מייל חדש- The Hive

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמייל חדש- The Hive../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://thirtysecondstomars.echoconnect.com/scripts/viewemail.php?TR=YzgyNjk4LDQ1MywyNSxjMA== First and foremost, MANY thanks to all who made it out to The Global Summit this weekend. We’ve read the stories, seen the pictures and wish we could have been there with you all. We look forward to hearing your recordings and having you, THE ECHELON, be such an exciting part of our new album. קודם כל והחשוב מכל, רוב תודות לכל מי שהגיע לסאמיט העולמי בסופ"ש הזה. קראנו את הסיפורים, ראינו את התמונות והלוואי והיינו יכולים להיות שם יחד עם כולכם. אנחנו מצפים לשמוע את ההקלטות שלכם ולאפשר לכם, האשלון, להיות חלק כה מרגש מהאלבום החדש שלנו. We have another important announcement to make. We are launching a new experimental project called "The Hive". Essentially, The Hive is a collective that will be focused on spearheading, developing and executing creative ideas to further the MARS experience, on developing and pushing MARS missions worldwide, on rallying the troops and spreading the good word online and offline about everything THIRTYSECONDSTOMARS. If you are interested in being directly involved with The Hive as a soldier or leader we are looking for you. We have created a new forum on the Thirty Seconds to Mars message board entitled, The Hive, so you may start to discuss any and all Mission ideas, tactics, strategies and dreams. The first order of business The Hive asks of you is to begin to identify ECHELON leaders around the world you all think have the responsibility, initiative and passion needed to help lead the charge for our brand new release. יש לנו עוד הודעה חשובה להודיע. אנחנו משיקים פרוייקט נסיוני חדש שנקרא "The Hive" (בתרגום חופשי- הכוורת). בעקרון, הכוורת היא קבוצת אנשים הפועלים יחד בשיתוף שיהיו ממוקדים על הפצה, פיתוח וביצוע רעיונות יצירתיים להרחיב את חוויית המאדים, בפיתוח ובדחיפת משימות המאדים לכל העולם, ובאסיפת החיילים והפצת השמועה באינטרנט ומחוץ לאינטרנט לגבי כל מה שקשור ל30STM. אם אתם מעוניינים להיות מעורבים בצורה ישירה בכוורת כחייל או כמנהיג אנחנו מחכים לכם. יצרנו פורום חדש בלוח המודעות של 30STM ששמו The Hive, אז אתם רשאים לדון ולשוחח על רעיונות למשימות, טקטיקות, אסטרטגיות וחלומות. הדבר הראשון שהכוורת מבקשת מכם הוא לחפש ולסמן מנהיגי אשלון מסביב לעולם שאתם חושבים שיש להם את האחריות, את היוזמה ואת התשוקה שדרושה על מנת להנהיג את הכוורת. The first offline location for The Hive will be in Los Angeles with potentially more to follow worldwide. There will be times open for Echelon to come work with us in LA and be a part of the plotting, planning and execution. המיקום הראשון של הכוורת יתקיים בלוס אנג'לס עם אפשרות שהוא יתקיים גם ברחבי העולם. יהיו פעמים שיאופשר לאשלון להגיע ולעבוד איתנו בלוס אנג'לס ולהיות חלק מהתכנונים ומההוצאה לפועל. As it has been said...."The war is coming..." Keep an eye out for future updates and developments by reading The Hive message board thread. כפי שנאמר... "המלחמה מגיעה..." שימו לב לעדכונים עתידיים ולהתפתחויות על ידי קריאה בשרשורי ההודעות בפורום הכוורת. Provehito In Altum -MARS

TyrAnnyA

New member
Re:

פשוט אין לתאר כמה בא לי לפוצץ אותם בצעקות שיפסיקו לבלבל ת'מוח עם השינויים האדמיניסטרטיביים ויתמקדו כבר בדיסק...

../images/Emo45.gif

הוי רוני. בואי נהיה מנהגות מטעם ישראל ונציע רעיונות ברישמי !

גם אני לא..

אבל נמצא! אני ממש רוצה לקחת בזה חלק!!! יואו אלוהים שיגיע לי כבר המחשב מתיקון, ואני אסיים את הבגרות, ואז יהיה אפשר להכנס לרישמי, להתעדכן ולראות מה אפשר לעשות. זה ממש ממש מגניב. למרות שלא נראה לי שיהיה לי הכסף לטוס אפילו לאילת בחודשים הבאים. חייבים לדבר על זה עם אנני. יוואווו ההתלהבות נצתה בי.

etmiys

New member
חחחחח

לגמרי!! כבר אמרתי שהם אדירים??... כל כך בא לי לעשות דברים! אבל ממש קשה לי למצוא זמן, בצבא וכל זה.. זה ממש מתסכל.. אבל זה אדיר!

I AM7

New member
אני לא אוהבת את כל זה...

מה שקורה כאן.. , הם להקה ..לא לוחמים. בתכלס , אני מעוניינת לשמוע את השירים. הם רוצים משימות?...שיצאו הם למשימות.

adiiiXD

New member
דווקא אני בטוחה שלא הייתי אוהבת אותם כמו

עכשיו בלי כל זה ... זה חשוב שהם לא עוד "סתם להקה"

אוי הקדמת אותי

ואני לא מבינה ממה כל התסכול הזה נובע. זה ממש מגניב. אני לא מבינה למה כולם נמצאים תחת הרושם שהם לא פועלים על הדיסק. הרי כל העדכונים שלהם בטוויטר הם על הדיסק. זה אומר שהם עובדים עליו 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע. בדרך הם גם מחפשים דברים כדי להעמיק את החוויה למעריצים- שזה ממש מגניב. יש לאנשים אפשרות להכנס לתוך העולם שלהם ולקחת בו חלק אדיר. להיות אחראי לרעיון או פיתוח של רעיון מסויים כדי לפרסם אותם, דברים כאלה לא הולכים ברגל.. זה דברין שלומדים אותם אחר כך באוניברסיטאות וכאן יש לכם הזדמנות לשבת עם הלהקה ולתכנן איתם או להיות חלק בביצוע משימה שהיא דיי חשובה למי שהוא מעריץ של הלהקה. דיי כבר עם התסכול על הדיסק. מה נסגר כאילו? המייל הזה לא מרחיק או מקרב אותם צעד אחד נוסף ללסיים את הדיסק. ואני חושבת שזה נהדר שהם לוקחים את הזמן לחשוב על דברים ועל תופעות שיבואו עם הדיסק החדש. זה בדרך כלל מה שבא עם כל דיסק וזה מה שעושה אותם כל כך מיוחדים. היו את הקידומים בדיסק הראשון ובדיסק השני היו את הבלאד בולס והלילות הלבנים והיה סמל חדש להתחיל לקדם. וכאן הם מציעים לכם אפשרות לחשוב מה יהיה הדבר הבא. אני כל כך בעד.

etmiys

New member
גם אני!!../images/Emo2.gif

הם אדירים. באמת. אני לא מבינה מה כולכם ניכנסתם לשוק! ואגב, אם לא הבחנתם, הם לא אמרו שהם מקדמים, הם אמרו שאנחנו מקדמים! שזה התפקיד שלנו!! זה תמיד היה! מה שמשאיר להם זמן לעבוד על האלבום. אז די עם הפאניקה! ומה נראה לכם??? שהם לא רוצים שהאלבום יצא?.. תסמכו עליהם שאם הם עושים את כל הפרוייקטים האלה, זה לא בא על חשבון העבודה על האלבום. אז די לבכות ותתחילו להזיז את התחת הגדול שלכם!!

30stm boo

New member
אויי אני קשת קליטה.../:

שמישו יסביר לי מה קורה..כי לא ממש הבנתי מה הם רוצים.. מה עכשיו מוצאים מנהיג לאשלון?!

לא...

הם רוצים את עזרת החברים במציאת דרכים חדשות לקדם את הלהקה. הם אמרו שאת יכולה להצטרף כ..חברה או להציע את עצמך כמנהיגה. הם ביקשו מכל מדינה למצוא מנהיג מטעמה ולפתח תוכניות קידום חדשות.

מזתומרת?..

"מה אנחנו מתכוונים ביוק לעשות עם זה? " זאת בחירה אישית שלך עם בא לך להשתתף או לא, אם יש לך רעיונות שאת ורצה להציע. הם כתבו שהם פתחו במיוחד בשביל זה עוד שרשור חדש בפורום הרישמי. את יכולה להחליט שכדאי לפורום שלנו לבחור מנהיג מטעמו ולהציע את זה כאן כדי שהוא יאגד את כל הרעיונות שלנו ויציע את זה שמה. ואת גם יכולה לבחור שזה לא בשבילך וזהו. כל רעיון שיהיה טוב יתורגם לפעולות מטעם הלהקה. והאשלונים האחרים במדינות.....

30stm boo

New member
ברור שזה בחירה שלי אבל..

חשבתי שלא מקדמים פה כל אחד בעצמו אלא נלך כפורום... אז כולנו צריכים לעשות משו ביחד..

I AM7

New member
כולנו חייבים להשתתף...

די. מספיק כבר.. , גם אני לא הייתי בסדר בגלל הבגרויות ובאמת ניסיתי להגיע. אבל הפעם נקבע תאריך , כבר נגמר כל הלחץ ונעשה את זה , אחרת הם באמת לא יגיעו לכאן. בינתיים אני רואה שקולדפיי באים... לאט לאט גם הם יגיעו

למעלה