ספיישל שחקנים

shv2004g

New member
הסבר לבן!

זה עם הכדורגל היה פירסומת לעיר ערוץ הילדים שנת 96! ומשה לא שיחק בסיפורים הקסומים אלא אסף אשתר! משה גילם את נצח בסידרה אסתי המכוערת! חחחחח!

R O O L Y

New member
+ עוד משהו...

עכשיו משודרת פרסומת שלו למזרן יחד עם אורלי וינרמן וורדה רזיאל ז'קונט... יפה לו בלי הבלונד

R O O L Y

New member
מיטל דוהן - נטלי בושארי

מיטל דוהן דוהן החלה את קריירת המשחק העניפה שלה כבר בתיאטרון צה"ל. אחר כך המשיכה ללימודים בבית הספר למשחק של ניסן נתיב שם זכתה במשך שלוש שנים ברציפות במלגת קרן שרת. היא משחקת בתיאטרון בהצגות "החברות הכי טובות" ו"כינים" והשתתפתה גם ב"רומיאו ויוליה", "כטוב בעיניכם" וההצגה אותה גם ביימה וכתבה "בשר נע". עבור משחקה בהצגה "חברות הכי טובות" זכתה בפרס התיאטרון הישראלי לשחקנית המבטיחה בשנות 2000. בקולנוע היא שחקה בסרטים "ג'ירפות", "הנעלם", "טהארה" ו "אגדת האיש ששתק". בטלוויזיה השתתפתה ב"תלוי בירח", "המכון", "מיי פירסט סוני" ו"כאן ועכשיו". בנוסף, שיחקה בפרסומת "אקסטרה מוד". בימים אלו היא משתתפת במופע "אהבה וסקס בימים הנוראיים" יחד עם הזמר עברי לידר והיא הייתה בת זוגתו של הדוגמן דודי בלסר.

R O O L Y

New member
שמוליק לוי - צדוק

שמוליק לוי בוגר הסטודיו למשחק של ניסן נתיב. שיחק ב''חלום ליל קיץ'' את ערב-האורג (בעל מלאכה שהופך לחמור). זוכה בפרס המבקרים של פסטיבל לתיאטרון אחר עכו, עבור הצגת ''שד'' שביים ואשר נכתבה יחד עם השחקן/מבצע – דודו בן זאב. בין תפקידיו: בתיאטרון הקאמרי: שפליצקה ב''נכנע ומנוצח''- חנוך לוין, וירשיניק ב''שלוש אחיות'' – צ'כוב, השומר השיכור ב''מקבת'' – שייקספיר. בתיאטרון הבימה: ד''ר אינשטיין בקומדיה ''רעל ותחרה''. שיחק בסירטו של סטיבן שפילברג ''רשימת שינדלר''. חי שנה בהולנד, והתפרנס מכתיבת מערכונים עבור פיילוטים, בארץ. וכן עיבד לקולנוע את ספרו של גיורא שוהם: ''אוהל המצורעים''. כתב לתוכניות בידור ''זהו זה''(בין היתר ''הפולניות''), ''הערב עם יצפאן'' – שם גם שיחק (בין היתר כמר כץ, במערכוני ''אבנר הנודניק''). כתב עשרות תשדירי שירות עבור לפ''מ ובעיקר עבור בזק. כמו''כ כתב וביים סרט פרסומת עבור לפ''מ – ''אינגליש-קלאב''. כתב סרט קצר ''ההתערבות'' שמשודר ב'קשת', בכיכובו של משה איבגי. כתב ביים והפיק את ''הפולניות – בתחרות מלכת היופי''. פיתח וכתב סידרה ל''חינוכית'' יחד עם אולפני מימד – עבור הטלוויזיה החינוכית – ''החצר של ''פוקס''. בתיאטרון חיפה: ביים הצגה על פי מחזה שלו – ''גבולות''. סגר מעגל ובייםבסטודיו של ניסן נתיב – את שנה ג' במחזה של חנוך לוין ''יאקיש ופופצ'ה''. תרגם את מחזהו של ניל סיימון ''הזוג המוזר'' המוצג בבית ליסין.

B R A Y E R

New member
מנהל
הוא שיחק גם תפקיד אורח בסידרה

"החיים זה לא הכל" לפני שבוע וואי היה לו תפקיד קורעעעעע

R O O L Y

New member
ערן איווניר - ישראל מרק

ערן איווניר - אין מידע - (סליחה, לא מצאתי...) כיום הוא משתתף במופע אילתורים הנקרא "פרוביזורי" (ע"ע משה פרסטר)

R O O L Y

New member
אסי דיין - ויקטור מרק

אסי דיין בתחילת דרכו ביים דיין קומדיות עממיות כמו "גבעת חלפון אינה עונה", "בנות" ו-"שלאגר", שהפכו עד מהרה לסרטי פולחן. "גבעת חלפון" אף נבחר ביום העצמאות האחרון כסרט הישראלי האהוב ביותר. ממד של פיוט וביקורת חברתית ניכר כבר בסרטו "חגיגה לעיניים" מ- 1973, אך רק בסרטיו המאוחרים באה מגמה זו לידי מיצוי. בפסטיבל ירושלים 1998, שבו קיבל דיין אות הוקרה על פעילותו הקולנועית, הגדיר מבקר הקולנוע נחמן אינגבר את הטרילוגיה של דיין כך: "..טרילוגיה קולנועית מרתקת, ייחודית, עשויה בסגנון אישי. בה באה ראייתו המיוחדת, המורכבת, את המציאות הישראלית לידי ביטוי מלא, יחד עם השקפתו על טבע האדם, יכולתו לגחך בציניות זדונית. אך גם כוחו לרגש ולעצב בחום ובהזדהות את המציאות האנושית".

R O O L Y

New member
ברוך דרור - אלכס מעיין

ברוך דרור חברים, ספישל!!! ברוך דרור כתב שיר!!! את השיר תוכלו לשמוע בכתובת הזו: http://www.vote.co.il/content/attachments/attach_11_1300121.mp3 וברוך דרור מספר ש... "את השיר הזה כתבתי לפני שלוש שנים, כשהמצב בארץ עוד היה הרבה יותר טוב, אבל כבר אז זיהיתי את הרוח הרעה שהתחילה לנשב כאן. אני מוכן לתת את כל מה שיש לי כדי ליצור תקשורת שמחזירה לטלוויזיה את היעוד המקורי שלה - אהבת אדם ועזרה לזולת, כי בשביל זה יש טלוויזיה." כיום משחק ברוך דרור בהצגה "רק אתמול נולדה" בבית ליסין, עם ספי ריבלין ורמה מסינגר.

R O O L Y

New member
אביטל דיקר - עלמה מעיין

אביטל דיקר למדה בסטודיו למשחק של לי שטרסברג – ניו יורק ואצל ניסן נתיב. הופיע בקולנוע: ב''החיים ע''פ אגפא'', ''הקיץ של אביה'', ''שירת הסירנה'', ''מרקו פולו'' ועוד. הופיע בקולנוע האמריקאי: ב''החטא ועונשו'', ''ליל הקשת'', ''טריפול בוגי'' ועוד. כמו כן השתתפה בהפקות טלוויזיה רבות. בתיאטרון השתתפה בבית ליסין: ב''מימפחד מווירג'יניה וולף''?, תפקידה בהצגה זו זיכה אותה בפרס התיאטרון הישראלי, כשחקנית המשנה, לשנת 1997, ב''הזוג המוזר'', ''על עכברים ואנשים''. (אגב, בטעות שמתי את הקורות חיים שלה אצל עודד קוטלר...סליחה...)

R O O L Y

New member
חלי גולדנברג - רותי כספי

חלי גולדנברג שותפה נוספת בקאסט של ''אסתי המכוערת'' היא השחקנית חלי גולדנברג, שלעולם תישאר הנסיכה הבלונדינית ה''הלהקה''. ''אני כמובן משחקת בסידרה תפקיד טייפקאסטי לחלוטין, ביץ' בלונדינית מתבגרת שממורמרת על הבנים, ואני מתארת לעצמי שאם הייתי בת 26 הייתי מקבלת את אחד משני התפקידים של הבלונדיניות, שמגלמות מיטל דוהן ואביטל דיקר'', אומרת גולדנברג. באוקטובר אמור לצאת לאקרנים סרט חדש בכיכובה, ''צעד קטן'', שבו היא מגלמת אמא ואשה שעוברת משבר עם בעלה, אבל הדרך עד לתפקיד של אשה בוגרת לא היתה נטולת בעיות. גם לבלונדיניות, ואולי דווקא להן, לא הכל כל-כך קל בחיים. ''בדיוק צפיתי ב'צעד קטן' וצלצלתי לשחר (סגל, הבמאי) ואמרתי לו שאני מרגישה שפעם ראשונה השתמשו, במובן הטוב של המלה, ביכולות שלי ולא בבלונדיניות שבי. למרות שאני לא חושבת שיש משהו רע בבלונדיניות כתכונת משחק, שהיא לא שונה מתכונת משחק אחרת, כמו מלאות, ג'ינג'יות וכו'. אני זוכרת שהתפקיד שהכי רציתי לעשות היה של טלילה ב'שירת הסירנה', אבל אמרו לי חד-משמעית שאני מבוגרת מדי, ואני אמרתי מה, אני בסך-הכל בת 31. ''היה תהליך שפתאום הפכתי מהבלונדינית לאמא.הייתי כבר אמא ב'אבא גנוב', אבל זה היה בגלל שרציתי לשחק בסרט של איילת מנחמי. יש משהו חמצמץ וצפוד בתפקיד הזה של אמא, כי במדינה שלנו אין בסרטים סיפורי אהבה של בני 40, וזה מגוחך. הרי מישל פייפר עדיין יפה ונחשקת וגם מג ראיין. היה כמובן השלב שלא יכולתי להיות יותר הצצקע וגם לא האמא מרוטת העצבים, אבל למזלי בגיל הזה ילדתי את איה ולא רציתי לעשות כלום במשך כמה שנים''. גולדנברג בדרך כלל איננה מהנשים שמסתירות את גילן, אבל כרגע היא מעדיפה להשאיר את הפרט הזה קצת מעורפל. ''מה זה משנה אם אני נוגעת ב-40 מלמטה או מלמעלה? אני בדרך כלל מגלה את הגיל, אבל אז הבמאי המפגר ששלח לי תסריט שכתוב שם שהגיבורה צריכה להיות בשנות ה-30 המאוחרות יגיד: 'רגע, היא לא בת 39, היא כבר בת 41'. לפעמים אני רוצה כבר להיות בת 65, עם צמה ומכנסי קורדרוי, ושזה לא יהיה רלוונטי לי ולסביבה איך אני נראית. לשחקניות מתבגרות יותר קשה מלנשים אחרות. אני מקווה שיעשו כאן סרטים פשוטים יותר, דרמות, מתח, רומנים, ולא רק סרטים שקשורים להוויה הישראלית הקשה והאלימה, כמו 'שחור' ו'אנטבה', ואז לא יצטרכו לחפש כל הזמן את המאפיין הישראלי. האמא לא תצטרך להיות עם המטפחת והשכן לא יהיה פרסי עם מבטא''.

R O O L Y

New member
וכמובן ריקי בליך - אסתי בן דוד היפה

ריקי בליך בוגרת ביה"ס לאמנויות הבמה סמינר הקיבוצים. כוכבת הסדרה "אסתי המכוערת"בערוץ 2. שיחקה בהצגות "האב" בתיאטרון הבימה, "נשות פיקאסו" בתאטרון הרצליה, "סוג'וד" בתאטרון צוותא ו- "אני כריסטיאן פ." בתיאטרון הקיבוץ. שיחקה בסרט "עץ הדומים תפוס" ובסדרות הטלוויזיה "הבן שלי" בערוץ 3 ו- "בכורה" בערוץ 2. כיום היא משחקת בסדרה "אפידורל" בערוך YES+, בהצגה "הנאהבים והנעימים" בהבימה, ובדצמבר תעלה הצגה חדשה (מאת שמואל הספרי) בהשתתפותה, הנקראת "תשמ"ד". ההצגה תועלה בהבימה, אבל עד אז נשמע ממנה עוד הרבה!

R O O L Y

New member
../images/Emo41.gifכל אחד מוזמן להגיב!../images/Emo41.gif

כדי לעורר קצת את הפורום, כל אחד מוזמן להגיב על איזה שחקן שירצה, ולכתוב מה דעתו עליו (או עליה) - גם בסדרה וגם מחוצה לה! אז יאלה, תתחילו לכתוב

shv2004g

New member
כל הכבוד!../images/Emo8.gif

באמת סיכומים מעולים!
סהר או לינוי, מומלץ לטגלן!

AmiTutiT14

New member
כל הכבוד על היוזמה מאמי!!../images/Emo25.gif

יש מצב להכניס לטאגליינס

למעלה