סקר

שאלון חרוזים.

אני רשמתי.. קצר ולעניין *באיזה גיל התחלתם לחרוז? *מה היה הדבר הראשון שעשיתם? *מישהו נתן לכם השראה? *צבע חרוזים אהוב? *סוג חרוזים אהוב? כן או לא- *תרשימים? *סדנאות און ליין? *הסברים במילים? זהו תענו=]

wildspirit

New member
אני הראשונה לענות ../images/Emo3.gif

התחלתי לחרוז לפני כשנתיים וחצי בערך כלומר בגיל 28 או משהו כזה
הדבר בראשון שעשיתי היתה טבעת
ההשראה הגיעה בעקבות זה שרציתי לטוס לחו"ל ולא יכולתי החלטתי לקחת קורס קצר בחרוזים
צבע חרוזים אהוב - בעיקר סגולים וכחולים וגם ורדים ו...(כמעט כל הצבעים)
מאוד אוהבת חרוזי סברובסקי ומולטיקאט לא בדיוק הבנתי את השאלה כן או לא - אבל נגיד שעל כולם כן
תודה על השאלון

אני אענה גם=]

באיזה גיל התחלתם לחרוז? 13 וחצי *מה היה הדבר הראשון שעשיתם?חיה מחרוזים ואחרי זה טבעת *מישהו נתן לכם השראה?הקומונה הנפלאה של מעיין,דוליט .משי ושירי *צבע חרוזים אהוב?שחור,לבן,סגול,תכלת *סוג חרוזים אהוב?ממ..הכל בערך כן או לא- *תרשימים?לא מבינה אותם כל כך *סדנאות און ליין?בטחח הכי מובן *הסברים במילים?לא הכי מבינה גמכן

קורין1

New member
גמני רוצה לענות../images/Emo189.gif

אז ככה:
התחלתי לחרוז לפני 10 שנים,הייתי בת 27, והיה אז שיגעון לחרוזים, אז לא נתקלתי בחרוזים המדהים שיש היום היה רק וינציה בכל מיני גדלים וצינורות, עשיתי המון שרשראות מסובכות והמון דברים נוספים, הפסקתי לפני 6שנים והתחלתי שוב בחודש האחרון.
אין צבע מסויים את כולם אני אוהבת.
סדנאות און ליין? בשמחה רבה, הלוואי שתדירות הסדנאות היתה אחת ליום.
תרשימים? גם כן.
הסבר במילים? קשה להבין, יותר קל לראות שלב אחרי שלב.

תורי!!!

1. התחלתי לפני שנה וחצי הייתי בת 26 2. הדבר הראשון היתה שרשרת סטופרים פשוטה. 3. אני נתתי לעצמי השראה!!! 4. צבע אהוב? אממממ. כולם. בעיקר שילובים מעניינים! 5. חרוזים אהובים- טיפות טיפות טיפות ואייס פנינה 6. תרשימים- בטח שכן 7. סדנאות און ליין- בהחלט. 8. הסברים במילים - לא מתה על זה בכלל.

kajal

New member
עכשיו אני

מקווה ששמתם לב שחזרתי, חיברו לי את המחשב ביום שישי ומכיון שאני שומרת שבת רק עכשיו נכנסתי. והתשובות שלי:
אני התחלתי בכלל בציור על קירות בחדרי ילדים (בקרוב התמונות) ואז ביקשו ממני גם לעשות מובייל וכך גיליתי את החרוזים
בתכשיטים, התחלתי בשרשראות עם הצלבות
כשאני מתעניינת במשהו אני קונה ספרים, כך שהתכשיטים הראשונים שעשיתי היו מהספר "אומנות בחרוזים" ומשם ההשראה
אני אוהבת את חרוזי ונציה בכל הגדלים והצבעים
וברור!!! סדנאות און ליין!!!!

ים כחול

New member
תשובות../images/Emo13.gif

כשהייתי ילדה קיבלתי מתנה מהשכן שנסע לחו"ל מפות קטנות מחרוזים צבעוניים (לא משו) כמובן פירקתי אותה והכנתי לי צמידים על חוטי תפירה פשוטים
ואיזה בושות אז לא ידעתי לסגור אז צד אחד היה כפתור וצד שני לולאה
וכמובן המשכתי עם זה גם בתיכון והכנתי לי עגילים לבד ומחרוזות פושטיות
החברות התלהבו והכינו גם . בגיל 20 כבר למדתי צורפות ותכשיטנות אז הכפתורים נשארו במגירה

coral chan

New member
אהבתי את הרעיון עם הכפתור!../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

הממ..מה פשר החתימה שלך?

אפרז

New member
ועכשיו תורי....

ליכבוד האווירה הפורימית, אקשט בליצנים.
התחלתי לחרוז לפני כשלושה חודשים, במהלך חופשת לידה. היה לי מאד משעממם ובהוביטון הציגו מנדלה שמצאה חן בעיני.
מנדלה נחמדה, שהפכה לטבעת.
ההשראה באה כאשר אני משועממת ממה שאני עושה. השבוע למשל, רמת היצירה שלי עלתה פלאים, כיוון שהיתי צריכה לבדוק 150 מבחנים ו-35 עבודות מחקר ונימאס לי באמצע, אז בכדי לא להישבר לגמרי, אחרי כל שעה, התעסקתי בחריזה, פימו, כרטיסי ברכה (ועוד) כחצי שעה. זה די שמר על שפיות דעתי.
אני אדם שמרן ואולי כי בעברי הרחוק היתי רוקיסטית (התלמידים צוחקים שהיתי פריקית), אז שחור הוא הצבע האהוב עלי, אך גם בורדו כהה מאד ולבן.
כניראה שחרוזי הפימו אותם אני יוצרת. כרגע אין משהו מעודף, כיוון שאני צעירה בתחום.
כן, כן תרשימים, קשה לי עדיין לבצע משהו מהראש.
לא כל-כך איכפת לי אם הסדנא תהיה און-ליין, או כקובץ, לא תמיד יכולה לשבת מול המחשב. שבוע טוב לכולם!!!!

coral chan

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

*באיזה גיל התחלתם לחרוז? כיתה ד'..גיל תשע. (אלא אם כן מחשיבים את החרוזים הענקיים שהתעסקתי איתם כשהייתי בת חמש..
) *מה היה הדבר הראשון שעשיתם? צמיד פשוט וגם די מכוער *מישהו נתן לכם השראה? המדריכה.. *צבע חרוזים אהוב? למעט צבעים חמים,אני אוהבת את הכל *סוג חרוזים אהוב? ונציות גדולות כן או לא- *תרשימים? לא ממש מסתדרת איתם *סדנאות און ליין? אוהבת מאוד *הסברים במילים? מלווים בתמונות. ככה סתם מסובך לי להבין

ורדה 1

New member
אז גם אני אענה פעם ראשונה, אחרי הצבא (וזה היה מזמן), התחלתי לחרוז. אז זה לא היה מתוחכם כמו היום, ועשיתי בעיקר עגילים ומכרתי ב"יום הסטודנט" וכאלה מקומות. זה נמשך כמה שנים, ועד היום יש לי חלק מהפריטים שנשארו לי מאז. עברו שנים, וחרוזים לא משכו אותי בכלל. לפני מספר שבועות (ואני בת 44 כמעט), התחלתי במכללת ורצברגר מסלול הדרכה לגיל הרך ובמסגרת המסלול אני זכאית לקחת 3 קורסים לבחירתי. מכיוון שהמון תחומים אני כבר מכירה, הציעו לי שם לקחת קורס חריזה, מכיוון שזה היום "להיט" ויוכל לשמש אותי גם להדרכת סדנאות מבוגרים. הלכתי בחוסר חשק... מאז עבר חודש, ואני מכורה קשות!!!!!!!!! התכשיט הראשון שעשיתי (בגלגול הזה) היה סיכת ראש בטכניקת ענפים. אף אחד לא נתן לי השראה - המורה נתנה לי הוראות... אוהבת את כל צבעי החרוזים. אוהבת את כל סוגי החרוזים (אבל במיוחד אוהבת לעבוד עם חרוזי אקריל מעויינים, רק שהתוצאות לא מרשימות במיוחד). תרשימים - אפשרי אבל לא הכרחי. סדנאות און ליין - מצויין (בתנאי שאני לא שוכחת...) הסברים במילים - אחלה!

ורדה הענקית שלי, יודעת מה היא אומרת

גם אני אוהב את כל סוגי החרוזים,
והכי הכי את חרוזי האקריל, התוצאות של ורדה מאוד מרשימות.
כי כל דבר שורדה שלי נוגעת, נצבע בזהב.
הענקית שלי היא כל יכולה, אתם יכולים ללמוד ממנה הרבה.
הגמד הורוד

ורדה 1

New member
יו, איזה הפתעה! עד לכאן הגעת, גמד שלי? המוח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות...

shooli90

New member
עוד תשובות../images/Emo42.gif

אני הלך על הקטע של הקיץ שמתקרב!!!
באיזה גיל התחלתם לחרוז? אני התחלתי בגיל 40 בבית הספר לאומנויות ורצברגר...
מה היה הדבר הראשון שעשיתם? אני עשיתי שרשרת מקסימה בטכניקת הענפים
מישהו נתן לכם השראה? קיבלתי את ההשראה מעצמי בלבד...
צבע חרוזים אהוב? כל הצבעים חוץ מצהוב ממש צהוב!!!(ככה למי שעושה לי)
סוג חרוזים אהוב? קריסטלים חרוזי זכוכית מיוחדים סברובסי עוד...
תרשימים? ודאי ודאי (לא צריך להרחיב)...
סדנאות און ליין? כמובן עוזר ומלמד...
הסברים במילים? לא זה מבלבל!!! וזהו להלילה שבוע טוב לכולם/ן

ורדה 1

New member
נו, בטח, למדנו אצל אותה מורה שיעור ראשון - טכניקת ענפים...

ורדה 1

New member
לא זוכרת במדויק אף פעם לא הצלחתי לבטא את השם שלה כראוי, אבל זה משהו כמו נאזה.

ILANAS52

New member
../images/Emo24.gifסקר

התחלתי לפני כמה חודשים (54} צמיד מסדנאות און ליין כל הצבעים כל הסוגים תרשימים לא כלכך מסתדרת סדנאות און ליין כן הסברים במלים כן

למעלה