מפגש יולי-ככה זה מתחיל!

Blade Of Fire

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש יולי-ככה זה מתחיל!

נכון, אנחנו רק ביוני. נכון, יש עוד הרבה זמן עד יולי. מצד שני-בסה"כ נשארו 10 ימים לסיום הרשמי שלשנת הלימודים שלכם ואני חושב שכבר אפשר לדבר על מפגש ראשון של חופש גדול. אז איך נתחיל? פשוט מאוד-שרשרו להודעה הזאת תאריכים בהם אתם
לא יכולים
החל מה21.6 ועד ל31.7 (תאריכים למפגש שני, אם יהיה ואם יירצו, יידונו בחודש הבא) נ.ב. מאוד מאוד חשוב! ולא קשור למפגש בשיט-עוד לא שלחו לי שום דבר לתחרות הכתיבה! זיכרו-ב 1.7 אני מפרסם את היצירות להצבעה, אז הקדימו ושילחו (מסנג'ר, מסרים, אימייל. מה שבא לכם. עדיף לא בSMS).

lacrimosa girl

New member
אנשים...

ה28 ליוני זה היומולדת שלי, ואני יודעת שזה תאריך דפוק שתקוע ממש בין כל הבגרויות האחרונות אבל שבוע אחרי זה אני מתחילה לעבוד בשתי עבודות ככה שלא יהיה לי זמן כל יולי כמעט למפגש ואולי תעשו לי יומולדת ממש מאושרי ושמח? :)

לדעתי יש לי מתכונת באותו יום, אבל בכיף!

אני אבוא אחרי זה. הכי כיף בעולם זה לחגוג יומולדת עם אנשים שאתה אוהב.

lacrimosa girl

New member
נכון :)

ואעע זה יהיה כ"כ כיפי :) אולי זה יהיה היום הולדת הראשון שלי שאני באמת אחכה אליו

blacknwhite

New member
בשמחה../images/Emo9.gif

תגידי מתי ואיפה (רצוי שבעזריאלי או משהו, זה נורא נחמד לי
) אני אהיה שם!

../images/Emo88.gif

עדיף שלא יהיה מה21 עד ל25 כי יש לי בגרות בספרות ללמוד אליה אבל לא קריטי.. 26- בגרות בספרות
28- בגרות בביולוגיה אז לא וגם עדיף לא ב27... 16 ליולי- מועד ב' במת'... אבל כל השאר כן!

Shusho

New member
תאריכים שאי אפשר:

21.6 - יש בגרות בגיאוגרפיה 8.7 - טקס סיום 9.7 - נשף סיום 10.7 - הנשף סיום נגמר ב-5:00 בבוקר. אין סיכוי שאני קמה לאנשהו בכלל 12.7 - מועד ב' באנגלית 16-17.7 - את הימים האחרונים שלי באזרחות אני רוצה לבלות בלעשות כלום, ולבכות על מר גורלי, לא במפגשים 18.7 - אני מתגייסת, אם בא לכם תעשו מפגש בוקר בבקו"ם ולגבי התחרות!!! אחרי שקראתי מה שכתבת יצא לי החשק לנסות ]: התחלתי משהו ואז אמרתי לעצמי "נו יאללה מיכל, בשביל מה את מנסה? אין לך חשק לחפור בשביל שעידן ינצח בסוף
"

Blade Of Fire

New member
בקיצור, החודש זה לא יהיה../images/Emo3.gif

יאללה, תאריכים לחודש הבא.....

Liquid Dreams

New member
לא ה17.

זה היומולדת שלי ועם כל הכבוד יש לי דברים אחרים לעשות ביומולדת שלי

Liquid Dreams

New member
נכון, לא צריך../images/Emo3.gif

נו, בטח גם לא ירשו לי לנסוע ביומולדת כי כמובן שהחובה המוטלת עליי היא "לבלות" אצל סבא וסבתא ולסבול

blacknwhite

New member
אם זה לא ביולי בכל מקרה...

רצוי לא 1\2 ביולי... ואני חושבת שיש לי מבחן חשוב ב10... אני לא בטוחה לגבי התאריך. אני אעדכן אם אני אראה שטעיתי. חוץ מזה, אני בסוף יולי (תחילת אוגוסט) טסה לשבועיים ^^ אבל זה לא נראה לי קשור

למעלה