מפגש פורום

Nulit

New member
../images/Emo45.gif

לרגע זה אני יכולה. ואני בעד הרעיון של עדי לעשות את זה בכפ"ס בגינה מאחורי הבית שלה. זה באמת מקום טוב.

../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

יכולללה לבואאא נראה לי שהתאריך בסדר וגם המקום (ושיינקין לאאא, צריך לשבת לא להסתובב) ומצדי כפ"ס אין בעיה...

למרות שאני אילתית ורחוקה ו-

הצטרפתי לפה רשמית לא מזמן... אני בת"א מה1 עד ל3 לאוגוסט (הופעת איחוד של משינה- חובה לעלות בשביל זה לצפון...דה). אז... אם יש מצב להזיז... זה יהיה נחמד! אבל אם לא- אז נתראה במפגש הבא!

fushi e

New member
אבל אין לי בעיה

זה יהיה כיף להיפגש איתכם ביומולדת שלי ואז כולכם תביאו לי בלונים!! :) חח סתם אני לא יכריח אותכם אבל תביאו נוו! בבקשה!

../images/Emo31.gif ../images/Emo7.gif

איי קנט, סורי... ההורים שלי חושבים שאני אשתמש בסמים (פאק מה קרה להם...) קיצר הם מרשים לי ללכת לשם רק שנה הבאה ואני נוראאא רוצה להיות נוכחת במפגש של הפורום.. אבל אפשר להפגש גם בלעדי...

Just Adi

New member
לאאאאא ../images/Emo10.gif ../images/Emo80.gif

אבל אבל דנה אני אוהבת אותך
ואת כבר מכירה מלאאא מהפורום
אותי אפרתוש נוקה זיו אלינווי ועוד מלאאא נראה לי
אני
אותך

fushi e

New member
למה בניצנים?..../images/Emo95.gif

הרבה לא באים הכי טוב בת"א...מתישהו באוגוסט..

ברור ברור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

אבל נוכל גם להפגש פשוט בינינו גם בניצנים....

לאיזה הופעות אתם באים?../images/Emo66.gif

אם אני לא הולך למחנה הזה (מה שאומר שאני בא למפגש) אז אני בא לנותנים ברוק (אביב גפן, כנסיית השכל והיהודים) ובכל מקרה אני בטוח בא לחבררים של נטאשה וכנראה גם לרוק ת"א ואולי גם לדג נחש טיפקס וסאבלימינל

אוי עדי!!! ../images/Emo6.gif

אני חוללללה עלייך בובעע!!! ברור שאני אבוא למפגש, אבל אם תפגשו בניצנים אז אנלא יוכל לבוא... אוהבת אותך המונמוןןןןן

אוי עדידה! ../images/Emo6.gif

גם אני אוהבת אותך!!! אבל אנלא יכולה לבוא לניצנים... אז בבקשה בבקשה אל תעשו שם מפגש.. מקס' תפגשו שם בנוסף למפגש..... אני רוצה לראות את כולכםםם! ועדידה איי לאב יו בובע

למעלה