סיקור בלעדי לפורום- "עליי"...

אורן תודה רבה על דיווח מהמם ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

ואו כמה תמונות מדהימות איזה יופי :) .... דיווח מיוחד ובלעדי לפורום הרשמי מאת אורן התותח
..... אני חושב שמדובר בשיר אדיר , באמת שהמון זמן לא שמענו ברדיו הישראלי משהו כל כך צעיר רענן ועדכני , שלא לדבר על ההפקה המוסיקלית המשבוחת , השיר ממש עומד בקנה מידה עם כל מה שקורה בארהב בימים אלו , הפקה מתקדמת סאונדים חדישים , דנה נשמעת במיטבה , הפזמון של השיר מזכיר לי קצת את הפזמון של השיר " אני אוהבת " , מדליק ומשעשע
שיר גדול שיהיה להיט הסטרי !!!! התכוננו להתסערות על המצעדים והצבעות , פורום דנה בדרך להתשטלת.

nerod 72

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמסר של דנה לפורום....

http://www.youtube.com/watch?v=t7zM8DVfDk8

DBTK

New member
WOW אורן, כל הכבוד לך ותודה רבה../images/Emo24.gif

נראה לי עוד לא נעשה דבר כזה בשום פורום - לעשות תיעוד בלעדי מסט צילומים + וידאו המופנה מדנה לפורום!!! אני ממש מפרגן לדנה על השיתוף פעולה עם SUB כי הם מביאים משהו מאוד רענן וחדש למוסיקה (המצ'עממת!!!!!) שיש לנו פה בארץ. דיי נמאס מכל הבכי, הדמעות, הדיכאונות שלא מרפים בכל השירים. חלאס, רוצים מוסיקה טובה, הפקות עדכניות וסוחפות. אני מחכה לזה כמובן באלבום המלא של דנה בקרוב!

nerod 72

New member
בכיף ותודה ל...

מושיקו, עופר מנחם, שי כרם ודנה שנתנו לזה לקרות ולשתף את כולנו...
ותודה אישית לקרן שעזרה לי עם הצילום וההרמות...

ווואוו איזה שירשור איזה יופי איזה כייףףףף ../images/Emo70.gif

אני כל כך שמח ונירגש לגלות שהכן דנה עשתה דואט מקסים עם סאבלימינל כמה כייף לראות את התמונות לשמוע משהו חדש. ובבכלל שיש עיניין ודנה לא בשתיקה בעבודה ועשיה.. נורא כייף.. אורן תודה על התמונות המדהימות ומושיקו היקר תודה על הקישור לשיר וייאאלה שיהיה המון בהצלחה וסאבלימינל עם האלבום וגם לדנה.. עם הסינגל.. שישמע ומה לאאא

למעלה