מייל חדש- The Hive

עוד לא רישמי, אני מנסה לא להגביר ציפיות

שמא לא אתאכזב, אבל אם קולדפליי כאן אני מבלה את הלילה בפארק הירקון כדי להיות כמה שיותר קרובה לבמה. ובנוגע ל-30.. כן, גם אני מקווה שעכשיו אחרי הבגרויות כולם יבואו ונוכל במפגש לדבר על רעיונות ולתכנן.. כלמ ה שעשינו עד עכשיו היה לתלות פוסטרים ומדבקות.. אולי למישהו עוד יהיה רעיונות יותר טובים

I AM7

New member
אני כבר מבולבלת

אני לא יודעת איך נתחיל לחשוב על רעיונות.. , אני חושבת שאנחנו צריכים להפגש ולהעלות רעיונות ביחד.זה הכי טוב. אני בדיוק הייתה לי בגרות אחרונה היום:) באמנות.... , הכל אילתורים שלי): לצערי לא ידעתי כלום...למדתי משהו אחר וכואב לי הבטן - קיצור בלאגן. אבל לא נורא... , לפחות אני עכשיו חופשייה כמה שיותר פגישות יותר טוב... עזר לי יותר שאז הם העלו אותנו בצט.. , לפחות שהם יודעים שאנחנו קיימים..
יום טובבב

לא...

הם רוצים להעזר במעריצים לפיתוח תוכניות קידום חדשות. הם רוצים שנציע רעיונות בדרך מסודרת ונפתח אותם. הם כתבו שאת יכולה להצטרף כ..מישהי שפשוט רוצה לעזור. ואת יכולה גם להציע את עצמך כמנהיגה מטעם המדינה שלך. הם ביקשו מכל מדינה לבחור לה מנהיג שייצג אותה.

etmiys

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo222.gifABL.ORG../images/Emo222.gif../images/Emo41.gif

הבטחתי לעדכן כל פעם שיש חדש.. אז הנה שוב הפינה מתעדכנת.. מצטערת שאין לי זמן לתרגם, אבל רק עכשיו ראיתי את זה, ומחר מוקדם חוזרים לבסיס, אז צריך גם לישון מתישהו. אם למישהו בא לעשות את זה, אתם מוזמנים.. CO2 Levels Highest in Two Million Years Thursday, June 25, 2009 What happens when carbon dioxide levels skyrocket? Most climate scientists think they know the answer: global warming. But to determine just how high temperatures may climb and how climate patterns may shift, researchers may need to pinpoint, for comparison, a time in our planet's past when a similar carbon dioxide jump happened. Read the full article here

למעלה