עדכונים

paperdoll16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

אז ככה, מחר בבוקר ליסה הולכת להצטלם לתוכנית של גיא פינס ומיד אחרי הצילומים אני הולכת לפגוש אותה. התוכנית שהיא מצטלמת אלייה תשודר לדעתי ביום ראשון אבל אני לא בטוחה אז אני אשאל אותה מחר. אחרי הפגישה איתה אני אעלה לכאן תמונות. אם יש לכם שאלות- זה הזמן.. יש לכם עד מחר בבוקר להעלות לכאן שאלות.

מגניב ^-^ ../images/Emo29.gif

תהני לך
ותחזרי אלינו עם התאריך של גיא פינס... המממ, אין לי מה לשאול אותה. רק תמסרי לה את אהבתי ^^

Shexy Peanut

New member
מגניב.. כיף לך ../images/Emo13.gif

תהני ותביאי לכאן כמה שיותר מידע [= אהה.. וגם את התרשמותך האישית ממנה.. איך היא כבנאדם.. נחמדה, עצבנית, ..? לא יודעת.. [=

מגניב ../images/Emo13.gif

לי אין בקשות מיוחדות חוץ מהתמונות. מישהו יודע באיזה שעות בכלל משדרים את התכנית? לא צפיתי בה אולי שנתיים.

Hieros Gamos

New member
את כה מגניבה. אתם יודעים אם יש אפשר

ות לראות את קטעים מגיא פינס באינטרטט לכולנו חסוכי ההוט? בכל מקרה תשאלי אותה המון המון המון שאלות על עונה שלישית!!! ואני רוצה תשובות!!! ו...ו...ותגידי לה שקאדי לא תהיה עם פורמן כי זה כל כך רעעעעעעע

../images/Emo45.gifבדקתי וזה ב22:17

תכלס אם את רוצה אני יכולה להקליט לך
אבל השאלה היא איפה את גרה..

Hieros Gamos

New member
תודה על ההצעה אבל סבתא שלי גרה

10 מטר דרומה ממני ויש לה שתי טלוויזיות, אני אסתדר

paperdoll16

New member
../images/Emo41.gifתמונות ועידכונים../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

הגענו לשם ועשו לנו קצת בעיות עם להיכנס אבל אז אבא של ליסה ירד ללובי והכניס אותנו בלי בעיות! הגענו כשהצוות של גיא פינס כבר היה שם אז לא רצינו להפריע. חיכינו בסבלנות עד שהראיון יסתיים (וצילמתי תוך כדיי, כמובן) ואז היא דיברה קצת עם המשפחה שלה והאחייניות המתוקות שלה ואז דוד שלי קרא לה.. היא באה וחיבקה אותו וביקשה שהוא יסביר לה מי כל אחד (היינו: אני, דוד שלי, אישתו, שני הילדים שלו, ואחיינית של אישתו.. וליסה ביקשה שהוא יביא אותם כי הוא סיפר לה עליהם והיא רצתה לראות במי מדובר). היא לחצה לכולם את היד, חייכה המון והייתה פשוט מקסימה! היא הרבה יותר יפה במציאות וגם אמרתי לה את זה (היא גיחחה ואמרה תודה ושהיא נראת שונה בכל תפקיד שהיא עושה). המראיין של גיא פינס (אסי) הביא לה שרשרת של חמסה ולימד ואתה להגיד "חמסה חמסה חמסה" בכל פעם שמחמיאים לה..
מצחיק. קיצר, ביקשתי ממנה קצת מידע על העונה החדשה והיא אמרה שהיא לא יכולה לתת כי גם היא לא יודעת יותר מדיי.. אבל שבינתיים היא לא שכבה אם אף אחד בסדרה. היא חתמה לי על מגזין אם תמונה שלה על השער.. "to yael, glad you like the show, Ofer is the best driver ever!" הצטלמנו איתה ואז זירזו אותה לעוד ראיון (אין לי מושג לאיזו תוכנית). היא שאלה אם אנחנו רוצים לחכות שהיא תסיים ואז יהיה לה יותר זמן והתנצלה שזה היה זריז כל כך אבל דוד שלי מיהר לחזור הבייתה :-\ אז הנה, תמונות!

למעלה