כרטיסים

steelwater

New member
זקוקה לכרטיס!

הי, אני יודעת שהרבה מבקשים, אבל אם מישהו רואה את זה ומוכר כרטיסים במחיר לא מוגזם, בבקשה תחזרו אלי! התקשרתי מאוחר מידי לאורנג' ונדגמר לי הכריטסים): נא עיזרו לחיית מסכנה שהתכוונה ללכת להופעה של דפש מוד בקיץ אבל ביטלו לה, ושהתכוונה ללכת להופעה של רוג'ר רוטרס אבל גם אליה לא הלכה מישומה. :) אתם יכולים לשלוח לי פה הודעה וגם באי מייל - [email protected]

A b s o l u t

New member
../images/Emo187.gifמחפשת כרטיסים../images/Emo187.gif

מחפשת 2 כרטיסים דחוף דחוף !!!!

EstiG

New member
מחפשת אחד, בודד, מוכנה לשלם פי 3

רק אחד - זה כל מה שאני צריכה! יש לי אורנג', התעוררתי מאוחר מה אני אעשה, מאוד מאוד חשוב לי להיות שם, מי שמוכן למכור לי כרטיס יעשה רווח של 300 שקלים חדשים - זה הרבה כסף בימינו! רק כרטיס אחד, בבקשה, מי ששוומע יודע מוכן - זה המס' שלי ,0547686981 וזה האי מייל [email protected] תודה רבה רבה :) אסתי

MoonyAvFreak

New member
הרבה אנשים קנו ב300 ומוכרים רק ב500

זה הרוב.. אני מקווה שתמצאו (לכל אלו שמחפשים בזול)

EstiG

New member
אמרתי שהרווח יהיה 300

כלומר אם מישהו קנה ב150, ואני אשלם לו 450, יצא כאילו הוא לא שילם כלום ובנוסף הרוויח - 300 ש"ח. וכן, גם 500 זה בסדר, למי שמתעקש. תודה :) מקווה למצוא..

כרטיסים כרטיסים?..|נס כלשהו|

אני ממש רוצה כרטיס ואפילו שניים... אמנם זו לא בקשה מאוד מקורית אבל אני מנסה את מזלי... מיותר לציין שאני אהיה ממש ממש עצובה אם אני לא אזכה להיות נוכחת בהופעה?...
אוף.

יוגב א

New member
כמו כולם... גמני מחפש כרטיס!!

כמה בנאלי שזה ישמע גמני מחפש זוג כרטיסים להופעה... כסף זה לא השיקול אני מוכן להשקיע כמה שצריך... ההופעה נופלת גם על היומולדת שלי וגם על השחרור של חברה שלי(שתכ'לס זה יותר חשוב לה... אבל מה שחשוב לה חשוב לי
) ככה שאם למישהו יש זוג כרטיסים מיותר (גם אחד יתקבל בברכה...) אני יותר מישמח לשלם לו, ושוב, כסף זה לא השיקול שלי.... icq:151328701 messenger: [email protected] תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.... אני באמת מקווה שגמני וחברה שלי וגם כל החבר'ה פה נצליח להשיג כרטיסים.... תודה!

2 כרטיסים בבקשה..:):

כן גם אני מחפשת כרטיס.. וכמו שכתבתי בשרשור אחר היו לי אבל הייתה בעיה עם ההזמנה.. ו.. כן אין לי כרטיסים.. שמח ואצהל מאוד מאוד (מחכה להופעה חודשיים..) אם מישהו מוכן למכור.. michal_nissim@hotmail .com גם אימייל ומסנג'ר.. מקווה לטוב..

hadar t

New member
מעוניינת לקנות 2 כרטיסים

יש למישהו כרטיסים למכור?

baser

New member
מעוניין בקניית כרטיסים במחיר נורמלי

מי שמוכן למכור שישאיר מסר או עדיף שישלח לי אימייל ל [email protected]. (במטרה לדבר בטלפון). רוצה כרטיס אחד או שניים אם יש - במחיר של 200 לאחד. מעדיף לקבל את הכרטיסים השבוע. אם אין אז אין אבל הכוונה היא למי שמחזיק בכרטיסים מיותרים או משהו בסגנון הזה, וושלא מענוין למכור במחיר מופקע... הרבה יותר הגיוני לקנות ולמכור במחירים קרובים למקור במקום לנצל כל הזדמנות שנופלת לידיים... כך עשיתי גם אני בפיינל פור לפני שנתיים שהיה בארץ, מכרתי במחיר רגיל ללא רווח, הכי אנושי... [email protected]

למעלה