סקר לצופי YesWeekend

aviGODFATHER

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר לצופי YesWeekend../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה סוף היה לדעתכם יותר עצוב וקשה
(העונה הראשונה או השנייה)

גרררררררררררררר../images/Emo46.gif

היא רצחה לי אותווווווווווווווווווווו............... מזה את מי טריי מעניין.... יאאאאאאאאא אני כועסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

העונה הראשונה!

אישית אני חושבת שהסוף של העונה הראשונה היה הרבה יותר עצוב ומרגש וגם בכיתי הרבה יותר

אמ..שניהם אותו הדבר..

נראה לי..בשניה ממש בכיתי..(חח..אולי בגלל שהייתי לבד..טחחחח..) בראשונה טיפה בכיתי..אבל זה גם היה ממש עצוב איך שריאן עזב..=[.. לא ממש איכפת יל מטריי..אבל זה היה עצוב כל הקטע עצמו..עם המוזיקה וזה.. קיצור לא יודעת..נראה לי שהראשונה..וגם אני מתהה על בהשיר שהיה בסוף העונה הראשונה..
טחח..=] אייאיי אפשרר לחשוב..כמהה רשמתיי..טחח..תתעלמווו

aviGODFATHER

New member
../images/Emo6.gif אני שכחתי לרשום... העונה ה-1

ואני לא עצוב בגלל טריי כי למי אכפת מהדבר הזה... זבל של בנאדם... אני עצוב בגלל שמישהו בטח יישב בכלא על זה...

Chinese Face

New member
ללא ספק הסוף של העונה ה2

הסוף של העונה הראשונה היה בהחלט מרגש.. אבל שום דבר לא גובר על הסוף של העונה השנייה..

איימיס

New member
אוקיי

השאלה הייתה איזה סוף יותר עצוב וקשה אז לדעתי, אין ספק של העונה ה-1. גם השיר וגם העזיבה של ראיין אבל הסוף שיותר אהבתי זה הסוף של העונה ה-2 כי הוא היה מדהים ובנוסף אני חושבת שהוא שונה מהסגנון של הסדרה. הוא היה מפתיע וממש מיוחד וזה לא שאח"כ אתה עצוב בגלל בסוף, אתה מת על זה ואתה מדבר על זה עם כולם כי זה משאיר הלם כזה... אבל בעיקרון את שני הסיומים מאוד אהבתי, את שניהם עשו פשוט מעולה, ככה שהם גרמו לצופים לחכות בהרבה ציפייה לקראת העונה הבאה

שלטון

New member
אני חושב שהשינוי הוא רע

אני לא מוצא שום סיבה להשאיר צופים בהלם ולתת להם לחכות כמה חודשים חוץ מצורך נואש שיצפו בעונה השלישית. אני מעדיף את הסיגנון של העונה הראשונה, שבו הם שמרו על, טוב בוא נקרא לזה "יושר אמנותי", והביאו סוף מצוין וראוי במקום סוף זול.

catslover

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה!

ואני באמת לא מבינה למה הם עשו את זה... אני בטוחה שזה לא מצורך נואש שיצפו בעונה השלישית... הסדרה גם כמה מאוד מצליחה ובטוח שהמון אנשים היו רואים את העונה השלישית גם בלי הסוף הזה!

שלטון

New member
פחות היו רואים ואולי פחות בהתרגשות

ובכל מקרה זה לא בסדר לעשות סיום ככה. מה זה ימי חיינו?!

baroosh2

New member
../images/Emo26.gif

אני לא חושב שהם עשו את זה כי הם היו נואשים יש כמה סדרות שהעונות שלהם היסתיימו במתח. כמו העונה השלישית של מכושפות והעונה השנייה של מגרש ביתי

aviGODFATHER

New member
הרבה סדרות עובדות בצורה הזאת...

בחברים למשל, בכל סוף של עונה יש איזה משהו מותח שמכריח אותך לראות את הפרק הבא... לדעתי אין בזה שום דבר פסול. נכון שזה גורם לצופים לחכות בעצבנות ובלחץ דם גבוה לעונה הבאה, אבל זה דבר חיובי. ככה גם זה מזכיר לצופים לראות, כי לפעמים אחרי כמה חודשי הפגרה אתה שוכח מסדרה מסויימת. סיום כזה דרמטי גורם להם לא לשכוח.

Tinty

New member
שאלה קשה...

אבל נראה לי שאלך על הסוף של העונה הראשונה, משום שהקליף-האנגר של השניה לא הציג סיום ראוי לעונה, שסוגר את כל הקצוות בעלילה ומאפשר להתחיל בעונה הבאה סיפור אחר. הסוף של העונה הראשונה השאיר אותנו עם דמעות בעיניים ולב כבד, בעוד הקליף-האנגר של השניה השאיר אותנו בעיקר עם מחשבות לפתיחת העונה הבאה ולחץ דם גבוה...

מיה ווד

New member
העונה הראשונה....

גם בעונה השניה בכיתי והיו כל מיני דברים עצובים ומרגשים אבל בעונה הראשונה אם מישהו היה נכנס אליי לחדר והיה רואה כמה בכיתי היה חושב כאילו מה כבר עבר עליי... הסוף של העונה הראשונה היה בהחלט הרבה יותר עצוב וקשה מהעונה השניה... אבל אין לי שום טענות כלפיי הסוף של העונה השניה.. הוא היה בעיניי פרק מעולה !

קמימונת

New member
הסוף של העונה הראשונה.

אמנם הסוף של העונה השניה אכן היה קשה, אבל הסוף של העונה הראשונה ממש גרם לי לבכות
הוא היה מנצח ללא ספק

למעלה