סקר חדש

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

על פי בקשת הקהל...
סקר חדש
שנושאו: האם נהוג אצלכם בבית להפליץ ליד שאר בני המשפחה? מצחיק?
מביך?
שנוי במחלוקת?
............ הצביעו ונראה מה דעתכם...
כמובן שאפשר להגיב גם כאן בהמשך להודעה שיהיה לכם יום מופלץ (אלתרמן וגרייניק)

rolan

New member
../images/Emo132.gif מה, את לא יודעת מהיכן?...

תבואי אסביר לך...
הכי חשוב
אין לו ריח

87מרסדס

New member
עוד לא התנסתי בזה ../images/Emo6.gif

אך אם זה קורה, זה לא סוף העולם ומילד קטן עד שהוא לא ירגיש שלא בנוח לי לא יפריע (כי הוא קטן, או שזה לא יוצא בכוונה) בכוונה אני לא מקבלת בשמחה. לעומת זאת, אמא שלי כן דוגלת בחופשיות ולא מרגישה נבוכה כלל. אותי לא תשמעו במכוון. זה מביך אותי

rolan

New member
מרסדס, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שלא הגעת בעקבות - קולות פיצפוץ וריחות

עלמה 3

New member
בעקבות קולות פיצוץ ....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה זה הבידור הזה
אצלנו נהוג להפריח פוקים.. בשירותים..... לדעתי זה מאד מביך ומגעיל להתהלך חופשי ככה בבית להפליץ , לחוות דעות על ערך הריח וגודל הפיצוץ..........
היכונו היכונו ל - תחרות ההפלצות...........

rolan

New member
עכשיו ברצינות

מישהו מחברי הפורום שביקש להשאר בעילום שם הנושא מהווה בעיה עבורו הוא רוצה באמת לשמוע את דעתכם הרצינית בנושא

yaeli4

New member
אז בעילום שם... שיגיד מה הבעיה

שמפליצים לו? שהוא מפליץ? שאשתו או בעלה מפליצים? אלוהים ישמור... איזה נושא מוזר לדיון בפורום משפחות מורכבות. האם הפלוצים של הילדים שלה מפריעים, או של הילדים שלך מפריעים לה? כאילו, דאאאאא??????. ולעניין: אני נגד כשזה נעשה מתוך מדיניות, אבל אם "בורח", אז מבקשים סליחה בשקט וזהו, עובר. אבל בתור מדיניות מוגדרת ל"חופש הפלצה" - אני נגד באופן מוחלט. בעעעעעעעעעעעעעעעע.

עלמה 3

New member
וברצינות -../images/Emo123.gif

עלי לא מקובל , בשופ פנים ואופן - לדעתי זה זילזול בזולת... וכמובן שהפרחת פוקים היא עניין ותהליך טבעי של הגוף ולעיתים לא ניתן לשליטה... בקיצור - מפליצים בשרותים - נקודה.

בשיא הרצינות

אני מעדיפה למות קודם ,ורק אחר כך שיתפלח לי... התור חושב אחרת ומפזם מהתחת בקולי קולות,לי זה גורם דחיה , כל הילדים כולל החרצוף חושבים כמוני ומצאו שהשירותים או החדרים הפרטיים טובים מספיק לרגע אינטימי זה.

עלמה 3

New member
רגע רגע הכוונה לפוקים או הפלצות

יענו טיפוס פלצפן - יענו פלצן/נית, שיש לו/לה מראות שחברי הפורום לא רוצים להסתכל ולהתבונן בהן ובאמת ההפלצות האלה ללא עקבות ריח ומסתבר גם ללא רעש........... לזה התכוון המשורר
עלמה

rolan

New member
מה עם הסקר?

כולם הצביעו?... אם לא אנא הזדרזו להצביע ולהשפיע... יום נעים

עלמה 3

New member
שכחו פה מהסקר

עסוקים פה ביעלי - ועוד הביאו תגבורת ובאמת כבר בא לי להקיא
עלמה

rolan

New member
אולי...

ישמע לכם קצת כהטפה אבל אני חושבת שזכותו של כל חבר פורום להביא נושא שמציק לו. אני לא רואה בזה פסול אם הנושא הוא - האם אתם מפליצים בחופשיות בביתכם או לא... זהו נושא שכנראה יוצר בעיתיות מסוימת בביתו של מישהו מחברי הפורום ואנחנו צריכים לתמוך ולעזור על ידי חוות דעתנו... עכשיו שעשינו מזה כזה צחוק ובעעע ואההה ודאאא הוא לא ירצה להשתתף ירגיש לא בנוח... ואולי האשמה היא אף בי שכתבתי כאן את מה שכתבתי בתחילת השרשור, לא תארתי לעצמי שכך ניסחף... אם תסכימו אמחק את השרשור, אולי עדיין לא ראה אותו (חבר הפורום שביקש את הסקר...) אנא ענו כן
ולא
למחוק את השרשור

רולן

לדעתי הנושא קצת מצחיק וקצת מביך,וקצת מוזר,אבל לכולנו יש את הקטע הזה בבית ,וזה נושא חשוב גם עם הפכנו אותו לבדיחה או להפגזה המונית.זאת הדרך להתמודד,ואף אחד לא מזלזל בגודל הבעיה. אף אחד לא צריך לקחת זאת באופן אישי ,ואני מוכנה לתרום את חלקי בכדי שכולם ירגישו נוח. בזמנו התור ראה בשיחרור מהתחת כדרך להרגיש חופשי בבית ,הוא לא מוכן לסבול כאבי בטן בגלל נימוסים. אני חשבתי שצריך להתחשב בסביבה ,והוא לא. היו לנו המון בעיות שבסוף אפילו גרמו לילדיי דחיה ממנו,בעיקר כשמתרגלים ולפעמים יש חברים וחברות של הילדים שמסתובבים להם כאן כחלק מהמשפחה ,ויש אחד שלא מפסיק לפזם ולהפציץ,זה גורם להמון כעס. אני מתנגדת למחוק את השרשור היפה המצחיק החשוב,ובעיקר שהוא נושא שחשוב למישהו ממשפחתנו האוהבת.

עלמה 3

New member
רולן , לדעתי כל אחד יגיב כראות עיני

גם אם היה עולה דיון יותר רציני....... אם הוא מרגיש פה לא בנוח , אז יתכן שאינו מרגיש נוח בשאר הנושאים שעולים פה.......... אפשר לשחק - ניחושים וחידות - הפותר נכונה יזכה שסוף שבוע עם האקסית שלנו ! שאלות - 1 זה זכר או נקבה ? 2 הוא/היא שותפים פעילים בפורום ? אני בעד שישאר השירשור ואח"כ אפשר לעשות גם סקר - מה בעניין ההפלצות בזמן הסקס
עלמה

למעלה