ס ק ר ח ד ש

גברברת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ס ק ר ח ד ש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אילו מתנות "עושות" לכם את זה ? ? ? ולא, מה פתאום אין כל קשר לעובדה שיום הולדתה של הגברברת ממשמש ובא למתעקשים לדעת יש עוד חודש ויותר (20/11)

אממ..

רכב חדש עושה לי את זה.. צ'ק על למעלה מעשרת אלפים שקל גם איכשהו עושים לי את זה.. וילה יוקרתית אני חושב שתעשה לי את זה.. טיול לקוסטה ריקה יזיז לי משהו.. וזהו..אני חושב..

קודם כל!

אני חושבת שאחת המתנות הכי טובות זה שהם זוכרים שיש משו מיוחד והמתנה שאני רוצה שיתנו לי זה זיכרון טוב... אם הבנדם באמת חשוב לי, אז אני רוצה זיכרון טוב ממנו, שנעשה משו מיוחד ויוצא דופן ביחד.....

לא כולם יאהבו את הרעיון

אבל אני ביום הולדת שלי, אוהבת כשהקרובים שלי (הורים, אחות, בן זוג) לוקחים אותי לקניון כדי שאבחר לי מתנה לבד. אף פעם אין סיכוי לתוצאה מאכזבת.

Vdrums

New member
אממ... איזה תוספת לתופים תהיה

מתנה ראויה ביותר...

אבל..אממ...זה מאבד את ההפתעה..(;

אני ת'אמת...חושבת שהמתנה הכי טובה... בשבילי.. זה פשוט להיות עם מי שאני אוהבת ולעשות את מה שאני אוהבת.. אולי אני צנועה..אבל הכי נחמד לי זה הברכות שבאמת באות מהלב..:)

Sefy

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

זה יום "לא יום הולדת" שלך

תודה...:).....תודה..:)....

היום יום לא הולדת לי... היום יום לא הולדת לי.. היום יום לא הולדת ליייי....(:) ומה אני מקבלת ליום לא הולדת לי..?? (;

shloמי

New member
מתנה שעושה לי את זה

כל מתנה שבאה
זה יכול להיות אפילו

tokit

New member
נשיקה על הבוקר..

מסעדה בערב.. מעבר לזה אני לא צריכה משהו ספציפי דווקא ליום ההולדת. לא חושבת שזה כזה יום מיוחד.

tokit

New member
ברור, אבל אותן אני קונה בעצמי..

ולא צריכה יומולדת בשביל זה..

tokit

New member
איזה פרטים אתה רוצה??

על הנעליים החביבות עליי?? זו רשימה מאוד מאוד ארוכה..

tokit

New member
אבל אתה כבר יודע עליי הכל..

לבקשת גברברת.. אני הולכת לי לישון..

למעלה