סרטים שהרסו לכם את הספר

einat57

New member
מסכימה!!!

בתור מי שחושבת ששווה לקרוא את גילגי בכיתה בתור סיפור בהמשכים (ולא כל ספר זוכה למעמד כזה מבחינתי) - אני חושבת שמעט הסרטים שבהם סבלתי כמו בסרט גילגי. הכל כל כך וולגרי בו. אפשר היה לתת לשובבות שלה לדבר בעד עצמה - הרעיונות כשלעצם רוויי הומור.

shirshurit

New member
באמת הסרט נורא ואיום.

קראתי את הספר בגילצעיר והוא עזר לי להעביר את כל ילדותי. פשוט כך. כשהייתי כבר בסביבות גיל 18-20 ראיתי את הסרט וממש התאכזבתי. וחשבתי שזה בגלל שהתבגרתי ואני לא מאמינה יותר בכל החשיבה החיובית הזאת, אבל אז קראתי שוב את הספר, ולמרות שבאמת היה לי מוזר לקרוא אותו שוב כמבוגרת, הוא עדיין עשה לי משהו. דרך אגב. שאלה לא קשורה - היה סרט בילדותי שנקרא נדמה לי "נסיכה בעור חמור" וזה היה פשוט סרט מהמם וכילדה אהבתי אותו. מישהו מכיר? ועוד שאלה - מישהו כאן מכיר את "פיץ העכבר". אני ממש גדלתי עליו וכל החברים שלי לא מכירים אותו.

פיץ העכבר-בודאי ובודאי!

זה התחיל,נדמה לי כפינה ברדיו והפך לתקליט ואז גם ספרים טם אני לא טועה...פיץ העכבר מספר ושר עם גידי קורן,פיץ עצמו היה פשוט קול של אדם שהורץ קדימה בהקלטה במהירות כפולה... זה בסדר,את לא לבד... נסיכה בעור יחמור (ולא חמור)ראיתי כנראה בטלויזיה כשהייתי קטנה. ואני זוכרת שזה היה יפה אבל לא הרבה יותר מזה.

למעלה