ספר לנייטוויש!

סנעיר

New member
טוב, אני בקריה היום,

[חייב את מנת הג'ובניקיות השבועית שלי] כנראה שאני אתן קפיצה [עם מצלמה] כדי לעזור. למרות שעם היכולות שלי, הכי הרבה שאני יכול לעשות זה לקנות לכולכם שתיה וללכת הצידה כדי לא להפריע :|

Shusho

New member
וואו אתם כל כך מעצבנים

אמרתם יום שני אז אמרתי יאללה, אני אגיע אבל למה להקדים ביום?! עכישו אין סיכוי ודווקא היה לי מה להביא.

The Cat Woman

New member
אין לך הדממה?

ומה עם יום רביעי? זה ערב חג... יש לכם חופש או חצי יום? או שבכלל את עושה חג בבסיס? :S

אין לי איפה לנצל"ש אז פה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וזה אפילו די מתאים בנושא P: הנה העמוד הראשון מתוך הספרון שנועה איתי ואני ישבנו היום להכין.

Super Alonit

New member
יצא יפה כ"כ!!!!!!!!!!!!11../images/Emo99.gif

יש מצב שנפגש שוב יום רביעי לזה או שכבר סיימתם?

הרוב די גמור, יש עוד על מה לעבוד,

נועה, ענבר וענבר הולכות להיפגש בשלישי/רביעי לסיים את זה. תודה, גם אני חושבת שיצא יפה

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifביום רביעי... כי בכל השאר אני עובדת

אלונייייתייייי אני אשמח להפגש איתך! נועה תעביר את הספר לענבר ביום שלישי ואז אני ואת ניפגש עם ענבר שוב ביום רביעי כדי לעבוד על זה...

הספרון.

הכתב יפה, הכוכבים מוזרים והתמונה לא גזורה טוב. צריך קצת יותר השקעה, ביקרות בונה.. ואני מציע לתת שישיית הייניקן עם הספרון ככה יעריכו אותו יותר.

אני זאת שציירתי את הכוכבים../images/Emo7.gif

ואני גם זאת שגזרתי את כל הדברים, אז תצפו שהכול יהיה עקום להפליא. אבל זה מה שקורה כשמשאירים אותי ואת ורד לעשות את כל העבודה לבד
ורד הייתה עסוקה מידי על הסמל בשביל להתעסק עם דברים אחרים
אבל זה בהחלט יצא מושלם בגלל זה :] (הייתם צריכים לראות אותה! עם סרגל, וחישובים, ומדידות
)

למעלה