../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif
שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : מממ...כעיקרון, כל רזורבלייד רומנס, ואנאיזי ליסטנינג 1, (שיש לי, מקוריים, תודות לאמא המותק שליD
, אבל בעיקר גון וויט' דה סין
שיר השבוע כללי:ממ...שוב, כל רזורבלייד רומנס וטאנ איזי ליסטנינג 1, וגם מיי וינטר סטורם, (אין על טאריה), ו-וואנס, של נייטוויש
להקת\אמן השבוע:הימ, נייטוויש (ורק עם טאריה) וטאריה בעצמה
אלבום השבוע: שוב, רזורבלייד רומנס, אנאיזי ליסטנינג 1, מיי וינטר סטורם, וואנס
אדם שעשה לכם את השבוע: אמא שלי, בעיקרון. אבל גם ידיד שלי, שתמיד יודע להצחיק אותי
משהו טוב שקרה השבוע: שקיבלתי את כל המתנות המדהימות האלו ליומהולדתD: משהו רע שקרה השבוע: מבחן מורט עצבים במתמטיקה~.~ מאכל השבוע: ממ...סטייק עם סלט חסה?
משהו חדש השבוע?: שטב, רזורבלייד רומנס, אניאיזי ליסטנינג 1, מיי וינטר סטורם, וואנס, שעון מדהים של ג'ק (עם ניטים, ורצועת עור יפה כזאת
) והמוןהמוןהמון בגדים, והציור של אופליה, וMP חדש ומיניאטורי, ועוד הרבה דברים שאני לא זוכרת~.~ ציטוט שמאפיין את השבוע: אני: בן עזרי, אתה צריך להוריד שערות ברגליים (מעירה לידיד שלי, שהיה עם מכנסיים קצר) עדן: סוף סוף מישהו אמר לך את זה ישיר אני: עדן, לא שלך יש זכות דיבור חן (בן עזרי): סתום סתום, יא רגליי גפרור עדן: עדיף על רגליים של פיל! ציטוט שעשה לכם את השבוע: עדן: את, את בונבונירה את, סוכר, כפרעלייך, דבש. אני: נשמע מטריד עדן: כן, אני רעב עכשיו. לינק/אתר השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=G-WPtVAAxUE&NR=1 סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט- ג'אמפר, סדרה- האוס(
) ספר- שבעה אחים, אלכסיס קיוי (פינים זה עם קרוע, באמאשלי
) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מממ....אין כ"כ
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופשחופשחופשחופשחופשחופשחופשחופש
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לשיעמום שמלווה את החופש~.~ משהו שאתם מקווים שיקרה: שהידידים הפדלאות שלי סוף סוף יצאו מהבית, ונוכל לארגן יציאה כמו שצריך. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חסויX: שיר שפתחתם איתו את השבוע: טאריה טורונן- i walk alone סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: מממ...אין
ו...תמונת השבוע! תלויה לי על הקיר כרגע