אוווו, לאן את טסה? (:
L LadySilkworm New member 10/6/07 #19 קחי אותי איתך :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( את תהיי בטורונטו ו\או קולונה?
B blacknwhite New member 10/6/07 #21 נהיה בטורונטו... והלוואי שיכולתי תגידי, נראה לך את נכנסת למזוודה?
L LadySilkworm New member 10/6/07 #22 אני קצת גדולה, אז לא XD ותהיו במפלי הניאגרה? ובCN TOWER? והסאב וואי :'( והטים הורטון בכל מ'קום :'( אוף איך בא לי ):
אני קצת גדולה, אז לא XD ותהיו במפלי הניאגרה? ובCN TOWER? והסאב וואי :'( והטים הורטון בכל מ'קום :'( אוף איך בא לי ):
L lacrimosa girl New member 10/6/07 #24 אין לך בררה ענברי, תצטרכי לקחת כמה מזוודות גדולות כדי שגם אני אוכל להיכנס אוה כמה שאני רוצה פינלנד ;______; אבל נסתפק בארה"ב-קנדה לעת עתה.
אין לך בררה ענברי, תצטרכי לקחת כמה מזוודות גדולות כדי שגם אני אוכל להיכנס אוה כמה שאני רוצה פינלנד ;______; אבל נסתפק בארה"ב-קנדה לעת עתה.
B blacknwhite New member 10/6/07 #25 שנה בעברה (גם בקיץ) היינו בCN "מגדל"../images/Emo3.gif (אין לי כוח לעבור לאנגלית ) והיינו בניאגרה... והיה ממש יפה אבל מי זה טים הורטון?
שנה בעברה (גם בקיץ) היינו בCN "מגדל"../images/Emo3.gif (אין לי כוח לעבור לאנגלית ) והיינו בניאגרה... והיה ממש יפה אבל מי זה טים הורטון?
L LadySilkworm New member 10/6/07 #26 זה בית קפה כזה.. ושטיילנו בקנדה בפעם האחרונה היה את בית הקפה הזה ומקדולנדס בכל חור שהיינו בו.
B Blade Of Fire New member 10/6/07 #30 מה פתאום... "... כי תמיד אפשר יהיה את הגוף, לחבר בחוט תפירה לפרצוף...."
B blacknwhite New member 10/6/07 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כל השרשור הזה ממש הצחיק אותי אם כבר אז כבר- למה שלא נלך פשוט כל הפורום? יאללה, מי בא מפגש פורום בקצה של הCN tower?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כל השרשור הזה ממש הצחיק אותי אם כבר אז כבר- למה שלא נלך פשוט כל הפורום? יאללה, מי בא מפגש פורום בקצה של הCN tower?
L LadySilkworm New member 10/6/07 #33 בכיף אבל ביום טוב לוקח לפחות שעה ומשהו עד שמגיעים ללמעלה ... זה מה שקרה לנו בכל אופן.
B blacknwhite New member 10/6/07 #34 אבל המעלית היתה מגניבה../images/Emo9.gif וחוצמזה, תאמיני לי שהמעליות בעזריאלי לא הרבה יותר טובות. מניסיון אישי.
אבל המעלית היתה מגניבה../images/Emo9.gif וחוצמזה, תאמיני לי שהמעליות בעזריאלי לא הרבה יותר טובות. מניסיון אישי.
L LadySilkworm New member 10/6/07 #35 אין לי כזה ניסיון רב בעזריאלי.. המעלית באמת מגניבה. וגם הרצפת זכוכית
פ פונצית גירל האמיתית New member 10/6/07 #37 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif ומפלי הניאגרה כל כך יפים
B Blade Of Fire New member 10/6/07 #36 טוב תראי לפי הפירסומות DHL אומרים שהם ישלחו כל דבר מכל מקום לכל מקום... בואו נשלח את כולנו בחתיכות ונראה אם הם מסכימים להעביר חלקי גופות... רק צריך שניים-שלושה שיסעו לשם שלמים כדי לחבר את כולנו....
טוב תראי לפי הפירסומות DHL אומרים שהם ישלחו כל דבר מכל מקום לכל מקום... בואו נשלח את כולנו בחתיכות ונראה אם הם מסכימים להעביר חלקי גופות... רק צריך שניים-שלושה שיסעו לשם שלמים כדי לחבר את כולנו....
B blacknwhite New member 10/6/07 #13 סליחה, תיקון טעות../images/Emo3.gif אני לא יכולה ב9.7, ה10 סבבה. (אבל כמובן שעדיף לא ב-8... אבל זה כבר לא קריטי )
סליחה, תיקון טעות../images/Emo3.gif אני לא יכולה ב9.7, ה10 סבבה. (אבל כמובן שעדיף לא ב-8... אבל זה כבר לא קריטי )