לילה טוב!! היה משהו מעניין היום? על מי עדי מדברת עם אתי? ו-למה כל השרשורים הנעוצים האלו? פחות כיף
S stabilo7 New member 28/7/11 #160 לילה טוב!! היה משהו מעניין היום? על מי עדי מדברת עם אתי? ו-למה כל השרשורים הנעוצים האלו? פחות כיף
S stabilo7 New member 28/7/11 #177 עדיף שלא ינעצו כלום ואנחנו נסתדר לבד מאשר בפעם ביום ינעצו פה שרשור ונתקע איתו כל הלילה... חח אז מה קורה שם עם עדי?? לא הצלחתי להבין על מי מדובר ובאיזה הקשר...
עדיף שלא ינעצו כלום ואנחנו נסתדר לבד מאשר בפעם ביום ינעצו פה שרשור ונתקע איתו כל הלילה... חח אז מה קורה שם עם עדי?? לא הצלחתי להבין על מי מדובר ובאיזה הקשר...
N NevaEva New member 28/7/11 #168 על מי אתי מדברת? עדי מתעמתת עם אתי וקרן לגבי מישהי.. מי זו? ם: ומה קרה?
ב בוףברכה New member 28/7/11 #172 אין..לא יעזור...במסיבות...תמיד...יש..אקשן... גם..בריאלטי...גם...בחיים....
S stabilo7 New member 28/7/11 #181 המסיבה והאלכוהול זה כדי להזיז משהו עם החדשים? חוץ מנירו (הקורע מצחוק!) שהוא נשוי... זה בד"כ המטרה שמארגנים להם את העניינים האלו...
המסיבה והאלכוהול זה כדי להזיז משהו עם החדשים? חוץ מנירו (הקורע מצחוק!) שהוא נשוי... זה בד"כ המטרה שמארגנים להם את העניינים האלו...
N N o a m V New member 28/7/11 #190 כן אבל שימו להם לפחות שירים נורמאלים MTV, דאנס, מזרחי קצת ,למרות שאני לא סובל..... ההוא שם מתקלט כאילו הוא חושב הוא באומן.....דופק לי סט של שעתיים .
כן אבל שימו להם לפחות שירים נורמאלים MTV, דאנס, מזרחי קצת ,למרות שאני לא סובל..... ההוא שם מתקלט כאילו הוא חושב הוא באומן.....דופק לי סט של שעתיים .
K Klayhamn New member 28/7/11 #186 היא לא עדי נזפה באתי בגלל ריב שהיה קודם בין ליז ואתי --- לא ברור על מה - כנראה קשור לפרס