היא סתם מוכיחה שאני מכוער!
L lacrimosa girl New member 7/3/07 #235 יש לך שיער יפה ../images/Emo13.gif ומכוערים ממך קיימים סתם ארגגג עם הפורום הזה. כמה חסר תקווה לצפות מאנשים ששומעים נייטוויש להעריך את עצמם כמו שצריך
יש לך שיער יפה ../images/Emo13.gif ומכוערים ממך קיימים סתם ארגגג עם הפורום הזה. כמה חסר תקווה לצפות מאנשים ששומעים נייטוויש להעריך את עצמם כמו שצריך
S Super Alonit New member 7/3/07 #199 שקט! קוטרים../images/Emo3.gif אני לא מבינה מה יש לכם, מה רע בתמונות?
פ פונצית גירל האמיתית New member 7/3/07 #200 זאת התמונה הכי גרועה, והכי לא מחמיא ה שלי שראיתי אי פעם>< אנשים עוד יחשבו שאני נראת ככה במציאות ואני לא!!!! $#@$R#@$R#@
זאת התמונה הכי גרועה, והכי לא מחמיא ה שלי שראיתי אי פעם>< אנשים עוד יחשבו שאני נראת ככה במציאות ואני לא!!!! $#@$R#@$R#@
S Super Alonit New member 7/3/07 #213 נו, אבל אני וכל מי שהיה במפגש יודעים איך את נראית, אז מה אכפת לך יפיופה?
פ פונצית גירל האמיתית New member 7/3/07 #226 ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif את תתפלאי עד כמה הזיכרון של בני אדם זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו :S
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif את תתפלאי עד כמה הזיכרון של בני אדם זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו :S