הסיפור שאינו נגמר.../images/Emo41.gif
אמנם ראיתי רק את הסרט הראשון (חילקו את הספר על שני סרטים - הראשון למסע של אטריו והשני למסע של בסטיאן אאל"ט), די מזמן, אבל אחרי שקראתי את הספר הבנתי איזו טעות עשיתי. הופתעתי מזה שהיה בכלל משהו אחרי שבסטיאן קרא לבת-ירח שם (החלק הכי יפה בספר הוא המסע של בסטיאן, בעיקר הסוף), ואז הבנתי שהיה סרט שני... קודם כל, השחקן של בסטיאן היה ילד קטן וחמוד. בסטיאן הוא לא ילדון קטן וקומפקטי, הוא שמן ומעורר רחמים למראה. דבר שני, מאיפה לעזאזל הם הקריצו את "מבחן האומץ" הטיפשי על האופניים? דבר שני - אטריו לא היה ירוק. יש דבר קסום שנקרא "איפור". במסע בין כוכבים עלו על הטריק כבר מזמן. דבר שלישי - בסרט היה קטע שבו רואים את הענק בוכה כי הלא-כלום שאב את שני השליחים האחרים, ואני כמעט בטוחה שלא היה אותו חוץ מזה, בסרט בסטיאן קרא לקיסרית הילדותית בשם של אימא שלו. ולא נראה לי שלאימא שלו קוראים בת-ירח. חברה שלי הייתה אמורה לעשות בוק-ריפורט על הספר, ולא קראה את כולו, ושאלה אותי מה היה השם של אימא של בסטיאן... זה מה שקורה כשרואים סרט ולא טורחים לקרוא את הספר. =/ והסוף! אלוהים! מתי לעזאזל בסטיאן זרק את הילדים שהציקו לו לפח זבל, הא?!