סופשבוע פרוע בפורום הימ

5ifi

New member
רעעעע! ספרות רעעע!

למרות שבשתי יחידות יצא לי ציון טוב כלשהו...אנלא זוכרת כמה....קיצור- לא!

ImNOTokay1

New member
עונה. ^^

|שבוע שעבר שיר השבוע של הימ: Cyanide Sun,Vampire Heart,And Love Said No ו-Bleed Well. שיר השבוע כללי: הרבה. אני אתמצת לעיקריים ביותר: Avenged Sevenfold-Warmness On The Soul סינרגיה-את לא כאן. היהודים-אם כבר. אביב גפן-אהבנו. Three Days Grace-One X Seether-Fake It להקת\אמן השבוע: Three Days Grace,The Used ו-HIM. אלבום השבוע: Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire H.I.M. - Love Metal אדם שעשה לכם את השבוע: אממ,הרכזת שלי. כשהיא אמרה לי שאני מסיימת ב-10 היום.
משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי היום ב-10.
משהו רע שקרה השבוע: בדיקת דם בבוקר. ;; מאכל השבוע: שניצל תירס. :> משהו חדש השבוע?: אני לא זוכרת אם זה היה השבוע או שבוע שעבר-אבל פלאפון חדש! ^^ ציטוט שמאפיין את השבוע: שמאפיין את השבוע? הא?
ציטוט שעשה לכם את השבוע: המורה לכימיה: "אני עוד מעט אתפרע על המחשב הזה..." מופרעת.
לינק/אתר השבוע: יוטיוב. סרט/סדרה/ספר השבוע: הישרדות/בובות/סאות'פארק.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: לא.
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחופש!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לתיגבורים בחופש.
משהו שאתם מקווים שיקרה: שיתבטלו התיגבורים בחופש.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: נמ. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Apocalyptica feat Adam Gontier-I Don't Care סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין. ו...תמונת השבוע!

Dead Leaves

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : מממ...כעיקרון, כל רזורבלייד רומנס, ואנאיזי ליסטנינג 1, (שיש לי, מקוריים, תודות לאמא המותק שליD:), אבל בעיקר גון וויט' דה סין
שיר השבוע כללי:ממ...שוב, כל רזורבלייד רומנס וטאנ איזי ליסטנינג 1, וגם מיי וינטר סטורם, (אין על טאריה), ו-וואנס, של נייטוויש
להקת\אמן השבוע:הימ, נייטוויש (ורק עם טאריה) וטאריה בעצמה
אלבום השבוע: שוב, רזורבלייד רומנס, אנאיזי ליסטנינג 1, מיי וינטר סטורם, וואנס
אדם שעשה לכם את השבוע: אמא שלי, בעיקרון. אבל גם ידיד שלי, שתמיד יודע להצחיק אותי
משהו טוב שקרה השבוע: שקיבלתי את כל המתנות המדהימות האלו ליומהולדתD: משהו רע שקרה השבוע: מבחן מורט עצבים במתמטיקה~.~ מאכל השבוע: ממ...סטייק עם סלט חסה?
משהו חדש השבוע?: שטב, רזורבלייד רומנס, אניאיזי ליסטנינג 1, מיי וינטר סטורם, וואנס, שעון מדהים של ג'ק (עם ניטים, ורצועת עור יפה כזאת
) והמוןהמוןהמון בגדים, והציור של אופליה, וMP חדש ומיניאטורי, ועוד הרבה דברים שאני לא זוכרת~.~ ציטוט שמאפיין את השבוע: אני: בן עזרי, אתה צריך להוריד שערות ברגליים (מעירה לידיד שלי, שהיה עם מכנסיים קצר) עדן: סוף סוף מישהו אמר לך את זה ישיר אני: עדן, לא שלך יש זכות דיבור חן (בן עזרי): סתום סתום, יא רגליי גפרור עדן: עדיף על רגליים של פיל! ציטוט שעשה לכם את השבוע: עדן: את, את בונבונירה את, סוכר, כפרעלייך, דבש. אני: נשמע מטריד עדן: כן, אני רעב עכשיו. לינק/אתר השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=G-WPtVAAxUE&NR=1 סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט- ג'אמפר, סדרה- האוס(
) ספר- שבעה אחים, אלכסיס קיוי (פינים זה עם קרוע, באמאשלי
) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מממ....אין כ"כ
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופשחופשחופשחופשחופשחופשחופשחופש
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לשיעמום שמלווה את החופש~.~ משהו שאתם מקווים שיקרה: שהידידים הפדלאות שלי סוף סוף יצאו מהבית, ונוכל לארגן יציאה כמו שצריך. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חסויX: שיר שפתחתם איתו את השבוע: טאריה טורונן- i walk alone סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: מממ...אין
ו...תמונת השבוע! תלויה לי על הקיר כרגע

Rose131

New member
נמ

אוף נו, הכל היה מלא ב"הממ" וב"כלמיני" וב"נמממ", אז פשוט קחו תמונה
*פרץ נוסטלגיה עקב הפיק שנמצא בתהליכי כתיבה
*

RockStar2

New member
עונה XD !!

שבוע שעבר: שיר השבוע של Right Here In My Arms :HIM שיר השבוע הכללי:Your Sweet Six Six Six אמן השבוע:Avril Lavigne אלבום השבוע:And Love Said No אדם שעשה לי את השבוע:אביב!! עם הוילה הענקית שלו והבריכה D: ואוו!! משהו טוב שקרה השבוע:הכרתי מישהו חדש!! תמיד טוב להכיר אנשים חדשים!! משהו רע שקרה השבוע:לא ראיתי את אהובי :( מאכל השבוע:פיצה!!!! מאיזו ילדה אחת שעברה ברחוב ואז ראינו אותה והכרנו אותה והיא נתנה לנו פיצה פטריות!!! איזה שולט D:(חברים שהיו איתי הכירו אותה,אז ידענו שהיא לא הייתה אונסת או שודדת או משהו כזה XD) משהו חדש השבוע:כן!!!!!!!!! ראיתי את הבית של אביב!!!!!!! ענק ויפה D:D:D: ציטוט שמאפיין את השבוע:"וילה יותר חתיך מ...." חח שירי סוף סוף גרמתי לך להגיד את זה שוב XXXDDD ציטוט שעשה לי את השבוע::"סבתא אימו וסבא ראפר" חחחחחח גאוני!! אתר השבוע:Avrillavigne.com אתר שוווהההה!! אני חולה על העיצוב! סרט השבוע:סופר הירו XD איך בא לי לראות!!! סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:שכל הזמן שירי(חברה שלי) אמרה שהיא רעבה ^^ רציתי לתקוע לה איזו אבן בפה חחח XD שירי אל תקחי ללב!!!! שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:שהולכים לפגישת פורום של MCR!! משהו שגם הפורום של HIM צריך לארגן! משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא:אני לא רוצה שהשבועות יחלפו כל כך מהר..לא בא לי לחזור לביה"ס לראות את ש*** =( משהו שאני מקווה שיקרה:שוילה+MCR+אבריל לאבין יבוא לארץץץץץ!!!!!!!!!!!!!! אדם שחושקים לראות:את וילה ואלו.........ואוו....*_* שיר שפתחתי איתו את השבוע:אמממממממממממ......When Love And Death Embrace סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אני מקווה שבשבוע הבא חייזרים יבואו מכוכב לא ידוע ויביאו לי את וילה ואלו במתנה D: ואווו@@!! תמונת השבוע:

linkintrance

New member
סופפפשש

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :for you שיר השבוע כללי:IIO-rapture להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:GLSV.666 אדם שעשה לכם את השבוע:חברות משהו טוב שקרה השבוע:דחו את המתכונות בכימיה! משהו רע שקרה השבוע:הפסדתי יום עבודה בגלל שדחו את המתכונת בסוף....אבל לא נורא מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?:מיקודים בכימיה ומת'"? ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:היה נחמד. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:משכורתת משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מבחן בלשון משהו שאתם מקווים שיקרה:שלא יהיה מבחן?בעצם למה להדחיק כישלון אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:בת דודה שלייי שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:יאלללה חופפפפשששש(עאלק, לחרוש למתכונות איזה חופש ואיזהנעליים) ו...תמונת השבוע!

Psyche1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Circle Of Fear שיר השבוע כללי: Led Zeppelin - Stairway To Heaven להקת\אמן השבוע:Moonspell אלבום השבוע: Led Zeppelin IV אדם שעשה לכם את השבוע: אבא משהו טוב שקרה השבוע: היום חופש
משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שהאוגר שלי הוא בעצם אוגרת.. מאכל השבוע: שניצל משהו חדש השבוע?: גרפיטי חדש בחדר ^^ ציטוט שמאפיין את השבוע: " אל תדאג אמר הדג, יש לי עורך דין כריש
" ציטוט שעשה לכם את השבוע: המורה ללשון: " בזמן שאני מכתיבה, אף אחד לא כותב ביחד איתי! " שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד גרפיטי בחדר!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לחזור לבית ספר
משהו שאתם מקווים שיקרה: לא יודעת חחח
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אהה שיר שפתחתם איתו את השבוע: sky is over - serj tankian

FFTL

New member
איזה סופששש:] ותחילת שבוע!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : מממ..מלא!#$ D: נגיד קילינג לואנילס. :) שיר השבוע כללי: סיטיואיישן
ועוד כמה. :] להקת\אמן השבוע: ETF, HIM, רן דנקר ועיליי בוטנר
, פייטסטאר. אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: שקד. :) משהו טוב שקרה השבוע: שקד, ערב מגמת מוזיקה, סופש. :] משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: מממ..לאדעת. משהו חדש השבוע?: |חולצת מגמה.
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר הש בוע:| היה משו אבל שכחתי..>: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתייייי!~@$ היה בנזונה(:) , חודש
היה נורא נחמד. :) פסח!@# משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מממ:]] שיר שפתחתם איתו את השבוע: הימ משו..:) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נחמד לי. ו...תמונת השבוע! סתם מהטיול..

למעלה