ס ק ר ח ד ש

tokit

New member
יקירתי.. לא זו היתה כוונתי..

גם אני חושבת שלצורך זה יש צ'ט.. ממילא התכוונתי ללכת לישון..

Sefy

New member
מתנות לא עושות לי כלום

ידידות, חברות. זה שווה את הכל. אבל אני לא אומר לא לרובוטריק חדש

יפה יפה.

שתי עקרביות השמנהלות פורומים שכנים. יד הגורל היא..
אבל שלי לפנייך (31/10)
מתנות שאני יודעת שניתנה להן מחשבה והרבה אהבה.

miss prissy

New member
מתנות שעושות לי ../images/Emo77.gif

אז ככה - ממר בחור אני אשמח אם הוא יופיע בהפתעה עם פרחים ושוקולד וחיוך גדול רק בשבילי... מחברים וחברות הכי משמח אותי לקבל דיסקים/ספרים (וגברברת יודעת זאת היטב) אין כמו לפתוח ת'צלופן של דיסק חדש... איך אפשר לקנות אותי בקלות הא??

miss prissy

New member
שלום שלום ../images/Emo24.gif

לא לא חטפו אותי (לצערי)עדיין פה מחכה להוא עם הפרחים...

Sefy

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

מספיק ?

מזל טובבבבב גברת !!!

מזל טוב מכל הלב
ממ.. המתנה שהכי עושה לי את זה זה או בלונים ופרחים ... או שמישהו יקדיש לי שיר אהבה בעצם , כל דבר שקשור לאהבה יספק אותי :)

סבינה17

New member
המתנה המושלמת ../images/Emo77.gif

אני מאוד אוהבת לרקום.. כן כן תחביב של סבתות.. אבל מרתק! מתנה נהדרת! לכל החברים והחברות שלי אני רוקמת לקראת יומולדת... יש המון אתרים באינטרנט לריקמה.. חוץ מזה כל מעשה יד עם כוונה טובה יתקבל תמיד בשימחה! חברתי הטובה הכינה לי לקראת יום הולדתי שנה שעברה שתי תמונות של מלאכים עם כמה אבנים משובצות בהן ושהתמונה עתיקה כזאת.. עם שברים.... כמו במיכל נגרין.. מכירים? זה היה מעשה יד .. מדהים !! והמתנה הכי יפה שקיבלתי.. יותר מהקרמים/ איפור/ בגדים ושטויות אחרות!!! גם כרטיס ברכה מעשה יד יהיה נהדר! העיקר שיהיה מושקע ועם כל הלב....!

shellush

New member
התשובה הכי כנה שלי....

לא יהלומים ולא דברים יקרים שכאלו, הדברים הקטנים עושים לי את זה. בין אם זה דובון STUFFED ANIMAL או פרח או דברים קטנים שמסמלים את הקשר שלי עם הבן אדם. דברים שהם בעלי ערך סנטימנטלי ולא מעניין אותי כמה זה עלה לו. למשל, האקס שלי קנה לי פעם טמפונים למרות שהוא היה מאוד נבוך מלהיות גבר שקונה טמפונים, אבל הוא עשה את זה וזה בשבילי היה מקסים. דברים לכאורה קטנים שנורא עושים לי את זה.

למעלה