקולות להדחה? בן בעד ליהיא, יוני בעד אתי, גב ירצה להפטר מהמתחרה החזקה שלו. לכן האסטרטגיה של אורטל להוריד פרופיל ולדאוג שאורן יפעל אצל איתן ולקוות שהקהל שלה מבין שזה הזמן לתת לה חסינות. היא בסיכון. ההימור שלי עם קונסטנזה שגם במקרה הגרוע לאורטל שהקהל שלה לא יצביע לחסינות בסופו של דבר גב ישאר במיעוט ולאיתן לא יהיה נעים להדיח מתחרה חזקה, במיוחד כשאורן מטיל ווטו. המשך ניתוחים?

meytula

New member
להדיח את עצמה מחר

כי היא בטוח המודחת ועדיף לה לצאת בכבוד כמו שהיא חלמה

שאפולי

New member
אוקי פה זה תלוי מי תהיה מועמדת

בהנחה שאורטל הכי מסוכנת אתי צריכה לעשות הכל כדי שהיא תעוף אבל לאתי אין איך לשלוט בהצבעות הצופים כבר כי היא שרפה את עצמה. אז נניח שהיא ליהי ודניאל מועמדות איתן יגן בודאות על דניאל כך שהמלחמה שלה היא מול ליהי- היא צריכה להרים קממפיין מול גב וקרן נגד ליהי (אבל כמובן הסיכוי אפסי)

easternstar

New member
מסכים איתך , שאפולי. ופה אתי יודעת

להשפיע על הבית דרך יוני. ליוני יש השפעה גדולה על איתן ועל גב. גם ליהיא וגם אורטל בסיכון אם יוצבו מול אתי.

שאפולי

New member
הבעיה כאן

היא שאו דניאל או קרן בודאות מועמדות אם זו קרן- אז גב שרוף לאתי אם זו דניאל- אז איתן שרוף לאתי כך שבמובן הזה אין לה מה לעשות והחוליה החלשה היא ליהי.

easternstar

New member
בגלל מסע היחצנות אני לא בטוח שקרן מועמדת

ההימור שלי שדווקא דניאל מועמדת. אם דניאל לא מועמדת והשלוש הן אורטל ליהיא ואתי לא בטוח שגב ירצה להדיח את אתי. גב אסטרטג ויודע שגם אתי וגם ליהיא חלשות בחוץ. איתן ישאיר את ליהיא בגלל בן. נשארת אחת לבחירה משותפת, כביכול זו הבחירה של גב. מה הוא יחליט? מה דעתך? לדעתי אורטל בסכנה.

למעלה