סופשבוע פרוע בפורום הימ

Wrath Within

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סופשבוע פרוע בפורום הימ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif

מוקדש ליפי שכבר התחילה להתלונן
שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע!

5ifi

New member
זכותי להתלונן!!!

אני באה לפה פעם בעשור- מפסידה את כל האקשן, ולא רק זה אלא שגם כשאני מגיעה סופסוף, אנשים שוכחים את הפינות שלהם! אז מה יישאר לי אם כולם יתאדו דווקא בסופ"שים?!? (חוץ מהשבוע, שהתחיל לי חופש פסח...) הא? ואם כבר בענייני תלונות עסקינן, מי החמדמד שפתר את החידה ולא עשה אחת חדשה ביום חמישי? הא? הכל אני צריכה להזכיר לכם?! תפוז עוד יצטרכו לשלם לי אם זה ימשיך ככה!!! ואחרי שפרקתי את כל האבנים מליבי, אפשר לדבר על שאלון. שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אממ...אמממ....בליד וול! נזכרתי! שיר השבוע כללי: יור גארדיאן אנג'ל של להקה עם שם ארוך כלשהו... להקת\אמן השבוע: הלהקה עם השם הארוך הכלשהו.... אלבום השבוע: ? אדם שעשה לכם את השבוע: בטוח שלא המחנכת שלי. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 95 בפרויקט שלי!! יאייי!!! משהו רע שקרה השבוע: אע... נאדה.. מאכל השבוע: כל החמצים... משהו חדש השבוע?: שמלה חמדמדה... ציטוט שמאפיין את השבוע: "שירהההההההההה!!!! בואי הנה!" ציטוט שעשה לכם את השבוע: ~ בחיי שאני לא זוכרת. לינק/אתר השבוע: נאן. סרט/סדרה/ספר השבוע: הסרט של ההכתרה שלנו!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הא! כן! מישהו קרא שבע לילות? או איזה עיתון אחר... היה שם ראיון עם שמיניסטים והראשון שם היה מעריץ של הימ!!! זה היה מגניב... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסח! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מתכונת... משהו שאתם מקווים שיקרה: שהמתכונת תעבור בטוב... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אה.... סבא וסבתא... שיר שפתחתם איתו את השבוע: RHIMA. איזה כיף! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא תודה! ו...תמונת השבוע! רגעעעע...

little WhiSper

New member
אנשים לא שוכחים את הפינות שלהם.

אנשים פשוט לא היו בבית בדיוק בשניה שבאלכם כדי לפתוח את הפינה בדיוק במוצש.

Wrath Within

New member
אני יעשה חידה...../images/Emo11.gif

אם זה מה שיגרום לך לנשום בין משפט למשפט

5ifi

New member
תמונה מוקדשת ל...

אליס! אליס, את אישה כלבבי! התמונה צוירה ע"י bri chan בדביאנטארט... הקרדיט כולו שלה...

Wrath Within

New member
יו!../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

~מתרגשת~ למרות שבעצם אליס זה ניק שצמח מאמריקן אליס מ'קגיס , הגירסא הגותית
[פריקית או לא פריקית?
]

5ifi

New member
מאמא.

זה מזכיר לי את המשחק מחשב המפחיד הזה של אליס בוונדרלנד...כל כך פחדתי ממנו...עד עכשיו אני לא מבינה למה שיחקתי בזוועה הזאת...

5ifi

New member
גיאוטופ.

אם זה אומר לך משהו. זו עבודת חקר עצומה שהיא חלק אינטגרלי מהיחידות שלך- אם אתה לוקח את לימודי ארץ ישראל כמגמה...מה שאני עשיתי....אז עשיתי עבודה על השאלה: הדומה והשונה בין המצור בשלהי בית שני למצור בתש"ח ואיכשהו הצלחתי גם להוציא בזה ציון טוב... תודי שחפרתי!

Rose131

New member
חח נו אני מכירה, חברות שלי עושות ביודע..

אבל פשוט.. למה להרחיב לימודי ארץ ישראל?!?!??!!

5ifi

New member
כשאלה האופציות הנתונות...

או ספרות או ביולוגיה או מחשבים.... עדיף ארץ!

ImNOTokay1

New member
ספרות זה אחלה מקצוע. אבל הוא קשה

במורחב לא?
אתם מנתחים שירים בעצמכם והכל?
לנו בכלל לא הייתה אפשרות להרחיב ספרות. >>''

Rose131

New member
לא בדיוק, אבל בערך.

את יודעת שגם בספרות רגיל תצטרכי לנתח בבגרות שיר בעצמך, נכון? אצלנו לא כולם מנתחים לבד, אבל בעיקרון יש פעמים שתלמידים היו אמורים להעביר שיעורים בעצמם ואז הם גם מנתחים את השיר וגם מסבירים לכיתה אבל בגלל השביתה, כנראה, עשינו כך רק פעם אחת.. מה שמיוחד במגמה הוא שזה קטן יותר כך שכשאנחנו מנתחים משהו כולם מעלים הצעות והמורה אשכרה מקבלת כל הצעה שיש לה ביסוס ולא מלמדת לפי הספר כמו המורה של ספרות כיתה.

ImNOTokay1

New member
כן,אני יודעת שיש אנסין בבגרות וזה.../images/Emo12.gif

מקווה לעבור את זה כבר. >>'' יש לי השנה.
ומה שמיוחד בספרות זה באמת מה שאמרת-שזה מופשט. המורה יכולה לקבל כמה וכמה הצעות והכל יהיה נכון. אני ממש אוהבת את המקצוע הזה.
אם הייתה לנו אפשרות-יש מצב שהייתי מרחיבה אותו. למרות שבכללי-הוא דיי קשה. הוא דורש ממך לחשוב,לנתח,להבין. זה לא פשוט כמו שזה נשמע. וול,אני מניחה שאת כבר יודעת את זה.

Rose131

New member
המורה -אמורה- לקבל כמה וכמה הצעות.

או שיש לך את המורה לספרות כיתה שיש לי, שנותנת לך 78 על מבחן אנסין בטענה שלא נימקת. ואז את מגישה לה ערעור ומדגישה לה שכן נימקת, והיא אומרת שדיברנו על משהו שונה בכיתה. אבל מה העניין? דיברנו על זה בכיתה אחרי הבלאדי מבחן!@#$!!!!!1! מילא, כשאומרים לנו לכתוב על משהו שלמדנו בכיתה שזה ממש מעצבן אותי, אבל מילא. אבל כשהיא טוענת שכתבתי משהו אחר ממה שנלמד בכיתה, כשבעצם עדיין לא נלמד, וכן ביססתי- זה פשוט כ"כ מרתיח, בא לי לבעוט במישהו. לעומת זאת, במבחן של ספרות מורחב? היינו באמצע המבחן ולא זכרתי משהו שלמדנו בכיתה, וזה היה משהו כמו אני: זיווה, אני יכולה להמציא תיאוריה שונה ממה שעשינו בכיתה? זיווה: הו, כן, בשמחה! והיא נתנה לי על השאלה הספציפית הזו את מלוא הנקודות, כי נימקתי וכתבתי דברים הגיוניים. בנוסף, יש לנו השנה במורחב לעשות עבודה של יחידה אחת מתוך ה3 שאנחנו עושים שאנחנו בעצם מנתחים את היצירה לבדינו, שזה בכלל נהדרD: אני שונאת ספרות בכיתה.

ImNOTokay1

New member
וואי,מגניב. ../images/Emo6.gif

האמת שהמורה שלי לפעמים מקבלת עוד הצעות ולפעמים ממש לא. היה לי קטע ממש מעצבן איתה באחד מהמבחנים שלנו. היה לנו מבחן על אנטיגונה ומספר שירים. ובשיר:"הים וביני ובינך" כתבתי משהו,והיא אמרה שאני כותבת כמובן מאליו.
וזה בדיוק מה שהיא כתבה בכיתה! זה לקוח מההכתבה שלה,אז מה היא רוצה ממני?! >>'' או שבשאלה על אנטיגונה כתבתי דף וחצי אם לא יותר,בדיוק לפי הדרישות שלה והכל,והיא רושמת לי:"לא מדויק 12-" 12 נקודות על "לא מדויק"?! ומזה "לא מדויק"!? אני שונאת כשהיא עושה את זה. לפחות שתסביר על מה היא הורידה,ולא תזרוק הערות באוויר. >>'' וגם היא תמיד מלחיצה אותנו ואומרת שספרות זה מקצוע ממש קשה והסיכוי להצליח בו הוא נמוך. ושהבגרות של ב-2 יחידות קשה וזה. >>'' איזה מורידת מוטיבציה.

למעלה