חשיבה אסטרטגית לקראת סיום המשחק

easternstar

New member
דניאל צריכה מעכשיו להתכונן לגמר

דניאל צריכה לעשות חושבים מה הקהל רוצה לשמוע ממנה וללמוד לדבר למצלמות, בלי שירגישו יותר מידי. אסור לה לעשות שגיאות בשלב זה של המשחק. האוהדים של דניאל יכולים לשמור את רוב הסמסים לגמר כי היא אינה בסכנת הדחה הפעם.

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif ממש

היא עכשיו על חוט כי יש לה את אורטל בעורף, טעות שלה וקולות הולכים לאורטל

לריב עם איתן ולהתפייס שניה לפני הגמר.

לא יקרה
אולי להפסיק לפתוח בפני קרן את כל הקלפים, קרן יותר מניפולטיבית ממנה ותשתמש בזה ברגע שתוכל.

שאפולי

New member
להתחיל לשבת ברגליים סגורות

מעבר לזה לדעתי שום דבר שהיא תעשה לא יקנה לה את הפרס. אם כבר להתרחק מקרן ואתי ולדבוק בדניאל ואורטל

adiyon2

New member
רציתי להגיד בדיוק הפוך

לפתוח תרגליים בתדירות רבה יותר לבן.

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

האמת? צודקת. אבל חייבת לציין שלפי השיחה שקורית ברגע זה לבן ממש נמאס ממנה.

adiyon2

New member
הוא הבין את הסוד

מתעלמים ממנה והיא רודפת ומנשקת ומחבקת. אם הוא איתה היא אומרת שהחיבוקים שלו כואבים לה.

לשכב עם איתן?

לא יודעת. הבוז שחשים אליה כל כך עמוק וגדול שאני בספק אם יש משהו שהבחורה הזאת יכולה לעשות כדי לשנות את המצב.

ela501

New member
שתמשיך להיות קרן היא מושלמת חפה מטעויות

הדרך למיליון סלולה לה

שאפולי

New member
להיצמד חזק לגב

להתנשק איתו מצד אחד אבל להפסיק להיות שטיח מצד שני הזוגיות הזאת זה הסיכוי היחיד שלה בגמר.

עם עריכה כל כך מפרגנת, היא לא צריכה לעשות

כלום. גם אם היא מתנהגת כמו מושפלת, הם משדרים שקיעות מיוון.

sendibar0

New member
אוקי

אני איתך, כידוע, נישבעתי לקדם את קרן וגב במידה והצנון בן יָרָק ידיח את אורטל. קשה לי להיות אופטימית כמוך שההפקָקָה לא תניח לזה לקרות. האפשרות היחידה שאורטל לא תהיה מועמדת נתונה בידינו, לדעתי. אבל מאחר ולאורטל אין גב פיננסי, קשה לי לנחש מה יהיה מצבה מחר.

poseidon111

Active member
איסטרן.הרעיון נחמד ביותר אך עקר.

נראה לי שבאופן גורף ניתן לומר על כולן שהדבר האחרון שהן צריכות זו אסטרטגיה.כוונתי היא שהן צריכות לעשות את מה שהן עושות כרגע.כל שינוי לא יתקבל יפה על ידי הקהל ועל ידי שאר הבנות.העיקרון שצריך להנחות אותן הוא לשדר "אמיתיות".סטייה מכך תהיה בעוכריהן. חוץ מזה-להגן על קרן?אני מעדיף להגן על ליהי במקום. על ביבי,על ליברמן.לא קרן.

easternstar

New member
../images/Emo3.gif אני לא מפסיד בהתערבות. קונסטנזה

מפסיד וצריך להגן על קרן.
אני חושב שיש מקום לאסטרטגיה מבלי שתהיה בוטה. למשל דניאל שינתה ממנהגה והתחילה להפגין את הזוכיות שלה. זו שגיאה. אסור להיות בוטה מידי. קרן מדברת למצלמות לא רע. מבחינת קהלי האוהדים תסכים איתי שקהל האוהדים של אורטל ואתי צריך לסמס כעת ושל דניאל צריך לשמור כוחות לגמר? זה ברור מאוד.

poseidon111

Active member
ההאמת היא שאני טיפש מידי לעשות חישובים

של פוליטקה גבוהה,מתי כדאי או לא כדאי לסמס. אני רק יכול לצטט את אבא שלי שאמר "תגז'דר את המועמד שלך יום ולילה,כאילו אין מחר".זו האסטרטגיה שהוכיחה את עצמה כל הזמן.

למעלה