סקר לצופי YesWeekend

NoaHK

New member
השנייה - מדד הבכי!

הממ. בסוף העונה השנייה בכיתי ממש - ממש! - בדמעות. אבל בעיקר בגלל קירסטן, אני חושבת. ובכלל לא איכפת לי מטריי האידיוט הזה , זה פשוט עצוב בשביל מריסה, שעד שהחיים שלה עושים רושם של "הסתדרו" היא פתאום תהיה מואשמת ב... רצח? מריסה בכלא... האהא imagine that!
אז לדעתי הסוף של העונה השנייה... הסוף של הראשונה הייתה יותר אופטימית (אם אפשר לקרוא לזה ככה). גם המוזיקה היתה יותר טובה בעיני.

שלטון

New member
עונה ראשונה

לסיום העונה השנייה פשוט הגבתי בהלם וכעס על זה שחתכו אותה בצורה כזאת. אני ממש זוכר את היום שראיתי את הסיום של העונה הראשונה, ממש התרגשתי ממנה, אפילו הזלתי דמעה אני חושב, או לפחות הייתי קרוב לזה, ותאמינו לי שקשה להוציא ממני דמעות

love ma more

New member
עונה ראשונה!

כאילו דהההההה....זה היה סוף הכי יפה מרגש עצוב וקשה שראיתי אי

Aviad1987

New member
אממ סופים מאוד שונים

(כמו העונות באופן כללי) בעונה הראשונה נראה כאילו הדברים נסגרו למרות שהכל נשאר פתוח ובצורה עצובה מאוד. בעונה השניה היה סיום טרגדי .. לי אישית 2 הפרקים עשו את זה אז לא יודע במה לבחור.

STA1

New member
../images/Emo127.gif

אבל מבחינת מה שקרה זה שמריסה ירתה בטריי לא בדיוק היה עצוב..יותר מפתיע..אבל ההתחלה של הסוף עם כל העניין של כלב (ז"ל) אבל אין לי מושג..הכל היה סבבה!!

MorA22

New member
ללא ספק הסוף של הוענה השניה!

מריסה(השווה) ירתה בטריי זה הכי יפה ועוד השילוב של השיר זה משהוא לפנים! דמעה זלגה מעיניי

שאלה קשה...

מצד אחד הסוף של העונה הראשונה פונה יותר לצד של הרגש, ראיין עוזב, הכוהנים מתפרקים, קירסטין בוכה, מריסה חוזרת לשתות, סת' עוזב את סאמר, יש הרגשה שהכול מתפרק ואנחנו סוגרים מעגל, וכולם כביכול חוזרים לאותו מצב שבו הם היו בתחילת העונה. הפרק כתוב טוב, המשחק מעולה, העלילה טובה ויש סגירת מעגל מושלמת,אבל למרות שהסוף משאיר אותך עם רצון לעוד, אתה יודע מה הולך לבוא, אתה יודע שרוב הבעיות הגדולות יפתרו, וסת' וראיין יחזרו בסופו של דבר. והתהיות הם יותר בקשר לדברים הקטנים, מה יקרה עם מריסה ?, האם סאמר תסלח לסת' על כך שעזב אותה ?, האם הזוגות יחזיקו מעמד ?, מה הסיפור עם הבעיות הכלכליות של קיילב? ואיך יסגרו את הסיפור בין ראיין לתרזה?. יש מתח לקראת העונה הבאה, אבל זה לא כמו המתח שאיתו אתה מסיים את העונה השנייה שהוא הרבה יותר אינטנסיבי. העונה השנייה לעומת זאת, פחות פונה לצד הרגשי, היא מסתיימת ב"באנג" ושאתה מסיים לצפות בפרק, אתה במצב של OMG !!!! מה יקרה עכשיו ?????????, יש לך בראש מליון שאלות, האם טריי ימות ? מה יקרה בין ראיין למריסה ? מה יקרה לכוהנים עכשיו שקירסטין לא בבית והם צריכים להתמודד עם זה לבד ? האם מריסה תכנס לכלא ? האם ראיין יקח על עצמו את האשמה ?. בניגוד לסוף של העונה הראשונה שבו אתה יודע שבסופו של דבר ראיין יחזור ופחות או יותר הכול יבוא על מקומו בשלום, באיזו צורה, הסוף של העונה השניה משאיר אותך לגמרי באויר, לגבי גורלם של טריי ראיין ומריסה בעקבות הירי וההשלכות של הירי לגבי שאר הדמויות בסדרה. מה שאני מנסה להגיד, שאלו 2 סופים (יש מילה כזו בכלל ?) מאוד שונים, ולדעתי אי אפשר לבחור בינהם, שניהם מצויינים, שניהם גרמו לי לרצות לראות כבר את הפרק הבא אבל כל אחד בדרך שונה, נכון שלסיום של העונה השנייה היה אפקט מאוד דרמטי וגרנדיוזי לעומת הסיום היותר שקט ועצוב של העונה הראשונה, אבל כל אחד מהם השאיר בי רושם, וכל אחד מהם גרם לי להזיל דמעה.

7Dayana7

New member
העונה השניה

הסוף של העונה הראשונה היה עצוב ומרגש... אבל שראיתי הת הסוף של העונה השניה הייתי בשוק, זה מזה עצוב תחשבו על זה, זה אח שלו למרות שהוא היה כזה מניאק הוא אחח שלו... וגם השירים שהם בוחרים לפרקים האחרונים מתאימים ומזה מוסיפים. אגב משהו יודע איך קוראים לשיר הזה שהיה בסוף (בעונה ה-2)?

shiri li

New member
הראשונה, למרות שזה שנוי במחלוקת:

באופן כללי, הפרק האחרון של עונה 1 היה הרבה יותר אמוציונלי ומרתק מזה של עונה 2, כי לדעתי בפרק האחרון של 2 רק הסצנה האחרונה הייתה באמת רצינית, וזו של קירסטין עם כולם. בפרק האחרון של עונה 1 לא יכולתי לעזוב את המסך לשניה, ולמרות שלא היו בו סצנות חסרות תקדים מבחינת אקשן, אני ממש בכיתי בפרק הזה- הוא ריגש אותי ונגע בי, והוא אחד הפרקים הכי טובים לדעתי בכל הסדרה...

למעלה