יחצ"נות-נושא ראשי

lotem levi

New member
הייי אני מכירה אותך!!!

את בעמל? כיתה ח' .. אני בט'..יאאא מגניבבב היית בבגין? אני זוכרת אותך..חח מגניבבב

פתח תקווה והסביבה :)

אני מייחצנת בפ"ת והסביבה :) צרו קשר באיסי 212190921 ענתת נוי וורתם הייתי איתככן היום? [אני עם החולצה השחורה והעגיל בפופיקק P:

yaelka1

New member
מייחצנת כרטיסים + 4 סיכות אדירות! תתקשרו מהר!

יעל אייסי 302257877 מסנג'ר [email protected] פלא 0528333939 **יעני בקשר לסיכות אתם מקבלים את זה מתנה ממני יחד עם הכרטיסים [וואלה סיכות נדירות ביותר!]** וחיסכון של 10 שקלים!!! {טלפון לקסטל עולה 10 שקלים של שירות} ודרכי ההפקה תתקשר אליכם! שבוע מצויין לכולם

LiHiLuSh

New member
אמ לפי מה שאני יודעת

אנחנו יחצנים של קסטל נירא לי ועם את קונה מאיתנו את מקבלת את הכרטיס +4 סיכות ביום ההופעה ואינ גם מיחצנת^^

rotemiko 45

New member
כרטיסים+סיכות מתנהD:

אני מיחצנת את ההופעה של טוקיו הוטל. מי שקונה כרטיסים דרכי מקבל 4 סיכות מקוריות של טוקיו הוטל מגרמניה שאין להשיג בארץ!! (בשווי של איזה 40 שקל) כרטיס עולה 219 כמו בכל מקום אחר, לכרטיסים: רותם- 052-5598598 נוי- 054-8173445

LiHiLuSh

New member
ולריה

הנה הבלוג שלה תיצרי איתה קשר ^^ http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=460581 תגידי שליהי שלחה אותך XD

anatush93

New member
יחצנית אזור מרכז [=

אני יחצנית באזור המרכז כפר סבא הרצליה אזור השרון רעננה וכו.... לפרטים ענת: 0544469947 אייסי:458577920 ומקבלים 4 סיכות חינם ביחד עם הכרטיסים [=

leraax

New member
יחצניווווווווווווווווווות D: +הסיכות..

וואו אני שמחה שאשכרה הצלחתי לגרום לרוב הבנות להגיע D: נו, אז ספרו לי- מה דעתכן על טליה ודורית? איך היה עם שאר הבנות? מי איחרה? מי היו שני הבנים ששמעתי שהגיעו?.. אני יודעת על בנות שהגיעו עם חברות שלהן וחברים, אז גם הם?.. ואני יודעת שהרבה חיפשו אותי XD אבל לא יכולתי לבוא לצערי.. אני מודה לכל אחת מכן שהגיע!! ומבואסת תחת ממי שבדקה ה- 90 לא באה >< באסה שלא באתי, אבל אני שמחה שלפחות ארגנתי מיני מפגש מעריצות [: חח אה! ד"א- הסיכות שמקבל מי שקונה- זה אלו שבתמונה =>>>

למעלה