כרטיסים

../images/Emo41.gifשרשור כרטיסים../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif

למכירות וחיפושי כרטיסים כל הודעה שלא תשורשר לכאן תימחק מיד אני לא מתערבת במחירים שאנשים לוקחים על כרטיס, אבל, הודעות בוטות מדי ותגובות לא קשורות ימחקו גם

מחפש כרטיסים. דה מור דה מרייר.

אני חייב חייב חייב כרטיסים להופעה של אינקובס. כל מי שמוכר בבקשה שיצור קשר. פשוט לא יכול להפסיד את ההופעה הזאת. אחת הלהקות האהובות עלי ולצערי לא הספקתי לקנות עקב טיול בחו"ל. ניתן ליצור קשר באימייל או טלפון - [email protected] 0506487377 רן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מחפשת כרטיס.

אני אסתפק בכרטיס אחד בודד.. לא יותר. מוכנה להוציא עד 200 שקל. לא יותר! מסנ- [email protected]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אמ אמ.. לא חשוב.

חבר שלי [וואו. זה מוזר לכתוב את זה x_x] מצא מאיפה להשיג והיום הוא קונה לנו שניים P: עוד חודש ההופעה D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח תודה D:

ובהופעה זה יהיה בדיוק חודש חחחח ואנחנו הולכים ביחד.

חייב כרטיסים!

גם, כמה שיותר - יותר טוב! אזאם יש לכם כרטיסים - פנו אליי: רועי, [email protected] 050-7860610 תודה רבה! נ.ב - איך לעזזל נגמרו הכרטיסים כ"כ מהר? התקשרנו להזמין אולי שלושה ימים אחרי שהתחיל הפרסום הרשמי של זה (שמענו על השמועות עוד קודם לכן, כשאורנג' עוד הכחישו) וכבר לא היו כרטיסים, וההאנגר 11 עוד מקום גדול, איך זה קרה?! טוב שיהיה... נקווה שיהיה בסדר...

צר לי להגיד לך אבל..../images/Emo223.gif

המכירה התחילה לפני חודש בערך ופירסמו את זה גם בעיתון

אני יודע

אבל ניסינו לקנות כבר לפני כמעט שלושה שבועות וכבר לא היו כרטיסים

AurelieG

New member
מוזר כי אני

השגתי לפני איזה שבוע וחצי ככה 3 כרטיסים דרך אורנג' :/

דידליק

New member
מחפשת 2 כרטיסים להופעה של אינקובוס

בבקשה מי שיש לו כרטיסים ומוכר אותם בבקשה אני מזה חייבת כרטיסים אני מתה על הלהקשה הזאת ואני חייבת להיות בהופעה שלהם אני מתה עליהם (ולא בגלל איך שהם נראים ) אז בבקשה מי שיש לו כרטיסים אז זה האימייל שלי :[email protected] אני מממש מתה עליהם אז בבקשה אם מישהו מוכר לא איכפת לי המחיר רק שלא יהיה מוגזם כי אני ממש מהצפון ואני צריכה לשלם נסיעות ... אז בבקשה מי שיש לו אני מתב עליהם ואני חייבת להיות בהופעה (וסורי שאניי כותבת את זה כל כך הרבה פעמים אני פשוט ממש מתה עליהם) אז תודה מראש ..

arTT916

New member
מעוניינת לקנות כרטיס V.I.P !!!

אז מישהו פה במקרה זכה...ואין לו מה לעשות עם החצי השני של הכרטיס ומעוניין למכור לי? מחיר התחלתי 700 שקל... צרו קשר אם יש משהו...:) תודה!

Zed12341

New member
אני מוכן לשלם הרבה עבור 2 כרטיסים

פליז, פליז, פליז, לכל מי שיש כרטיס או שתיים (עדיף שתיים) ומוכן למכור, בבקשה שיצור איתי קשר. חברה שלי מטורפת עליהם, והיא ממש התאכזבה, כשהיא גילתה שנגמרו הכרטיסים. אני מאוד הייתי רוצה להפתיע אותה, ולקחת אותה להופעה, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל זה... בבקשה תיצרו איתי קשר, או תספרו עליי לאנשים שאתם יודעים שמבטלים... האימייל שלי הוא [email protected]

itzikch

New member
מוכר 2 כרטיסים ...

עוד לא סגור עדיין הכול אני אדע סוף שבוע

PinkFloydit

New member
אם אתה מוכר

אני קונה ממך!!!! בלי לחשוב פעמיים- על המקום בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה אני ממש צריכה שני כרטיסים!!! חייבת, לא צריכה, חייבת!!!!!!!!!!!!!!! אזזז נא לזכור אותי במקרה שאתה מוכר... אימייל: [email protected] איסיקיו: 364221365

למעלה