סקר חדש

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך
חולה עליך עלמתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק....אגב יש לי סיפור פיקנטי,אבל זה יבוא בהמשך,רק אחרי השיחרור של כולם... תודה לקהל על השרשור המשחרר,יחי החופש

Tusha53

New member
לטעמי...בעצם לשמעתי../images/Emo6.gif

יש אמנם מבוכה קלה כשזה קורה אך כל מה שהטבע יוצר מתקבל בברכה...מבחינתי רק פולניות לא מפליצות...סתתתתםם בדיחה גרועה! הסינים קוראים לזה "צ'י מתמרד" [צ'י=אנרגיה] כמו גם שיהוק גיהוק או סתם גרפס.... בוקר שמח Tusha
רציתי רק לעדכן - עד הבוקר אכן נשארתי לבד, והנה בעוד זמן קצר הוא יגיע עם בנו [פעם ראשונה].

rolan

New member
אכן שמח

ברכותיי טושטושה שמחה בשבילכם ד"א חיכינו לך מאוד בערב החג

Tusha53

New member
רולן יקירה../images/Emo23.gif

יודעת שחיכתם לי והייתם שמחים לקראתי אך בחרתי להתכנס למקום בו הייתי, לחוות אותו ולא לכסות ... אהבתכם היתה בהחלט עוטפת אותי, אהבה שהייתי זקוקה לה, אך הסינים הזקנים לימדו אותי לחוות ולצמוח מתוך החוויה גם היא כואבת. לא יעזור לכם אבוא גם אבוא...
נשיקות לכל האפרוחים ולתרנגול Tusha

קהל

New member
אני ה"קהל" בינתיים בעילום שם

אני אכתוב בכוונה מאוד כללי, כי עדיין מביך אותי לדבר על הנושא. בינתיים הרבה הגיבו בשרשור ומעט מאוד ענו על הסקר עצמו. אחרי שאראה את תוצאות הסקר יתכן שאחשוף עצמי ויתכן שלא. אני גדלתי בבית שבו זה היה חופשי חופשי, בדיוק כמו שמותר להתעטש ולשהק. ככה חינכתי את ילדי עד שנכנס לחיינו ההורה החורג. הוא/היא גדלו בבית שבו זה נעשה בחדרי חדרים ולשנות הרגלים של ילדים כשהם כבר לא ממש קטנים זה קשה, מה גם שאני לא כל כך יודע/ת להסביר למה זה בעצם אסור. הרי כשאדם נמצא לבד בחדר הוא לא הולך לשרותים בשביל זה, אלא עושה באותו חדר ונשאר שם עם הריח (אם יש, בכלל). וככה קורה שאפילו אם נפלט בטעות, יש כעס מאוד גדול מצד ההורה החורג, עד כדי עונש, שלדעתי לא מגיע לילד שככה חינכו אותו עד גיל די גדול. החלק המצחיק הוא שבן/בת זוגי כן עושה את זה לידי, כי הוא/היא יודע/ת שלי זה לא מפריע... ואני לא מעיז/ה לעשות לידו. עוד יותר מצחיק שהורי כן מרשים לעצמם לעשות לידו כי להם זה נראה טבעי... ותודה ליונה שמנעה את מחיקת השרשור. ראיתי אותו כמעט ברגע שהתחיל.

קהל יקר

אם התור היה מגיב כאן הוא היה אומר ,לא לדכא את הילדים זה בריא וטבעי וחשוב להרגיש חופשי בבית. אולי ברמת הבריאות הוא צודק,אבל לדעתי כשנכנס זר כל הכללים משתנים וברמה מסויימת בן זוגך הוא קצת זר... את נותנת דוגמה לכך שהילים בחדרם גם צריכים להתאפק וזה נראה לי ממש לא הוגן ,זה השטח הפרטי שלהם ושם הם חופשיים. לגבי איך להסביר לילדים?,אני לא יודעת בני כמה הם ,אבל כמו שהם למדו להרגיש חופשי בסביבת המשפחה ולא כשיש אורחים כה ילמדו שבן זוגך עם כל הכבוד מכיוון שזה מפריע לו ,כשהוא בסביבה ילמדו לשלוט בצרכיהם.

עלמה 3

New member
עוד לא הבנתי, מזה ההסתתרות הזאת

ומזה החשש לומר מי את/ה.............. הפלצות / פוקים שוב, תהליך מאד טבעי שקורה בגוף , ומבחנתי לעשות זאת בפרהסיה ומול קהל ובני הבית - זה כמו לחיות ברפת או בדיר......... לא לטעמי ולא לרוחי לקחתי את השירשור הזה - כבדיחה.......... ועוד משהו - להעיז לעשות את אחד ליד השני , זה עניין של פתיחות ועוז זה כמו לעשות סקס בחושך או באור - למי יש יותר אומץ....... ואני מקווה שתעלי/לה - סיכום של השירשור והפקת לקחים ??????????. עלמה

אני חושבת

שלילדים קטנים, שלא מרגישים מבוכה לא צריך לתת עונש או לעשות משהוא בנושא. ברגע שילד קטן מתחיל להיות יותר מודע לסביבתו ולגופו אם זה מביך אותו הוא מפסיק. אני חושבת שילד קטן צריך להפסיק זאת לבד ללא "עזרה" (ענישה) מצד ההורים. לעומת זאת, מאדם בוגר לא הייתי מצפה לדבר כזה. תמיד יכול לברוח וזה בהחלט נסלח ואף מצחיק לפעמים עד דמע. אני חושבת שבן/בת זוגך צריך/ה לקבל את משפחתך כפי שהיא ולא לנסות לשנות אותה. הרי, כשאוהבים אדם מקבלים אותו ללא תנאים ופירושי לאדם הוא, איש בוגר ואם יש לו ילדים אז גם ילדיו נחשבים מבחינתי לאותו אחד. לענישה אסור בשום פנים ואופן להגיע.

בונוסית

New member
../images/Emo8.gifכמה מצחיק...

גם בעלי עושה לידי חופשי חופשי אבל כשלי מתפלק.... עד שהרגלתי אותו לשיוון בין המינים! בינינו זה חופשי. ליד אחרים אני פשוט ימות!!! אבל כול אחד ודרו

*יערית

New member
אין שקט בבית הזה../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

לא מספיק מרעישים ....גם מסריחים
לא יודעת...צריכה לעקל את הנושא
שלום לכולם......היה אחלה של חופשה עכשיו זקוקים לחופש מהחופשה המעייפת והחמה

עלמה 3

New member
לא, אין כאן שקט - יעריתוש../images/Emo6.gif

לאחר החופשה והמנוחה... בואי להצטנן בביתנו..... וספרי לנו חוויות - מהעיר החמה והלוהטת
עלמה

1נתי 1

New member
אתם לא תאמינו

אתמול בערב ישבנו עם קרובים קצת מוזיקה, קצת מנגל. קצת יין שיחה, צחוקים ופתאום...... השיחה גלשה ל................... נו באמת.....צריך לגלות לכם? לרגע חשבתי שחברי הפורום התחפשו למכריי כל אחד הביע דעתו בנושא ה"רגיש" אפשר להצביע במקומם בסקר?

rolan

New member
אני דווקא כן

כי אלה היינו אחנו
עבדנו עליך....

למעלה