סקר

night mistress

New member
התחלתי לחרוז בכיתה ג'...

היום מסתבר קוראים לזה "על נול"
תקופה ארוכה הייתי עושה טבעות שורה וסתם ממציאה מהראש ולא נתפסתי..אבל להיכנס ממש-------- לכל הנושא זה רק בחצי שנה האחרונה בזכות חברה שהושיבה אותי והכריחה אותי לחרוז איתה עד אמצע הלילה
היא גרמה לי להתמכר,בעיקר כשראיתי את התוצאה.. המסובכת הראשונה שלי הייתה טבעת פרחים,אם אני אמצא תמונה אני אשים.. הסוג האהוב הוא דווקא צ'כים,בעיקר בגלל המחיר הנוח יחסית,למרות שכמובן שאני אוהבת גם סוברובסקי,אבל אם הייתי זוכה בלוטו הייתי אוהבת אותם יותר
אוהבת את כל הצבעים,כרגע אני בתקופה ירוקה..אבל טורקיז,בורדו וכלל צבעי הקשת נכנסים גם.. אוהבת תרשימים,בעיקר מסובכים לאללה. הדיעה שלי לגבי סדנאות און ליין היא מפוצלת,הכל תלוי באיזה תחום הסדנה,אבל בעיקרון אני לא ממש בעד. הסברים במילים פחות אפקטיביים לדעתי מתרשימים.

sally20

New member
גם אני עונה

1.התחלתי לחרוז בגיל 12 בערך 2.הדברים הראשונים שעשיתי זה צמידים על נול ושרשראות הצלבה 3.ההשראה באה מחברות שגם אהבו לחרוז 4.כל הצבעים יפים בעיקר אני אוהבת ורוד ולבן 5.קריסטלים וחרוזי ונציה 6.אני כמעט עובדת רק מתרשימים אז בטח כן 7.סדנאות אונליין גם כן 8. לעיתים רחוקות

חדשה אבל בכל אופן השתף

היי לכולכם התחלתי לחרוז לפני בערך 8 שנים עוד בתיכון מחרוזים פשוטים כי לא היה לי הרבה כסף ואומץ להשקיע. ואחר כך הגעתי גם למכור ולקנות בקמויות גדולות . אני מאוד אוהבת שילוב של סיגנונות שונים ולהשתמש בשאריות .ומה שאני לא מתכננת יוצא הכי טוב. עד כאן לבנתיים שיהיה לכם יום נעים

אורנה 77

New member
גם אני משתתפת...

*באיזה גיל התחלתם לחרוז? - 19 *מה היה הדבר הראשון שעשיתם? - השחלות חרוזים, שרשראות. *מישהו נתן לכם השראה? - הדימיון, בגדים, טקסטורות, אנשים. *צבע חרוזים אהוב? -נתייה היסטרית לכחול (לא יודעת למה) אבל הכי צבע שחור *סוג חרוזים אהוב?- חרוזי ונציה, יש לי אובססיה לעבוד עם חרוזים קטנים. והסטיה הקטנה שלי: יש לי נטייה להתאהב בטכניקה מסויימת ופשוט לבצע איתה שילובים ע"ג שילובים עד שיוצא לי המיץ ממנה.

talilim1

New member
../images/Emo54.gif

התחלתי לחרוז לפני שנה בערך...לקראת יום הולדתי השלושים וחמש. עשיתי ראשון שרשר נחמד על סרט משי כחול...כבר הספקתי להפוך אותו למשהו אחר...אני מקבלת השראה מכל הסובב אותי- בעיקר מהטבע... אני אוהבת חרוזים כחולים...והעיקר שיהיו מזכוכית גושנית... אני די טמבלית בכל מה שקשור בתרשימים- אני חייבת הסבר מילולי...כמו הסדנא האחרונה של טליה , שהיתה מעולה בשבילי...

hoch

New member
אז ככה. התחלתי לפני כשלושים שנה

(אני בת חמישים וקצת) והפסקתי, ולפני כשנה חזרתי לזה, יחד עם דברים נוספים. מי זוכר מה היה הדבר הראשון. כנראה שרשרת. השראה? לא משהו ספציפי. אוהבת הכי קריסטלים, כל פעם בצבע אחר. מאוד אוהבת בורדו וזהב. מעדיפה סדנאות און ליין. לילה טוב.

אני עונהההההההההה

מתי התחלתי לחרוז??? אמ....מקודם
מה היה הדבר הראשון שעשיתי??? אמ...הכחשתי כל קשר לגניבת השרשרת ממוזיאון הלובר
מישהו נתן לי השראה??? אמ...אני לא יכול לגלות
צבע חרוזים אהוב???אמ...לא יודע אני עיוור צבעים
סוג חרוזים אהוב???אמ...ההוא והזה והסוג המיוחד ההוא שעשיתי איתו משהו יפה
תרשימים???כןןןןןןןןןןןןןןןן...או לא...תלוי
סדנאות און ליין???אמ...מה זה און ליין
הסברים במילים???בכיף...רק תגידי מה את רוצה שאני יסביר ואני יעשה זאת בשימחה

למעלה