מפגש פורום

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

או קיי.. אנשים.., זה דבר שפשוט חיייבב לצאת לפועל... אני נותן תאריך. תגידו את דעתכם. ה-6.8... בצ'אט דיברנו, שאפשר שזה יהיה בשינקין.... תתנו את דעותיכם, ואם יש לכם הצעה למקום אחר תגידו...

פנאן

אבל למה בשנקין בואו נפגש בסנטר שיהיה לכולנו איפה לשבת שכולם יביאו גיטרות ויהיה פנאן :)

Just Adi

New member
אפשר בגינה מאחורי.. ../images/Emo80.gif

הבניין שלי
אני גרה בכפר סבא, או בגינה ממש ממש ענקית פה שגם קרובה לקיוסק... אפשר להביא נרגילה גיטרות ולהיות בסבבה... איך שבא

כפר סבא

שום כפר סבא יאלה עד שכבר קבענו בת"א?? מספיק! אבל בואו נפגש בדיזנגוף סנטר! מה נעשה בשנקין באמצע הרחוב? נלך אח"כ לשנקין יש לנו את כל היום ;)

blinkgirl182

New member
אבל זה לא נורא רחוק...../images/Emo58.gif

עזבו אני גרועה בניווטים...גרמתי פעם לכיתה שלי ללכת לאיבוד...אבל זה בעיה שלהם שהם הלכו אחרי...

../images/Emo23.gif|ראש-כ|../images/Emo31.gifפאקינג ../images/Emo93.gif

זה היומולדת של אביב...אני לא יכולה....חוצמזה לא מזדמן לי כל כך להגיע למרכז........ נראה...אבל בשישי לאוגוסט אני ממש ממש לא יכולה.....סורי..

../images/Emo31.gif../images/Emo66.gif

בגלל שרב הסיכויים אני אהיה במחנה של מכון ויצמן ואני לא אכול לבוא וגםזה רחוק לי אבל בעיקר בגלל המחנה.

זה לא רק זה!../images/Emo66.gif

אני אהיה במחנה. לא בטוח שאנ הולך למחנה הזה אבל כמו שאמרתי עוד בפעם הראשונה, מה3 לאוגוסט עד ה14 אני במחנה הזה. עוד לא 100% שאני הוך אליו אבל יש סיכוי טוב. אם אני לא אלך אליו (כי הוא נופל לי גם על ההופעה של אביב גפן, כנסיית השכל והיהודים בניצנים ועל צמח שאגב, אני מוכר לזה כרטיסים...) אז אם אני לא הולך אז אני אעשה כל מאמץ להגיע ורב הסיכויים שאני אבוא...

וואיי.... וואלה... ניצנים...../images/Emo168.gif

וואיי.., אז אנשים זה יהיה קשה פעמים רצוף לנסוע לא

למעלה