סקר סופשנה
*|

המממ

כל אחד מאמין במשהו. אני מאמין שבזמן הצבא ועקב השירות הצבאי התבגרתי. את לא יכולה להחליט אם אני צודק או לא, כי זה מה שאני חושב. בשבילי השירות הצבאי כן שינה הרבה וכן עזר לי להתבגר, ואם זה מה שגורם לי להרגיש שעד כה לא בזבזתי שנתיים ומשהו סתם, אז תני לי להינות מהספק הזה. ועד כה בשנתיים ומשהו שאני בצבא לא יצא לי לירות בערבי בין העיניים, כך שזה לא קשור לעניין.

כי אתה ג'ובניק

היום ניהלתי שיחה עם הקרבי הפרטי 'שלי' על כמה שג'ובניקים זה יותר שווה ומגניב והקרביים סתם קורעים את התחת ומקבלים יציאות דפוקות. אגב תחת, מישהו מהבסיס שלו קיבל 5 גימלים בבית כי עקץ אותו עכביש בתחת. הוא פשוט זינק עליו מתוך האסלה בזמן שהוא חירבן (לא בדיוק חירבן, זה או שילשל או היה לו עצירות כי זה 2 האפשרויות היחידות עם אוכל של קרביים) ולכן ג'ובניקים זה יותר שווה כי בקריה יש שירותים ובבית יש אוכל..

פרקשון

New member
חאפי ניו ייר

בכמה הופעות הייתם ב2005? - מה? לספור? 20 בערך האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? לא השתנה..השתבח מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? לא להקה-ברי! האלבום הכי טוב שיצא השנה? בכיף הסרט הכי טוב? לא יודע הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? לענות? הכי (סלבריטי) כוסית? שמור במערכת זאת היתה שנה טובה עבורך? כן בערך שנה של שינוי? לא משמעותי מה היה האירוע הכי מיותר השנה? התרמה למען זהבה בן (זה היה השנה?) מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? מפגש מלא? מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? סנטה הכלי! ראית ארץ נהדרת היום? בערך נכון היה מצחיק ממש? היה על מיוט...:( יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006?

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאני ../images/Emo9.gif.

בכמה הופעות הייתם ב2005?מעל 30.
האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה?לא.
מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005?מטרופולין.
האלבום הכי טוב שיצא השנה?מטרופולין.
הסרט הכי טוב?לא יודע
.
הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005?שרון פרנס
.
הכי (סלבריטי) כוסית?בריטני.
זאת היתה שנה טובה עבורך?נחמדה עם המון המון שינוייםפ והפתעות.
שנה של שינוי?מאוד.
מה היה האירוע הכי מיותר השנה?בגרויות.
מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006?שימשיך לעלות.
מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי?מתתיהו.
ראית ארץ נהדרת היום?לא.
נכון היה מצחיק ממש?לא ראיית כי נרדמתי
.
יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006?למצוא אהבה
|קיטש|.

memoria

New member
אני לאהוב שאלונים!

בכמה הופעות הייתם ב 2005?בממש קצת... האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? מאוד...לצערה של אמא שלי. חח מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? יש כמה ממש טובות..כמובן אינפקציה הממ...FLAW NIRVANA AC DC KISS הרבה ... האלבום הכי טוב שיצא השנה? לאדעת הסרט הכי טוב? של השנה? הממ...נמנמ... הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? רק ב-2005? תמיד... סטיקי. ומיילו ואיאן סאמרהאלדר הכי (סלבריטי) כוסית? חח לאדעת... נמנמ זאת היתה שנה טובה עבורך? מאוד|! למרות כל החרא שהיה היו יותר דברים טובים... שנה של שינוי? בהחלט. התבגרתי והשתנתי מאוד. מה היה האירוע הכי מיותר השנה? נמנמ...הקטע בקניון...לא משנה כי לא תבינו... מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? הרבה כייף! הרבה מוזיקה טובה... הרבה חיבוקים וחיוכים. מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתתיהו ! בטח שמתי.. הוא הרבה יותר שקסע ראית ארץ נהדרת היום? לא. אני לא רואה את זה... נכון היה מצחיק ממש? לא ראיתי אז לא עוזר לי. יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? כן! נולד לי אח בפברואר! איזה כיף לי! עד פברואר אני בת יחידה.

קולולולולולולולוולולולו

(מרוקאית עושה צלילים שבטיים עם הלשון לציון ברית מילה בפתח)

ס ט י י ק

New member
../images/Emo9.gif

בכמה הופעות הייתם ב2005?סביבות ה20 האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה?קצת מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005?כנסיית השכל...וחבל שרק השנה. האלבום הכי טוב שיצא השנה?אינפקציה\עברי לידר הסרט הכי טוב?המ לא רואה סרטים הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005?הראל סקעת. not. האמ לא יודעת. הכי (סלבריטי) כוסית?שירי מימון זאת היתה שנה טובה עבורך?לא כ"כ שנה של שינוי?בהחלט מה היה האירוע הכי מיותר השנה?מעדיפה לשמור לעצמי. מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006?הרבה הופעות וסיקורים. ומפגש
מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי?סנטה ראית ארץ נהדרת היום?כן נכון היה מצחיק ממש?לא.היה די דפוק. יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006?כן שתהיה לכולנו שנה מוסיקלית נפלאה:) גמלך.

moshit1

New member
אני../images/Emo26.gif

שבת שלום:) כנ''ל בכמה הופעות הייתם ב2005? אממממ איזה 16... נראהלי האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה?לא, רק התווספו להקות מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? האמפ. KORN נדמה לי. האלבום הכי טוב שיצא השנה? <> הסרט הכי טוב? <> הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? <> הכי (סלבריטי) כוסית? <> זאת היתה שנה טובה עבורך?
שנה של שינוי?
מה היה האירוע הכי מיותר השנה? אממממ ללמוד? מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? שיגדל ויתמלא
מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתתיהו החשמונאי. דע. ראית ארץ נהדרת היום? לא. נכון היה מצחיק ממש? <> יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006?
:X שתהיה לכולנו שנה מוסיקלית נפלאה:) כנ''ל.

TancH

New member
אני חדשה כאן.

בכמה הופעות הייתם ב2005? 12 בערך. האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? אפשר להגיד גילתי עוד המון צדדים של הרוק ומטאל שאני אוהבת. מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? אינפקציה.. האלבום הכי טוב שיצא השנה? בכיף- אינפקציה. זאת היתה שנה טובה עבורך? כן. שנה של שינוי? כמובן. מה היה האירוע הכי מיותר השנה? מיותר? כל הטרור בעולם מיותר. מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? שיגדל ויפרח!! מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? שילוב של שניהם ראית ארץ נהדרת היום? אממ לא נכון היה מצחיק ממש? יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? אממ כן , נראה לי. אגב אני טניה (טנצ'- טנצ'יק)

שלי

בכמה הופעות הייתם ב2005? המ... משו כמו 6 או 7. לא זוכר. אולי יותר האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? המ...לא.רק התבספו עוד כמה דברים מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005?Trivium. הכרתי אותם ממש בתחילת השנה! ועדיין לא היה יום אחד שלא שמעתי שיר שלהם! הם חיות! האלבום הכי טוב שיצא השנה? Trivium - Ascendancy הסרט הכי טוב?המ...לא יודע. היו כמה הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? גיא שמי! הכי (סלבריטי) כוסית? המ...טרה ריד. זאת היתה שנה טובה עבורך? יאפ שנה של שינוי?המ...בערך מה היה האירוע הכי מיותר השנה? חופשת סוכות מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? שתיהיה לכולנו שנה אזרחית לפנים! מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי?עם כל הכבוד ליהדות,סנטה יותר מגניב! מתתיהו החשמונאי לא מביא מתנות וסנטה כן! ראית ארץ נהדרת היום? לא. ואתם? נכון היה מצחיק ממש? לא ראיתי! יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? המ...חופש גדול! ברוך אשם!

חולוני

New member
אז ככה

קודם כל, מי שרוצה לקרוא את סיכום השנה שלי במוזיקה שיכנס לכאן ועכשיו לבחירות שלי: בכמה הופעות הייתם ב2005? בסביבות ה-15. האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? בערך, התחלתי לשמוע יותר אלקטרוני מהשנים הקודמות. מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? אממ..כנראה ארקייד פייר. האלבום הכי טוב שיצא השנה? אינפקציה - בכיף, בישראלי. Princess Superstar - My Machine, בלועזי. הסרט הכי טוב? עמוק במים ופרחים שבורים. הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? דובי גל. הכי (סלבריטי) כוסית? ג'סיקה אלבה. זאת היתה שנה טובה עבורך? לא יודע, לא ממש. שנה של שינוי? אולי, עברתי לתפקיד טוב בצבא. מה היה האירוע הכי מיותר השנה? לא יודע, בטח זה שקולדפליי הוציאו אלבום חדש או משהו. מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? שיגדל, אבל לא רק בילדים קטנים. מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתתיהו זמר הרגאיי ראית ארץ נהדרת היום? לא ראיתי. נכון היה מצחיק ממש? לא יודע, מה היה? יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? אלבום סולו ראשון לפארל וויליאמס, ההופעה של דפש מוד בארץ והשיחרור שלי מהצבא.

Gefi Giraf

New member
הופה סטופה

בכמה הופעות הייתם ב2005? בערך עשר האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? נראה לי שכן מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005?בית הבובות, יציאת חירום, וקריד. האלבום הכי טוב שיצא השנה? יהיה בנאלי להגיד בכיף? או בכיף או צועקים על אהבה הסרט הכי טוב? גרין מייל הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? אני הכי (סלבריטי) כוסית? ג'סיקה אלבה זאת היתה שנה טובה עבורך?כן שנה של שינוי?כן מה היה האירוע הכי מיותר השנה? היו הרבה מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006?שיהיו לו הרבה חברים, ומתנות, ויומולדת שמח? מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? ג'פי הג'ירף ראית ארץ נהדרת היום? לא נכון היה מצחיק ממש?כן יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? גיוס

FreeLanceR2

New member
הו הו הו ../images/Emo139.gif

בכמה הופעות הייתם ב2005? בערך 12 האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? לא ממש מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? From Autumn to Ashes האלבום הכי טוב שיצא השנה?Lullabies To Paralyze -QOTSA או foo fighters-In your honor הסרט הכי טוב? עיר החטאים הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? sam forest הכי (סלבריטי) כוסית? Rachel McAdams זאת היתה שנה טובה עבורך? יאפ שנה של שינוי? בטח מה היה האירוע הכי מיותר השנה? נכשל במתמטיקה כי לא העתקתי את התרגיל נכון
מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? יופי של שנה,ושימשיך לגדול מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? עם כל הכבוד לזקן,ברור שמתתיהו. ראית ארץ נהדרת היום? רק את המערכון עם הרומנים נכון היה מצחיק ממש? לא יודעת,הטלוויזיה הייתה על שקט יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? אלבום חדש של מיוז

666

בכמה הופעות הייתם ב2005? בסביבות ה-15 אני מניח, לא זוכר. האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? בגדול לא, אבל כמובן שנפתחתי לכיוונים שונים כמו כל הזמן. מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? Me First And The Gimme Gimmes. קאברים של פאנק רוק זה ה-דבר. האלבום הכי טוב שיצא השנה? System Of A Down - Mesmerize/Hypnotize הסרט הכי טוב? עיר החטאים. הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? חוי בלאט
הכי (סלבריטי) כוסית? דיסטורשיין. זאת היתה שנה טובה עבורך? לא. שנה של שינוי? בחלק מהמובנים. בגדול, שנה מסריחה. מה היה האירוע הכי מיותר השנה? פסטיבל מטאליסט 2005. מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? הרבה אירוחים של ניר טרטר. מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? סנטה קלאוס. ראית ארץ נהדרת היום? לא, אבל ראיתי אתמול. נכון היה מצחיק ממש? ברור. יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? שחרור מצה"ל.

heaven is here

New member
גמני..

בכמה הופעות הייתם ב2005?לא ספרתי
אבל הרבה האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? לא ממש מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? קולדפליי האלבום הכי טוב שיצא השנה? אפרת גוש הסרט הכי טוב? משפחת הקיסרים הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? דניאל רדקליף
הכי (סלבריטי) כוסית? רק אנג'לינה ג'ולי זאת היתה שנה טובה עבורך? פחות או יותר שנה של שינוי? יאפ מה היה האירוע הכי מיותר השנה? סלקום ווליום.כי לא הייתי. מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? אמ זה סוד מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתתיהו ראית ארץ נהדרת היום?אתמול כן נכון היה מצחיק ממש?כן
יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006?צבא,רשיון,ירושלים,אושר[?]

שנה טובה../images/Emo9.gif

בכמה הופעות הייתם ב2005? ממ לא יודעת.. בערך 15 האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? כן.. מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? ואיי יש המון. האלבום הכי טוב שיצא השנה? אפרת גוש, בכיף וממ יש בטוח עוד שלא עולה לי.. הסרט הכי טוב? הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? לא יודעת. הכי (סלבריטי) כוסית? אנגלינה ג'ולי זאת היתה שנה טובה עבורך? השנה הכי טובה שהיתה לי. שנה של שינוי? כמובן! מה היה האירוע הכי מיותר השנה? לא עולה לי. מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? שיפרח, יגדל ויתפתח! מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתתיהו!
ראית ארץ נהדרת היום? לא. נכון היה מצחיק ממש? הפסדתי משהו? יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? רשיון!!!!

של ג'ים

שבת שלום:) וברכה בכמה הופעות הייתם ב2005? 4 וחצי - 2 של קספר, 2 של אינפקציה, וחצי זה ערב להקות שהרבה חברים שלי הופיעו. האם הטעם המוסיקלי שלכם השתנה השנה? ממ לא כזה, פשוט נחשפתי לכמה סגנונות נוספים. מה הלהקה הכי טובה (חדשה בשבילכם) שנחשפת אליה ב2005? ממ, אין אחת:\ האלבום הכי טוב שיצא השנה? לדעתי Are you dead yet של children of bodom הסרט הכי טוב? לא יודע הבנאדם (סלבריטי) הכי חתיך ב2005? לא יודע הכי (סלבריטי) כוסית? סימון,הסולנית של אפיקה. זאת היתה שנה טובה עבורך? אכן, לא רעה בכלל. שנה של שינוי? כן ולא, שינוי אבל לא רציני מה היה האירוע הכי מיותר השנה? לחזור ללימודים
, ובגרויות. מה אתם מאחלים לפורום אינפקציה בתפוז לשנת 2006? שיגדל ויהיה הכי מגניב. מה יותר מגניב- סנטה קלאוס או מתתיהו החשמונאי? מתתיהו, סנטה קלאוס פדופיל. ראית ארץ נהדרת היום? לא נכון היה מצחיק ממש? הגיוני. יש משהו משמעותי שאתם מצפים לו ואמור לקרות ב2006? הרבה דיסקים של הרבה להקות מעולות. שתהיה לכולנו שנה מוסיקלית נפלאה:) הו יא
.

למעלה