סקר סופשנה
*|

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר סופשנה../images/Emo41.gif*|

שבת שלום:) בכמה הופעות הייתם ב2005? האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? האלבום הכי טוב שיצא השנה? הסרט הכי טוב? הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? הכי (סלבריטי) כוסית? זאת היתה שנה טובה עבורך? שנה של שינוי? מה היה האירוע הכי מיותר השנה? מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? ראית ארץ נהדרת היום? נכון היה מצחיק ממש? יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? שתהיה לכולנו שנה מוסיקלית נפלאה:)

אני ראשונה וכו'

שבת שלום:) בכמה הופעות הייתם ב2005? 15? משהו כזה האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? במקצת.. פחות כבד מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? אטליז:) (אנא , הרשו לי לכתוב איטליז, התרגלתי..) האלבום הכי טוב שיצא השנה? בכיף הסרט הכי טוב? לא ממש ראיתי סרטים השנה.. הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? בנימין נתניהו תעשה לי ילד הכי (סלבריטי) כוסית? שירי מימון תעשי לי ילדה זאת היתה שנה טובה עבורך? לא ממש.. שנה של שינוי? כן מה היה האירוע הכי מיותר השנה? בגרות בספורט מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? פחות סקרים, שאלונים וחרא ויותר אינפקציה (טוב שאני לא תורמת לעניין) מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתיתיהו כמובן ראית ארץ נהדרת היום? כן נכון היה מצחיק ממש? ממש יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? אה, צבא! אוטו! הופעה של איטליז! שתהיה לכולנו שנה מוסיקלית נפלאה:)

sabag12

New member
../images/Emo54.gifלא מסכים,

אטני גם לא ציפיתי ואפילו פחדתי מהרגע שאני נכנסתי לצבא אבל צבא עושה אותך בן אדם לפי מה שאני חושב הוא אפילו מבגר גם אם זה נשמע ונראה קיטש צבא עושה טוב לא אומר לכולם יש שונים אתה לא יודע איך תקבל את המערכת הזאת תמיד יש יוצא דופן.
.

חולוני

New member
לא עושה אותך שום בנאדם

סתם לוקח לך 3 שנים מהחיים. הייתי בן אדם יותר טוב לפני שהתגייסתי מאשר שאני עכשיו (ואני משתחרר עוד חצי שנה). אם הייתי חוזר עכשיו אחורה, לא הייתי מתגייס.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifתלוי איך אתה לוקח את זה,

אני כנראה בקרוב יוצא לקצונה, כנראה שלשתינו יש דרך חשיבה שונה גם זה קורה
שחרור נעים
.

חולוני

New member
תנחומיי

אתה עושה טעות חבוב. שמע, אני עכשיו נמצא באחלה תפקיד (צלם צבאי), ועדיין הייתי מעדיף לא להתגייס.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifצלם צבאי ?.

הלוואי עלי וואי זה תפקיד ממש טוב אז כנראה באמת שאתה לא מתאים למסגרת כזאת

חולוני

New member
זה לא קטע של לא מתאים

זה קטע של ביזבוז זמן במערכת מפגרת, מיושנת ואטומה. אתה עוד צעיר, אבל בקרוב גם אתה תבין את זה.

כן, אני מצפה לצבא.

אני נגד המערכת הזאת. אני וונאבי אנרכיסטית עאלק ואני חושבת שמשחקי המשמעת שלהם מפגרים ממש, ושמשחקי הכיבוש והגירוש הם מיותרים. אני גם לא סגורה עד הסוף על כמה זה חשוב לי להגן על המדינה. אבל אני רוצה מסגרת נוחה, ואני רוצה להיות כמו כולם (קונפורמיזם מסריח רולז), ואני רוצה להיות הראשונה במשפחה שלא תאכזב את ההורים שלי, ואני רוצה נסיעות חינם. אני גם רוצה שהשעמום הנצחי הזה, שמאפשר לי לשבור שיאים בספיידר סוליטר ולהשקיע 10 שעות ביום בגרסאות חדשות לאתר של אינפקציה, יישבר. וחברים חדשים. וקצת משמעת, כן, כי אין דבר יותר טוב מכמה חוקים שאפשר לבעוט בהם בשקט. התמיינתי שנה שעברה לגלי צה"ל ועברתי כמה שלבים, מאוד מאוד חיכיתי לזה, אבל לא התקבלתי. לא נורא. יהיה לי כיף בחיל הקפה

sabag12

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחח וואי את גדולה ../images/Emo6.gif.

תרתי משמע
.

moshit1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך.

צבא באמת מבגר, זה תהליך שבתור אזרח במדינה הזאתי אתה צריך לעבור, וזה תלוי בצורה בה אתה מתסכל על זה, אבל כמו שעברת כמה שנים של יסודי,3 שנים חטיבה ו3 שנים תיכון, זה חלק מזה... 3 שנים צבא. וכמו כל דבר - זה מלמד ומבגר אותך בצורה כולשהי.

בשביל להתבגר?

גם אוניברסיטה מבגרת וגם חתונה וגם עבודה בפאקינ סופרמרקט המקומי מי שהולך לצבא כדי להפסיק להיות ילד קטן.. זה פשוט לא הסיבה הנכונה להתגייס.. כדי להתבגר צריך לעבור טראומות. ואני מעדיפה לעיתים להשאר ילדה קטנה ומפונקת מאשר לירות בערבי בין העיניים מתוך שיח מרוחק דרך כוונת כתומה.

למעלה